Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Geçmiş olsun 😔 benim de ofisime kedi doğum yaptı lohusa olmadan stresini yaşıyorum anne bütün gün dışarıda bakmıyor çocuklara 🤦🏻‍♀️
Ay kedilere ağla ağla canım çıkıyor şu sıralar. Zaten kedi konusunda çok hassasım, hasta, hamile, doğuran kedi gördükçe hönkürerek ağlıyorum, sonra da kusmam tetikleniyor, bi de üstüne kusuyorum. Allah kolaylık güç versin psikolojine kuzum.

Son düzenleme:
Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim de daha gelmedi. Yarın gelecekti. Onu da ayın 2sine ertelediler. Ona bile panik oldum, yetişmicek diye. Kasım ortasını hele düşünemiyorum. Ne yapılır, nasıl erkene çekilir bilmiyorum ama umarım bir an önce gelir, o kadar bekletmezler sizi. En kötü eşyalarını yıka ütüle. Bi yerde dursun. Gelince gardıropun içine koyarsın direk.
Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı 😂😂😂

Kız çok tatlı bunlar yaaa LCW de kod kullanarak uyguna alınıyor gercekten ama biraz sınırladım kendımı baya şey almışım bebek çantam,emzırme yastığı,kendime bebeğe hastanelık eşyalar bunlar eksik hep bunları alcam😅

valla bayaa uyguna geldi, kalitesi de şaşırttı beni. kendime hiç lcw den alışveriş yapmıyordum kalitesiz geliyordu ama bebiş şeyleri çok iyiymiş ya yumuşacık. chakra ile yarışır bence tabi seçici olmak kaydıyla 🤭 bu takımlar falan hep 160-260 arası fiyatlara geldi kod ile

30-45 gün termin süresi vermişlerdi. Elimde zaten fatura var çiçeğim. Tüketici hakem heyetine başvursam daha erken gelir mi dersin? Gerçekten fabrikası taşınıyormuş arayabileceğim her yeri aradım genel müdürlüğüne kadar. Pierre Cardin marka. Hani iptal etsem ürünü diğer herhangi bir markada 15 kasımdan önce gelmeyecek diyorum ama ne yapacağım bilmiyorum ya
Eğer sözleşmede bu süre yazıyorsa hemen hakem heyetine gidersin ama çözülmesi bir kaç ayı bulur. O sürede ya sen başka bir takım alırsın ama dediğin gibi ihtimal de var tabi hemen gelmeyebilir. Sözleşme hükümlerine iyi bakmak lazım, ama onun dışında fabrikanın taşınıyor olması geçerli sebep olmaz yine sizin tazminat hakkınız doğar.

valla bayaa uyguna geldi, kalitesi de şaşırttı beni. kendime hiç lcw den alışveriş yapmıyordum kalitesiz geliyordu ama bebiş şeyleri çok iyiymiş ya yumuşacık. chakra ile yarışır bence tabi seçici olmak kaydıyla 🤭 bu takımlar falan hep 160-260 arası fiyatlara geldi kod ile
Defactonunkiler yıkayınca yamuluyor diyorlar ama LCW iyi diyorlar kuzum. Ben de biraz lcwye yöneldim şu indirimlerde. Hatta kasım indirimlerinde de yaz için birşeyler alırım diye düşünüyorum.

Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı 😂😂😂
Yuh sen aramasan haber vermeyecekler mi ? Sen nereden yaptiriyordun cok ayip yaa . 15 kasim ne? Sen strese sokma kendini olmadi yika bebisin kiyafetlerini iste kesersin etiketlerine hurca koyarsin , gelince de bi utu asarsin yerine . Uzme kendini

Benimki de ayın 2sine attı. Seninki iyiymiş. Gardırop 2sinde gelecek. Yatak yarın geliyor. Kız bunlar niye böyle ya. Ne güzel heveslenmişim. Çocuk gelecek ortada gardıropu yok.
Hepsi ayni anam demistim ya kardesim evlendi yatak odasi yoktu neredeyse 🤣 bi de dogtasti yani . Cok serefsizler valla.

