Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bence senin sorunun cevabı da Sat canım. Ama son haftalarda suyu bile belirleyici bir faktör olabiliyor. Yani doğuma daha var ama suyu az deyip bile alabiliyorlar. Nasip bakalım artık

Bence senin sorunun cevabı da Sat canım. Ama son haftalarda suyu bile belirleyici bir faktör olabiliyor. Yani doğuma daha var ama suyu az deyip bile alabiliyorlar. Nasip bakalım artık
Su konusunu hiç düşünmedim bile hepimizin hakkında hayırlısı olsun kalbimizden geçen olsun sağlıkla doğuralım inşallah

Su konusunu hiç düşünmedim bile hepimizin hakkında hayırlısı olsun kalbimizden geçen olsun sağlıkla doğuralım inşallah
İnşallah canım. Yazın mesela bir arkadaşım 34 haftalıkken suyu geldi doğum yapmak zorunda kaldı. Suni sancı ile de doğmayınca sezaryene aldılar. Gerçi onun da plasenta aşağıda, serviks biraz kısaydı ama yine de bu kadar erken beklemiyorlardı. Yani bu saatten sonra hepimiz her an doğurmaya adayız. İnşallah vaktinde sağlıkla gelirler

kanamasi da oldu mu acaba plesanta asagidaysa?

Ah hadsizlik patavatsızlık yapmadım umarım

İlk kıyafetlerini ütüledikten sonra çoğu insan bir daha ütülemiyor aslında, bebeğim doğduktan sonra bakarsın olmadı çok gerekirse alırsın
Yok yahu estağfurullah

Annem bende şu an, son ütülerini yaptık ağız mendillerini bile ütüleyeceksin diyor hı hı diyorum

Canım o durumun bununla alakası yok. Her şey yolundaysa bebek iri bile olsa 42. Haftaya kadar bekleyen doktor var. Ama suyun azalırsa ya da tamamen gelirse, suyun buluniklasirsa, sancı çıkarsa, açılma olursa vs. daha fazla bekleyemeyebiliyorlar. Ultrason kağıdında yazan bilgiye göre değil yani fiziksel bir bulgu olması lazım. Takılma ona.

kanamasi da oldu mu acaba plesanta asagidaysa?
Valla kanamadan bahsetmedi canım. 28-38-34 diye gitmiş uzunluğu sürekli yatmış o da ağır iş yapmamış falan. Progestan kullanmış hep. Sonra beklemediği bir anda suyu gelmiş apar topar gitmişler doktor açıklık var doğum başlamış demiş. Ama sancısı yokmuş onun için de suni sancı verilmiş uzun bir süre de uğraşmışlar ama daha da olmayınca suyu az diye sezaryene almışlar.

Benim ki bi düşünce sadece zaten son güne kadar kalmam gibi yine de bilemeyiz sadece son güne kadar kalırsam o son günüm 2 Aralık mı diye düşünmüştüm öne çekilince

Yok yahu estağfurullah

Annem bende şu an, son ütülerini yaptık ağız mendillerini bile ütüleyeceksin diyor hı hı diyorum
Bence de ütülemekte yarar var her şeyini yaaa ben elime ne geçtiyse ütüledim şu da kalsın demedim eldivenlerine varana kadar Şükür bugün bitti darısı başınıza

Ben hiç saç kurutmuyordum yavrum kar kış çıkıyordum öyle, yele gibi saçlarım biliyosun. Bununla 20 dkda kurutup kıvırıyorum hayat kalitem arttı yemin ederim sjfksks hele sarı olunca fönsüz olmuyor
Benim kivirciklarim bozulur diye kullanmiyorum yoksa kesin ben de alirdim bencede bir nimet kendisi ha bi de ben artk asiri iseniyorum sana yakisiyo hemide babysi

Ayy çok teşekkür ederimyazarım adresımıbu arada bizim kızın ismi belli oldu ekler mısın listeye Miraolacak adıyla yaşasın sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…