• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Kafeinsiz içiyorum bacım belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama 1 dk emiyor 2 dk bağııryo sinirli sinirli emiyo sonra 😂
5.hafta atağı varmış muhtemelen o başladı. Bizimkisi de aşırı huysuz emerken gaz sancısı giriyor çığlık çığlığa ağlıyor. Sonrasında uyumuyor saatlerce kucakta pışpışlanmak istiyor..

Yok valla yine aynı 2-3 dkda bir ıkınıp uyanmaca en son kucagıma aldım 1 saat falan uyumuşuz oyle kucakta kalkınca babasına verdim uyuyayım diye 2 gibiydi saat sonra sesini duydum hep dayanamadım kalktım uyuyamadım. Oturduk dizi izledik biz de madem uyumuyoruz diye😀 4ten sonra uyudu sıpa kolumun üstünde oyle anca uyuyabildim sabaha kadar. Bugün 40 ımız cıktı cocuk akıllanacagına hiç uyumama güncellemesi veldi valla cok ilginç
Canım maşallah demek kırkınız çıktı 🧿🧿 40 yaşını da sağlıkla gör 🤍

Dün bizimkinin gaz sancısı yoktu gündüz, eşim bir anda geçti mi diye şaşırdı hatta ama akşam 10'da bir başladı, o başlayış. Ancak senin dediğin gibi üstüme alınca azıcık uyudu ama saat başı illa uyandı ağladı gazdan. Hep bir ıkınma 😢 bugün ben de bebişe probiyotik başladım, işe yarar inşallah 🙏🏻

Kızlar bizim sarılık anne sütündenmiş halen devam ediyor bir aylık olduk ama düştü epey 10’lardan 5’lere geriledi tahliller çok şükür temiz çıktı. Bu arada silikon meme ucundan kurtulduk🥹 Sağ göğsümü ara ara teklif ettim önce onu bıraktırdım sonra hastanede emzirme danışmanına gittim ondan yardım istedim. Birlikte onunla da solu denedik cesaret verdi onu da bıraktık. Sol göğüs ucum hiç yok bu arada diğerine göre emerken zorlanıyor ama yavaş yavaş ilerleteceğiz..🤗

Evet egepole gidiyoruz. Çocuk doktorları da çok iyi.
Bende oraya götürdüm doğum sonrası, bahar hanım bakıyor, iyi gibi ama bana uzak o yüzden ücretsiz bitince bırakıcam. 15. Gün kontrolüne gidicez bu hafta, sizden topuk dışında kan aldırlar mı hiç? Bizde bakalım kilo aldık mı belli olur nasıl süreç yürüteceğimiz

Anammm çok erken başlamadık mı ama 😂😂
IMG_8223.jpeg
IMG_8224.jpeg
IMG_8225.jpeg

Şuan kilosunı tam bilmiyorum en son 10 gün önce 4300 dü ama ben bacaklarınki izlerden anladım artık küçük geldiğini lastik izleri çıkmıştı ve belindeki çırtlarda sıkıyordu
Benimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum 🥲

Valla helal olsun bacım, çok mantıklı 😂 bizim ilk bebiş olduğundan mıdır nedir hep bir telaşe var, bir şeyleri unutuyorum devamlı.
Emin ol sen unutmuyorsundur o dikkatle titizlikle ama ben unutuyorumdur. Ya da benim neyse diyip gecistirdigim şeylere müthiş özen gosteriyorsundur 🤩

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik :( kan verecektim gidemedim bi türlü

Back
X