Benim kasık ve bel ağrım baki ya, hamileliğimin başından beri regl sancısı gibi ağrılarım oluyor mutlaka 🙄
Benim de başladı ya arada bir bir sancı giriyor ama geçen sefer doktor bana bunlar artık normal demişti🥲
Ankaradayım bende. Sözleşmede 30-45 gün yazıyor. Paramızı aldık diyelim, alacağım başka bir mobilya daha erken gelir mi dersin
Sitelerde böyle zincir olmayan mobilyacılar var ya onlarla bir konuşsan 10 güne falan hazırsa getirebiliyorlar.
Hakem heyetine gittik diyelim, para yaklaşık olarak kaç günde ulaşır tarafımıza bilgin var mı çiçeğim?
Malesef sonuçlanması biraz sürer, para da karşı tarafın eline karar ulaştıktan sonra, kısa sürede yatar. Ben 2 kere başvurdum hakem heyetine ikisi de 6 ayı buldu maalesef🥲

Aynen o cıvara geliyor bır alana bır bedava vs oluyor bebekler hemen büyüyor zaten ben de ev giyim icin pijama vs alıyorum güzel😊

Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Ay demeee 😕😕😕 çok çok üzüldüm kuzum. Evet yabancı cisim çok kötü, benim minik de o kadar dikkat etmemize rağmen toka yutuyor arada, Allah'tan kusuyor çıkarıyor. Çıkarmasa direk ameliyatlık oluyorlar. Allah korusun saklasın miniklerimizi. Umarım ameliyatsız bir şekilde hallolur. Bizi haberdar et süreçten. Benim kedim ishal kusma olmuştu, aynı senin gibi klinikte fenalık geçirmiştim, covid mi ne acaba demişlerdi. Karşı komşunun kedisi covidden ölmüştü o sıra ve benim kedimle teması vardı. Çok şükür birşeycik çıkmadı. Hemen toparladı verilen ilaçla iğneyle. İnşallah seninki de hiç operasyonsuz süreci atlatır bitanem. Sakin kalmaya çalış kuzum. İyi olacak elbet. Yuttuysa da kolaycacık kendi kendine çıkarır inşallah.

Ay demeee 😕😕😕 çok çok üzüldüm kuzum. Evet yabancı cisim çok kötü, benim minik de o kadar dikkat etmemize rağmen toka yutuyor arada, Allah'tan kusuyor çıkarıyor. Çıkarmasa direk ameliyatlık oluyorlar. Allah korusun saklasın miniklerimizi. Umarım ameliyatsız bir şekilde hallolur. Bizi haberdar et süreçten. Benim kedim ishal kusma olmuştu, aynı senin gibi klinikte fenalık geçirmiştim, covid mi ne acaba demişlerdi. Karşı komşunun kedisi covidden ölmüştü o sıra ve benim kedimle teması vardı. Çok şükür birşeycik çıkmadı. Hemen toparladı verilen ilaçla iğneyle. İnşallah seninki de hiç operasyonsuz süreci atlatır bitanem. Sakin kalmaya çalış kuzum. İyi olacak elbet. Yuttuysa da kolaycacık kendi kendine çıkarır inşallah.
Mamasını 3'te verdim hala yemedi, bekliyorum yesin diye. Karnına falan dokundurtmuyor. En son böyle dokundurtmadığında rahim iltihabı olmuştu 1 ay nerdeyse klinikte kaldı, yaşama şansı %5 demişti veteriner hekim. Onun üstüne benzer tepkileri veriyor olması çok üzüyor şu an, belki sinirli olduğu için ve ilaç ağır geldiği için çıkmıyodur koltuk altından bekliyorum hala

Sağ olsun minnoş ama dövecek gibi bakmazsa seviniriz stresliyiz zaten 😅
"Hobilerim araçında doka yutmak, poşket kemkirlemek vardır, itanaylan yudarım hepsini, bişicik olmas, hepsini geri gusarım, senin minnoş da iyi olacak ablacıkımm, sakın haa üsülme, biz ekşın severis"

Eklentiler

• IMG_20241021_140240.jpg
    IMG_20241021_140240.jpg
    148,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Mamasını 3'te verdim hala yemedi, bekliyorum yesin diye. Karnına falan dokundurtmuyor. En son böyle dokundurtmadığında rahim iltihabı olmuştu 1 ay nerdeyse klinikte kaldı, yaşama şansı %5 demişti veteriner hekim. Onun üstüne benzer tepkileri veriyor olması çok üzüyor şu an, belki sinirli olduğu için ve ilaç ağır geldiği için çıkmıyodur koltuk altından bekliyorum hala
Klinikten bişi verdiler mi? Kusması için veya alttan çıkarması için? Gözlem altında mı tutacaksın? İnşallah sinirdendir.

