Ay gerçekten yapmak istediğim….ay insan bu mobilyacıları boğmak istiyor. ben evlenirken her gün ağlıyordum. her gün gelcez diyorlardı her gün sinir krizleri geçiriyordum dolandırıldık diye. en sonunda eşim gitti ya yüklersiniz ya burdan kalkmam her gelen müşteriye de anlatırım dedi öyle getirdi şerefsizler.
Ay ben böyle durumda faturayı mailime gönderin tüketici hakem heyetine başvuracağım yarın falan diyorum. Hukuken böyle bi hakkım var mı bilmiyorum ama diyorum yine de fjgkg çoğu işimi çözdü bu zamana kadar. Teslimat için X gün X ay gibi bir süre vermişler miydi en baştaBugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı
Evet evet ama kastettiğim şu bildiğimiz 12 saatte bir alınan var ya onlardan vermiyorMonurol da antibiyotik anam
ahh yavrum o kadar iyi anlıyorum ki en son ben paradan falan vazgeçmiştim yeni mobilya alıp takılarla öderiz demiştim eşime. hayır adamın başına bi şey gelecek diye de korkuyodum ikide bir dükkana gidiyor. uygun olsun diye mobilyacı sitesinde bi üretici firmaya vermiştik. evimize de çok uzaktı eşim yollarda mahvoldu. mobilyalar geldiğinde düğüne 10 gün vardı. artık asla yaş tahtaya basmamak için tanıdık bildik mobilyacılardan şaşmıyorum.Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı
Sözleşmenizde kesin tarih yazıyor muydu? Teslim tarihi olarak? Yani eğer belirli ya da kesin bir vade varsa sözleşmeden dönebilirsiniz, tutara göre de hakem heyetine gidip yeni alacağınız mobilya ile arasındaki fark gibi zararlarla birlikte sözleşme bedelini de alırsınız. Hangi şehirdesin, ben Ankaradan aldım 15 günde falan geldi ya.Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
30-45 gün termin süresi vermişlerdi. Elimde zaten fatura var çiçeğim. Tüketici hakem heyetine başvursam daha erken gelir mi dersin? Gerçekten fabrikası taşınıyormuş arayabileceğim her yeri aradım genel müdürlüğüne kadar. Pierre Cardin marka. Hani iptal etsem ürünü diğer herhangi bir markada 15 kasımdan önce gelmeyecek diyorum ama ne yapacağım bilmiyorum yaAy ben böyle durumda faturayı mailime gönderin tüketici hakem heyetine başvuracağım yarın falan diyorum. Hukuken böyle bi hakkım var mı bilmiyorum ama diyorum yine de fjgkg çoğu işimi çözdü bu zamana kadar. Teslimat için X gün X ay gibi bir süre vermişler miydi en başta
Yok fatura olsa da maksat ciddiyetini göstermek, sizi aradığım tarihlerin kaydı varsa vs diye detaylandırıyorum ben.30-45 gün termin süresi vermişlerdi. Elimde zaten fatura var çiçeğim. Tüketici hakem heyetine başvursam daha erken gelir mi dersin? Gerçekten fabrikası taşınıyormuş arayabileceğim her yeri aradım genel müdürlüğüne kadar. Pierre Cardin marka. Hani iptal etsem ürünü diğer herhangi bir markada 15 kasımdan önce gelmeyecek diyorum ama ne yapacağım bilmiyorum ya
Biz Pierre Cardin aldık . Böyle bir şey başına gelmiş eşim evlenmeden evvel ailecek mobilya aldıkları yeri arıyorlar yok açan eden. Bi gidiyorlar ki mağazanın yerinde yeller esiyor.. bundan korktuğumuz için biraz olsun bilindik bir marka alalım dedik. Ama bilinmeyen marka alsaydık çoktan gelmiş olurdu sanırım. Ne yapacağım bilmiyorum canımı sıkıyor. O kadar kıyafeti nereye koyacağım ne ara ütülenip yerleşecek bilmiyorumahh yavrum o kadar iyi anlıyorum ki en son ben paradan falan vazgeçmiştim yeni mobilya alıp takılarla öderiz demiştim eşime. hayır adamın başına bi şey gelecek diye de korkuyodum ikide bir dükkana gidiyor. uygun olsun diye mobilyacı sitesinde bi üretici firmaya vermiştik. evimize de çok uzaktı eşim yollarda mahvoldu. mobilyalar geldiğinde düğüne 10 gün vardı. artık asla yaş tahtaya basmamak için tanıdık bildik mobilyacılardan şaşmıyorum.
Ankaradayım bende. Sözleşmede 30-45 gün yazıyor. Paramızı aldık diyelim, alacağım başka bir mobilya daha erken gelir mi dersinSözleşmenizde kesin tarih yazıyor muydu? Teslim tarihi olarak? Yani eğer belirli ya da kesin bir vade varsa sözleşmeden dönebilirsiniz, tutara göre de hakem heyetine gidip yeni alacağınız mobilya ile arasındaki fark gibi zararlarla birlikte sözleşme bedelini de alırsınız. Hangi şehirdesin, ben Ankaradan aldım 15 günde falan geldi ya.
