- 26 Şubat 2024
- 4.574
- 4.393
Nasıl oldun geçti mi ağrın?Kızlar günaydındoktor bana transvers geliş demiş ben onu ters geliş sanmıştım. Meğer yan duruyormuş bebek yan gelip yatmak böyle bişey sanırım….
Senle biz ayniyiz ya benim 38+5 oluyor. Ya oyle olur ya da 39 olur dedi bana. Ben 21 aralik sat a gore o tarih ama yok beklemez o kadar dedi. Aslinda esimin ki de 11 aralik tam ortamiz olsun iste 12 ya da 14Yaa doktorum bana da o günü yazmıştam 38+5 oluyor 12.12.2024
Ben de özel takipliyim , doğum öncesi smear alalım ama devlette yaptır burada para verme dediği için bu hafta şehir hastanesine gittim. Detaylı ultrason , ikili - üçlü sonuçları , şeker yüklemesi sonuçları vs. hepsini görmek istediler. Bebeği de kontrol ettiler. Bizde takipli değilsin diye bakmak zorundayım hepsine dedi. Ayrıca kan ve idrar da aldılar.Ben Çarşamba devlete gidicem çalışabilir raporu için. Acaba istesem bi idrar falan alır mı doktor ne dersiniz, en son az bişi enfeksiyon vardı
Bence erken doğumdan kastı 37 den önce doğması 37 den sonra zaten beklenilen doğum oluyor o yüzden erken doğum olmaz demek istemiştir zaten o haftayı beklemeden almaz kiloda olsa yoğun bakıma alınma ihtimali olduğu için ama sen bundan sonra en erken doğum tarihini 37 olarak hesaplayabilirsinBenim doktorum önde gittiğini, iri olduğunu hep söylüyor canım. Yapısal diyor ama benim kiloma vs bağlamıyor. Ben 10 kilo aldım şu ana kadar. Bebekle ilgili de bak dediğim gibi şöyle diyor gelişiminin önde olması erken doğacağı anlamına gelmez sadece iri olacağı anlamına gelir diyor. Hatta bir ara da konuşma arasında 32 haftalığız 2 ayımız var dedi. Yani bence biz aksi söylenmedikçe Sat’a göre düşünelim bence doğumu
Evet aynıyız 12.12 iyi ya ben begendım doğrusuSenle biz ayniyiz ya benim 38+5 oluyor. Ya oyle olur ya da 39 olur dedi bana. Ben 21 aralik sat a gore o tarih ama yok beklemez o kadar dedi. Aslinda esimin ki de 11 aralik tam ortamiz olsun iste 12 ya da 14
Oyy çok şükür kız ❤Kızlar günaydındoktor bana transvers geliş demiş ben onu ters geliş sanmıştım. Meğer yan duruyormuş bebek yan gelip yatmak böyle bişey sanırım….
Amin amin çok aminBence de ütülemekte yarar var her şeyini yaaa ben elime ne geçtiyse ütüledim şu da kalsın demedim eldivenlerine varana kadarŞükür bugün bitti darısı başınıza
ay bunlar çok tatlı yaa ben de alıcam bunlardanGene ben gene ben gene ben serenayın enerjisiyle uyandım günooo
Ay yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?Nasıl oldun geçti mi ağrın?
Aynısı karnımda ve o kadar net hissediyorum ki ataklar solda kafa sağda eli kafadaKızlar günaydındoktor bana transvers geliş demiş ben onu ters geliş sanmıştım. Meğer yan duruyormuş bebek yan gelip yatmak böyle bişey sanırım….
Valla indirim falan çok oluyor Uygunlar zaten aslında birikince masraf artıyor yavaş yavaş aldım öyle çok sarsmadı Allah'a şükür son mustela set alıcam daha eksiğim kalmadı şükür hepimizin de öyle olur inşallahay bunlar çok tatlı yaa ben de alıcam bunlardan
Ya geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallahKedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Biz aldıkta henüz kurmadı eşim inşallah kuracak ınanıyorumEvet mobilyalarimiz pazartesi gelecekmis arkadsslarbakalim ne kadar daha atacak ileri .