Aslımda 1 numara 2 numarayla öyle çok fark yok ya azcık büyük 2 numara alsan olur bence çünkü bir numara muhtemelen yarısında elinde kalır çabuk büyüyorlar çünküBenimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Triodin yükselse belirti verirdi heralde yinede emin olmak için kan ver sen nere yakınsa oraya git ver canımBen doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
- 26 Şubat 2024
- 5.861
- 6.062
- 113
Lohusalığın ve tatlı dilinin verdiği yetkiye dayanarak ağlarımEmin ol sen unutmuyorsundur o dikkatle titizlikle ama ben unutuyorumdur. Ya da benim neyse diyip gecistirdigim şeylere müthiş özen gosteriyorsundur
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.100
- 528
Sağlık ocağı dinimiz ama üşeniyorum niyeyse ya gideyim pazartesi olmadıTriodin yükselse belirti verirdi heralde yinede emin olmak için kan ver sen nere yakınsa oraya git ver canım
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Emojiler yetersiz en yakın onu buldumLohusalığın ve tatlı dilinin verdiği yetkiye dayanarak ağlarım
- 16 Nisan 2024
- 656
- 798
- 18
- 36
Bizi etkilemiyo ki içiyorum ben evet o kahveyide Dilan polatta görmüştüm o iciyodu@hermonielKafeinsiz türk kahvesi var cano kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin, ona bak istersen
- 16 Nisan 2024
- 656
- 798
- 18
- 36
İhmal etme canım onu sağlık ocağına git en azından yada kontrole gidince bebegin kan tahlili kendinde ver bende kendimin kntr gitmedim 1 ay sonra gel demişti kadın d. Gitmedim idrar yollarımda enfeksiyon var arada kahvrengi akıntı geliyo öncekiler de olmamistkBen doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
Benim doktorum 1 ay daha kullan kontrole gel demişti. Ben de kullanmadım ama sağlık ocağında kan verdim. Normal değerlere gelmişti, bir kan verin isterseniz.Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
amin inşallah hepimiz görelimCanım maşallah demek kırkınız çıktı 40 yaşını da sağlıkla gör
Dün bizimkinin gaz sancısı yoktu gündüz, eşim bir anda geçti mi diye şaşırdı hatta ama akşam 10'da bir başladı, o başlayış. Ancak senin dediğin gibi üstüme alınca azıcık uyudu ama saat başı illa uyandı ağladı gazdan. Hep bir ıkınma bugün ben de bebişe probiyotik başladım, işe yarar inşallah
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor
Eklentiler
Maşallah bugün bizim de kırkımız çıktıamin inşallah hepimiz görelim
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor
Ay evet aynı gün girmiştik sezaryana size de maşallah bi 40 gün daha gecince rahatlar mıyız acepMaşallah bugün bizim de kırkımız çıktı
Hiç sanmıyorum ben artık sadece gün sayıyorum uyur mu uyumaz mı diye kafa yormayı bıraktım 3 ayı bekliyorum şimdilik 3 aydan sonra rahat ederiz inşallahAy evet aynı gün girmiştik sezaryana size de maşallah bi 40 gün daha gecince rahatlar mıyız acep
- 26 Eylül 2024
- 1.189
- 1.661
- 48
Oiiyy maşallah sana kuzu ama güzelce uyursanız bizler daha performanslı anneler oluruz az önce şu i love you masajını da yaptım, gaz çıkardı hakikaten ona mı bağlı bilmiyorum ama aklında bulunsun canım. Bu akşam bebe ağladı gazdan ben de yine mi diye ağladım ne yapayım sağlık olsun da bu günler bu zorluklar kolaylıkla hızlıca geçip gitsinamin inşallah hepimiz görelim
- 26 Eylül 2024
- 1.189
- 1.661
- 48
Ne güzel kafan rahat artık maşallah canım, nice güzel günlerini yaşlarını gör inşallahHiç sanmıyorum ben artık sadece gün sayıyorum uyur mu uyumaz mı diye kafa yormayı bıraktım 3 ayı bekliyorum şimdilik 3 aydan sonra rahat ederiz inşallah
Önceki gece 4te ağlamamış gibi anlatıyorum dimi,Ne güzel kafan rahat artık maşallah canım, nice güzel günlerini yaşlarını gör inşallah
Amin canım hep beraber evlatlarımızla güzel günler görelim
- 26 Eylül 2024
- 1.189
- 1.661
- 48
Nasıl ki sarılık çişle atılıyor, lohusalık da ağlaya ağlaya atılıyor. Ağlayalım canım açılırızÖnceki gece 4te ağlamamış gibi anlatıyorum dimi,
Amin canım hep beraber evlatlarımızla güzel günler görelim
- 11 Aralık 2024
- 37
- 54
- 3
Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledimBen doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik kan verecektim gidemedim bi türlü
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.100
- 528
Yok canım daha 23 gün oldu. Pazartesi vereyim demiştim kan o zaman üşenirsem az daha erteleyebilirimBana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim