Geçmiş olsunKedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Sorma gerçekten yine bi ton ağladım damar yolu açılırken, eşim de yok zar zor getirdim götürdüm falan inşallah iyidir de bunla atlatırızYa geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallah
Kız çok tatlı bunlar yaaa LCW de kod kullanarak uyguna alınıyor gercekten ama biraz sınırladım kendımı baya şey almışım bebek çantam,emzırme yastığı,kendime bebeğe hastanelık eşyalar bunlar eksik hep bunları alcambebitomun cicilerine bakın teyzeleriiiiiiiiEki Görüntüle 3494597 Eki Görüntüle 3494598 Eki Görüntüle 3494599 Eki Görüntüle 3494600 Eki Görüntüle 3494601 Eki Görüntüle 3494602 Eki Görüntüle 3494603 Eki Görüntüle 3494604 Eki Görüntüle 3494605 Eki Görüntüle 3494606 Eki Görüntüle 3494607 Eki Görüntüle 3494608
Yabancı bir cısım ne yutmuş olabılır açaba hiç kedı beslemedıgım icin bılmıyorumKedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
İp, toka, poşet her şey olabilir. İğne vs yutsa röntgende görülürdü diye düşünüyorum daha yumuşak bişidir eğer yuttuysa daYabancı bir cısım ne yutmuş olabılır açaba hiç kedı beslemedıgım icin bılmıyorum
ay insan bu mobilyacıları boğmak istiyor. ben evlenirken her gün ağlıyordum. her gün gelcez diyorlardı her gün sinir krizleri geçiriyordum dolandırıldık diye. en sonunda eşim gitti ya yüklersiniz ya burdan kalkmam her gelen müşteriye de anlatırım dedi öyle getirdi şerefsizler.Evet mobilyalarimiz pazartesi gelecekmis arkadsslarbakalim ne kadar daha atacak ileri .
oyy geçmiş olsun yavrum umarım sadece üşütme falandır.Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Ya geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallah
Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
cok gecmis olsun. 14 sene kedi baktim ben tum o surecleri beklemeleri bilirim hic buyumeyen bir bebek oluyor onlar. Ayni bir cocugun daha varmis gibi bakim ve ilgi gerekiyor. Iki cocuklu bir anne gibi olacaksin simdi senKedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Geçmiş olsunKedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Sağ olsun minnoş ama dövecek gibi bakmazsa seviniriz stresliyiz zaten
Bizdede bi tek besik var onu da kurmuyorum bilerek once odasi duzelsin oraya kurarim dogunca odama alicam .Biz aldıkta henüz kurmadı eşim inşallah kuracak ınanıyorumbebek yatağı aldık o henüz gelmedi
Benim kızda kıskançlık krizindeSağ olsun minnoş ama dövecek gibi bakmazsa seviniriz stresliyiz zaten
Ne demekkAyy çok teşekkür ederimyazarım adresımı bu arada bizim kızın ismi belli oldu ekler mısın listeye Mira olacak adıyla yaşasın sağlıkla doğsun
Bana doktor geçen sefer şey demişti gebelikte idrarda görülen lökosit enfeksiyon anlamına gelmez. Lökosit esteraz yazan değerin pozitif olması enfeksiyon varlığı anlamına gelir o da üç artı olmazsa antibiyotik vermiyorum ben demişti. Benim üç artıydı ve bana da monurol verdiAy yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?
Benim de 2 artı, demek ki ondan vermiyor hiç. Geçen kbb ye gitmiştim sinüzit için o da vermedi, gerek yok kendi kendine geçer demişti nitekim geçtiBana doktor geçen sefer şey demişti gebelikte idrarda görülen lökosit enfeksiyon anlamına gelmez. Lökosit esteraz yazan değerin pozitif olması enfeksiyon varlığı anlamına gelir o da üç artı olmazsa antibiyotik vermiyorum ben demişti. Benim üç artıydı ve bana da monurol verdi
Benim kasık ve bel ağrım baki ya, hamileliğimin başından beri regl sancısı gibi ağrılarım oluyor mutlakaAy yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?
Monurol da antibiyotik anamAy yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?