Eylülden beri arıyoruz anacım. Eylülde gelecek abi belirtilen sürede dediler eşime. Zaman geçince abi istediğiniz model özel üretim 10 güne gelecek dediler. Sonra arayıp sıkıştırılacak ana fabrika taşınıyor hammadde tedariği sıkıntılı vs vs dediler. 15 kasıma kadar üretimden çıkması planlanıyor dediler . Biz başka bir bayiiden almıştık, en sonunda genel müdürlüğü aradım da öğrendim bunları. Artık daha fazla geciktirecek vaktim de kalmadı açıkçası ürünler gelsin istiyorum . Geniş geniş hazırlanırız diye taa ağustosta almıştım . Başka marka alsam çoktan gelmiş olurdu emimim.Yok fatura olsa da maksat ciddiyetini göstermek, sizi aradığım tarihlerin kaydı varsa vs diye detaylandırıyorum ben.eelifeylull avukattı galiba o daha iyi bilir, fabrikasının taşınması seni ilgilendiren bi şey olmamalı bence 45 gün deyip 90 güne çıkarmışlar yazık günah
hakkaten pierre cardin de böyle yapıyorsa vay halimize. sen çok üzme kendini elbet gelir daha 1 buçuk ay var darlamaya devam edinBiz Pierre Cardin aldık . Böyle bir şey başına gelmiş eşim evlenmeden evvel ailecek mobilya aldıkları yeri arıyorlar yok açan eden. Bi gidiyorlar ki mağazanın yerinde yeller esiyor.. bundan korktuğumuz için biraz olsun bilindik bir marka alalım dedik. Ama bilinmeyen marka alsaydık çoktan gelmiş olurdu sanırım. Ne yapacağım bilmiyorum canımı sıkıyor. O kadar kıyafeti nereye koyacağım ne ara ütülenip yerleşecek bilmiyorum
Biz Ankara'da Almila'dan aldık , 20 güne gelir dediler , 12 günde geldi. Siteler şubesi bu aradaAnkaradayım bende. Sözleşmede 30-45 gün yazıyor. Paramızı aldık diyelim, alacağım başka bir mobilya daha erken gelir mi dersin
Öyle yapacağım artık ya da paramı alıp başka markadan alacağım.hakkaten pierre cardin de böyle yapıyorsa vay halimize. sen çok üzme kendini elbet gelir daha 1 buçuk ay var darlamaya devam edin
Öyle extrem farklı bir model de değil hemen her markada olan bi model aslında. Ne yapacağım bilmiyorumBiz Ankara'da Almila'dan aldık , 20 güne gelir dediler , 12 günde geldi. Siteler şubesi bu arada
Hakem heyetine gittik diyelim, para yaklaşık olarak kaç günde ulaşır tarafımıza bilgin var mı çiçeğim?Sözleşmenizde kesin tarih yazıyor muydu? Teslim tarihi olarak? Yani eğer belirli ya da kesin bir vade varsa sözleşmeden dönebilirsiniz, tutara göre de hakem heyetine gidip yeni alacağınız mobilya ile arasındaki fark gibi zararlarla birlikte sözleşme bedelini de alırsınız. Hangi şehirdesin, ben Ankaradan aldım 15 günde falan geldi ya.
Canım sen ütünü yap hurçlara yerleştir gelincede direk koyarsın bizimkide sözde yarın gelecek bakalım inşallah gelirse türkiyede genel olarak sorun cidden bu mobilyacılarBiz Pierre Cardin aldık . Böyle bir şey başına gelmiş eşim evlenmeden evvel ailecek mobilya aldıkları yeri arıyorlar yok açan eden. Bi gidiyorlar ki mağazanın yerinde yeller esiyor.. bundan korktuğumuz için biraz olsun bilindik bir marka alalım dedik. Ama bilinmeyen marka alsaydık çoktan gelmiş olurdu sanırım. Ne yapacağım bilmiyorum canımı sıkıyor. O kadar kıyafeti nereye koyacağım ne ara ütülenip yerleşecek bilmiyorum
En kötü ihtimal öyle yapacağım ama hiç içime sinmiyor . Mutlu mutlu sakin sakin yerleşsin istemiştimCanım sen ütünü yap hurçlara yerleştir gelincede direk koyarsın bizimkide sözde yarın gelecek bakalım inşallah gelirse türkiyede genel olarak sorun cidden bu mobilyacılar
inşallah bir an önce gelirler anam çok zor bi durumÖyle yapacağım artık ya da paramı alıp başka markadan alacağım.
Bence başka bir mobilyacıyla konuşun elinde olan mobilyalardan seçim yapabilirsiniz kızıma yatak aldık Almila izmirden elinizde hangi model var diye sorduk acelemiz var diye hemen geldi ilk teslimatta. Kasımda gelip gelmeyeceği de kesin olmayabilir fabrika taşınıyorsa en azından ücret iadenizi alırsınız. Haftaya vs mobilya gelir.En kötü ihtimal öyle yapacağım ama hiç içime sinmiyor . Mutlu mutlu sakin sakin yerleşsin istemiştim
Benimki de ayın 2sine attı. Seninki iyiymiş. Gardırop 2sinde gelecek. Yatak yarın geliyor. Kız bunlar niye böyle ya. Ne güzel heveslenmişim. Çocuk gelecek ortada gardıropu yok.Evet mobilyalarimiz pazartesi gelecekmis arkadsslarbakalim ne kadar daha atacak ileri .