Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Geçmiş olsun 😔 benim de ofisime kedi doğum yaptı lohusa olmadan stresini yaşıyorum anne bütün gün dışarıda bakmıyor çocuklara 🤦🏻‍♀️

Ya geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallah
Sorma gerçekten yine bi ton ağladım damar yolu açılırken, eşim de yok zar zor getirdim götürdüm falan inşallah iyidir de bunla atlatırız

Kız çok tatlı bunlar yaaa LCW de kod kullanarak uyguna alınıyor gercekten ama biraz sınırladım kendımı baya şey almışım bebek çantam,emzırme yastığı,kendime bebeğe hastanelık eşyalar bunlar eksik hep bunları alcam😅

Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Yabancı bir cısım ne yutmuş olabılır açaba hiç kedı beslemedıgım icin bılmıyorum

Bunları aldım güzel fotoğraf çekerim diye altlı üstlü takımlarda var bir sürü yeter yenıdogan için almıycam artık 😄kendime bu kader alısverıs yapmadım valla belkı bir ay ancak giyecek😂😂canım kızım anan çok hevesli 😍🥰

Eklentiler

• B9C230F4-6BD2-4FD4-8628-5E64816BA8C8.jpeg
    B9C230F4-6BD2-4FD4-8628-5E64816BA8C8.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 8A66D967-B4C4-4F90-8E7F-8D338C2E3BE1.jpeg
    8A66D967-B4C4-4F90-8E7F-8D338C2E3BE1.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_3727.jpeg
    IMG_3727.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 79
Evet mobilyalarimiz pazartesi gelecekmis arkadsslar🤣 bakalim ne kadar daha atacak ileri .
ay insan bu mobilyacıları boğmak istiyor. ben evlenirken her gün ağlıyordum. her gün gelcez diyorlardı her gün sinir krizleri geçiriyordum dolandırıldık diye. en sonunda eşim gitti ya yüklersiniz ya burdan kalkmam her gelen müşteriye de anlatırım dedi öyle getirdi şerefsizler.

Ya geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallah

cok gecmis olsun. 14 sene kedi baktim ben tum o surecleri beklemeleri bilirim hic buyumeyen bir bebek oluyor onlar. Ayni bir cocugun daha varmis gibi bakim ve ilgi gerekiyor. Iki cocuklu bir anne gibi olacaksin simdi sen

Ay yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?
Bana doktor geçen sefer şey demişti gebelikte idrarda görülen lökosit enfeksiyon anlamına gelmez. Lökosit esteraz yazan değerin pozitif olması enfeksiyon varlığı anlamına gelir o da üç artı olmazsa antibiyotik vermiyorum ben demişti. Benim üç artıydı ve bana da monurol verdi 😂😂

Bana doktor geçen sefer şey demişti gebelikte idrarda görülen lökosit enfeksiyon anlamına gelmez. Lökosit esteraz yazan değerin pozitif olması enfeksiyon varlığı anlamına gelir o da üç artı olmazsa antibiyotik vermiyorum ben demişti. Benim üç artıydı ve bana da monurol verdi 😂😂
Benim de 2 artı, demek ki ondan vermiyor hiç. Geçen kbb ye gitmiştim sinüzit için o da vermedi, gerek yok kendi kendine geçer demişti nitekim geçti😅

Ay yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?
Benim kasık ve bel ağrım baki ya, hamileliğimin başından beri regl sancısı gibi ağrılarım oluyor mutlaka 🙄

Monurol da antibiyotik anam

Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı 😂😂😂

X