Klinikten bişi verdiler mi? Kusması için veya alttan çıkarması için? Gözlem altında mı tutacaksın? İnşallah sinirdendir.
Şu an gazdan olduğu ihtimali üzerinde duruyolar, o yüzden bağırsak ve mide düzenleyici yaş mama, kuru mama verdiler. Bi de malt verdiler her akşam kullanmam için. Kusarsa onu ve dışkısını da fotoğraf olarak atıcam. Probiyotik de vermişti de koymayı unutmuş, yarın alıcam gidip şimdi yalnız bırakmak istemiyorum

Şu an gazdan olduğu ihtimali üzerinde duruyolar, o yüzden bağırsak ve mide düzenleyici yaş mama, kuru mama verdiler. Bi de malt verdiler her akşam kullanmam için. Kusarsa onu ve dışkısını da fotoğraf olarak atıcam. Probiyotik de vermişti de koymayı unutmuş, yarın alıcam gidip şimdi yalnız bırakmak istemiyorum
Ah inşallah gazdır yaaa. Bak öyleyse çok kolay. Hemen hallolur o mamalarla probiyotikle falan. Probiyotiği de eşin falan alıp gelse akşam gelirken. Onda çok rahatlatıyor.

Ah inşallah gazdır yaaa. Bak öyleyse çok kolay. Hemen hallolur o mamalarla probiyotikle falan. Probiyotiği de eşin falan alıp gelse akşam gelirken. Onda çok rahatlatıyor.
Nöbetçi bugün 12'ye kadar dönerse alacak kuzum yetişemezse yarın sabahtan alırız hemen. Ama karnına dokundurtmuyor yani o beni korkutuyor biraz :KK43: kakasını da yaptı sabah, gaz olsa çıkmaz mıydı bilmiyorum. Bandajını çıkaramadım daha kolundan çıkmadığı için koltuğun altından

Nöbetçi bugün 12'ye kadar dönerse alacak kuzum yetişemezse yarın sabahtan alırız hemen. Ama karnına dokundurtmuyor yani o beni korkutuyor biraz :KK43: kakasını da yaptı sabah, gaz olsa çıkmaz mıydı bilmiyorum. Bandajını çıkaramadım daha kolundan çıkmadığı için koltuğun altından
Kakası normal miydi? İnşallah gazdır 🙏🏼 belki öğleden sonra sıkıştırmıştır gazı belli olmaz. Cisim yutsak kakasını da yapamazdı bence.

Kakası normal miydi? İnşallah gazdır 🙏🏼 belki öğleden sonra sıkıştırmıştır gazı belli olmaz. Cisim yutsak kakasını da yapamazdı bence.
Akşam örgü örüyodum geldi şişi yaladı. Sonra patileriyle ağzından bi şey çıkarır gibi yapmaya başladı. Biz de dedik herhalde demir dilini uyuşturdu, güldük falan yani normale döndü çünkü sonra. Şiş hala elimde şişi yutma şansı zaten sıfır herhalde :)) yün desen o da duruyor zaten koparmadı etmedi. Ama ondan sonra başladı her şey anlamadım gerçekten

Akşam örgü örüyodum geldi şişi yaladı. Sonra patileriyle ağzından bi şey çıkarır gibi yapmaya başladı. Biz de dedik herhalde demir dilini uyuşturdu, güldük falan yani normale döndü çünkü sonra. Şiş hala elimde şişi yutma şansı zaten sıfır herhalde :)) yün desen o da duruyor zaten koparmadı etmedi. Ama ondan sonra başladı her şey anlamadım gerçekten
Canım bizimkide eliyle bişey çıkarmaya çalışıyor gibi yapıyordu sonra meğerse dişi kırılmış bütün halsizliği ondanmış dişi çektirdik rahatladı öyle bişey olabilir mi acaba baktılar mı ağzına

X