Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yaa doktorum bana da o günü yazmış 😂😂tam 38+5 oluyor 12.12.2024
Senle biz ayniyiz ya benim 38+5 oluyor. Ya oyle olur ya da 39 olur dedi bana. Ben 21 aralik sat a gore o tarih ama yok beklemez o kadar dedi. Aslinda esimin ki de 11 aralik tam ortamiz olsun iste 12 ya da 14 🤣

Ben Çarşamba devlete gidicem çalışabilir raporu için. Acaba istesem bi idrar falan alır mı doktor ne dersiniz, en son az bişi enfeksiyon vardı
Ben de özel takipliyim , doğum öncesi smear alalım ama devlette yaptır burada para verme dediği için bu hafta şehir hastanesine gittim. Detaylı ultrason , ikili - üçlü sonuçları , şeker yüklemesi sonuçları vs. hepsini görmek istediler. Bebeği de kontrol ettiler. Bizde takipli değilsin diye bakmak zorundayım hepsine dedi. Ayrıca kan ve idrar da aldılar.

Doğum tarihleriniz çok havalı ya 😂 ben vajinal doğum istiyorum doktorum da destekliyor şimdilik, 24 Aralık’ta 38 haftalık oluyor Merco. Tahmini doğum tarihi 7-12 Ocak görünüyor ama bilmiyorum bekler mi o kadar. Yılbaşında falan doğarsa eşimle hiç alakamız olmamasına rağmen kütüğümüz doğu, kız dört dörtlük bir doğulu olacak 🤣🤣

Benim doktorum önde gittiğini, iri olduğunu hep söylüyor canım. Yapısal diyor ama benim kiloma vs bağlamıyor. Ben 10 kilo aldım şu ana kadar. Bebekle ilgili de bak dediğim gibi şöyle diyor gelişiminin önde olması erken doğacağı anlamına gelmez sadece iri olacağı anlamına gelir diyor. Hatta bir ara da konuşma arasında 32 haftalığız 2 ayımız var dedi. Yani bence biz aksi söylenmedikçe Sat’a göre düşünelim bence doğumu 🥰
Bence erken doğumdan kastı 37 den önce doğması 37 den sonra zaten beklenilen doğum oluyor o yüzden erken doğum olmaz demek istemiştir zaten o haftayı beklemeden almaz kiloda olsa yoğun bakıma alınma ihtimali olduğu için ama sen bundan sonra en erken doğum tarihini 37 olarak hesaplayabilirsin

Senle biz ayniyiz ya benim 38+5 oluyor. Ya oyle olur ya da 39 olur dedi bana. Ben 21 aralik sat a gore o tarih ama yok beklemez o kadar dedi. Aslinda esimin ki de 11 aralik tam ortamiz olsun iste 12 ya da 14 🤣
Evet aynıyız 12.12 iyi ya ben begendım doğrusu 😇gerçi bebeğin gidişâtına göre de bellı olur

Kızlar aile hekimimi değiştirmiştir en son hatırlarsanız. Şuan çok tatlı bir doktor ve hemşire beni takip ediyor. Kasımda gebe eğitimi varmış onu haber ettiler. Ekim'de de vardı ama benim doktor kontrolümle çakıştığı için gidememiştim. Sanırım ayda bir yapıyorlar. Aile hekimlerinize bi sorun isterseniz. Eğitim varsa katılayım diye. Benim önceki çok kötüydü hatırlarsanız, hiç haber etmezdi böyle şeyleri.

Gene ben gene ben gene ben serenayın enerjisiyle uyandım günooo 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️😂😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20241025_111158_899.jpg
    IMG_20241025_111158_899.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 53
Nasıl oldun geçti mi ağrın?
Ay yok ya ara ara yine vuruyor, ama enfeksiyon bu sefer yüksek çıkmış. Lökosit 10 15 çıkardı, 76 çıkmış sanırım ondan. Uine monurol verdi doktor da asla antibiyotik vermiyor, parol bile çok zorda kalırsan iç dedi. Anlamadım. Bir de bel ağrısı var ya bi kaç gündür, sende de var mı?

Kedom hastalandı dostlar, klinikte tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın. Yabancı bi cisim yutmuş olma ihtimali varmış öyleyse normal ameliyat gibi yapıp alıyolar herhalde hoş geldin son dk stresim
Ya geçmiş olsun valla çok zor biz aşıdan sonra bile ateşi çıksa kussa başında bekliyoruz bir şey olursa diye sen şimdi daha zor durumun tez zamanda iyileşir inşallah

X