- 24 Ekim 2022
- 890
- 1.091
- 43
- 28
Kafeinsiz içiyorum bacım belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama 1 dk emiyor 2 dk bağııryo sinirli sinirli emiyo sonraKafeinsiz türk kahvesi var cano kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin, ona bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafeinsiz içiyorum bacım belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama 1 dk emiyor 2 dk bağııryo sinirli sinirli emiyo sonraKafeinsiz türk kahvesi var cano kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin, ona bak istersen
O zaman kahveden değildir cano ya kafein gaz yapıyor diyolar da kafeinsizse sanmamKafeinsiz içiyorum bacım belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama 1 dk emiyor 2 dk bağııryo sinirli sinirli emiyo sonra
Birkaç gündür tamamen yalnızım öyle olunca yelek giy hırka giy diye ısrar eden kv ve annem yok ya üşüttüm de sütüme mi yansıdı ne oldu anlamadım kiO zaman kahveden değildir cano ya kafein gaz yapıyor diyolar da kafeinsizse sanmam
5.hafta atağı varmış muhtemelen o başladı. Bizimkisi de aşırı huysuz emerken gaz sancısı giriyor çığlık çığlığa ağlıyor. Sonrasında uyumuyor saatlerce kucakta pışpışlanmak istiyor..Kafeinsiz içiyorum bacım belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama 1 dk emiyor 2 dk bağııryo sinirli sinirli emiyo sonra
Ay salaklarEşimin teyzesi geldi kızlarıyla. Kv bizim oğlanı severken Afrikalılar gibi diyor hem teyze hem kızları hem eşim sonunda söyledi neresi zayıf gayet normal çocuk bi de pilav yedir istersen kilo alsın diye. Şükür
Sngkdnf ay olabilir ben yelek giydirmeye de başladım geceleri Allah affetsinBirkaç gündür tamamen yalnızım öyle olunca yelek giy hırka giy diye ısrar eden kv ve annem yok ya üşüttüm de sütüme mi yansıdı ne oldu anlamadım ki
Canım maşallah demek kırkınız çıktı 40 yaşını da sağlıkla görYok valla yine aynı 2-3 dkda bir ıkınıp uyanmaca en son kucagıma aldım 1 saat falan uyumuşuz oyle kucakta kalkınca babasına verdim uyuyayım diye 2 gibiydi saat sonra sesini duydum hep dayanamadım kalktım uyuyamadım. Oturduk dizi izledik biz de madem uyumuyoruz diye 4ten sonra uyudu sıpa kolumun üstünde oyle anca uyuyabildim sabaha kadar. Bugün 40 ımız cıktı cocuk akıllanacagına hiç uyumama güncellemesi veldi valla cok ilginç
Bende oraya götürdüm doğum sonrası, bahar hanım bakıyor, iyi gibi ama bana uzak o yüzden ücretsiz bitince bırakıcam. 15. Gün kontrolüne gidicez bu hafta, sizden topuk dışında kan aldırlar mı hiç? Bizde bakalım kilo aldık mı belli olur nasıl süreç yürüteceğimizEvet egepole gidiyoruz. Çocuk doktorları da çok iyi.
Kaç kiloda 2 numaraya geçtiniz molfixteBen molfix kullanıyorum ama iki üç kez kaka taşırdı artık benim bağlamamla mı alakalı bezle mi onu çözemedim iki numaraya geçtik bizde eğer bundada kaka çok taşarsa goon deniycem bende
Anammm çok erken başlamadık mı ama5.hafta atağı varmış muhtemelen o başladı. Bizimkisi de aşırı huysuz emerken gaz sancısı giriyor çığlık çığlığa ağlıyor. Sonrasında uyumuyor saatlerce kucakta pışpışlanmak istiyor..
Kız ben yelek giydirsem kurdeşen döker bebe herhalde. Hala her yeri isilik üstünü inceltiyorum gaz oluyor sarıyorum isilik oluyor ne yapacağımı şaşırdım bendeSngkdnf ay olabilir ben yelek giydirmeye de başladım geceleri Allah affetsin
Şuan kilosunı tam bilmiyorum en son 10 gün önce 4300 dü ama ben bacaklarınki izlerden anladım artık küçük geldiğini lastik izleri çıkmıştı ve belindeki çırtlarda sıkıyorduKaç kiloda 2 numaraya geçtiniz molfixte
Benimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorumŞuan kilosunı tam bilmiyorum en son 10 gün önce 4300 dü ama ben bacaklarınki izlerden anladım artık küçük geldiğini lastik izleri çıkmıştı ve belindeki çırtlarda sıkıyordu
Bence 2 al canım ya. 2 beden 3 kilo üstü oluyordu daha rahat edersiniz sankiBenimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum
Emin ol sen unutmuyorsundur o dikkatle titizlikle ama ben unutuyorumdur. Ya da benim neyse diyip gecistirdigim şeylere müthiş özen gosteriyorsundurValla helal olsun bacım, çok mantıklı bizim ilk bebiş olduğundan mıdır nedir hep bir telaşe var, bir şeyleri unutuyorum devamlı.
Öyle yapayım teşekkür ediyorumBence 2 al canım ya. 2 beden 3 kilo üstü oluyordu daha rahat edersiniz sanki