• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Benimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum 🥲
Aslımda 1 numara 2 numarayla öyle çok fark yok ya azcık büyük 2 numara alsan olur bence çünkü bir numara muhtemelen yarısında elinde kalır çabuk büyüyorlar çünkü

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik :( kan verecektim gidemedim bi türlü
İhmal etme canım onu sağlık ocağına git en azından yada kontrole gidince bebegin kan tahlili kendinde ver bende kendimin kntr gitmedim 1 ay sonra gel demişti kadın d. Gitmedim idrar yollarımda enfeksiyon var arada kahvrengi akıntı geliyo öncekiler de olmamistk

Canım maşallah demek kırkınız çıktı 🧿🧿 40 yaşını da sağlıkla gör 🤍

Dün bizimkinin gaz sancısı yoktu gündüz, eşim bir anda geçti mi diye şaşırdı hatta ama akşam 10'da bir başladı, o başlayış. Ancak senin dediğin gibi üstüme alınca azıcık uyudu ama saat başı illa uyandı ağladı gazdan. Hep bir ıkınma 😢 bugün ben de bebişe probiyotik başladım, işe yarar inşallah 🙏🏻
amin inşallah hepimiz görelim🥹
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor🥺

Eklentiler

• IMG_2907.jpeg
    IMG_2907.jpeg
    252 KB · Görüntüleme: 69
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor🥺
Maşallah 🧿🧿 bugün bizim de kırkımız çıktı

Oiiyy maşallah sana kuzu 🥰 ama güzelce uyursanız bizler daha performanslı anneler oluruz 😀 az önce şu i love you masajını da yaptım, gaz çıkardı hakikaten ona mı bağlı bilmiyorum ama aklında bulunsun canım. Bu akşam bebe ağladı gazdan ben de yine mi diye ağladım ne yapayım 🤷🏻‍♀️ sağlık olsun da bu günler bu zorluklar kolaylıkla hızlıca geçip gitsin 🙏🏻

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik :( kan verecektim gidemedim bi türlü
Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim🙏🏼

Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim🙏🏼
Yok canım daha 23 gün oldu. Pazartesi vereyim demiştim kan o zaman üşenirsem az daha erteleyebilirim 😅

Back
X