• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Benim de bugün adetin 2. Günü randevu aldım öğleden sonra gidicem, o zaman belki bana da hap başlar ilkinde letu kullanmıştım bakalım bu sefer farklı bir doktora gidicem o nasıl bir yol izleyecek
letuyu kaç gün kullandın canım sende fark ettiğin yan etkisi oldu mu? Bende kullanmaya başladığım günden beri haptan sandığım mide bulantısı var psikolojik mi acaba anlamadım😂

letuyu kaç gün kullandın canım sende fark ettiğin yan etkisi oldu mu? Bende kullanmaya başladığım günden beri haptan sandığım mide bulantısı var psikolojik mi acaba anlamadım😂
5 gün canım,bende mide bulantısı yapmamıştı, ama yapıyo olabilir tabi umarım çok güzel ilerler süreçlerimiz, senin kaçıncı aşılaman olacak nasipse

Bana da tekrar letu ile başlayalım dedi bir de geçen ay vitamin takviyesi kullanmamıştım bu ay vitamin takviyesi verdi 13 ocakta kontrole çağırdı bakalım neler olacak haberleşiriz yine :)
Valla bana ara verelim dedi yok şunu kullan vitamin takviye falan hiç bişey demedi. Benimde Reglim 26sında başlıyor bende o zaman gideceğim ☺️

Aaa iğneden sonra tekrar neden ilaca döndü ki
bende gonalfle devam eder sanıyordum. Diğer doktoru değiştirdim başka doktora gittim. Bu sefer bu hapla deneyelim dedi dedim siz işinizi bilirsiniz. Birde sebepsiz infertilite olduğu için yani gebeliğe engel bir durum olmadığı için yumurtaların büyümesinde kalitesinde çatlamasında normal zamandada bir aksaklık olmadığı için verilen ilaç çokta önemli değil benim için ya. Yani gonalF ya da letu ne verirse versin bana ekstra bir yardımı olmayacağı için takılsınlar kafalarına göre😂

bende gonalfle devam eder sanıyordum. Diğer doktoru değiştirdim başka doktora gittim. Bu sefer bu hapla deneyelim dedi dedim siz işinizi bilirsiniz. Birde sebepsiz infertilite olduğu için yani gebeliğe engel bir durum olmadığı için yumurtaların büyümesinde kalitesinde çatlamasında normal zamandada bir aksaklık olmadığı için verilen ilaç çokta önemli değil benim için ya. Yani gonalF ya da letu ne verirse versin bana ekstra bir yardımı olmayacağı için takılsınlar kafalarına göre😂
😂😂anladımm. Benim de gonalf ile ilk aşılamam olcak da sizde sonra ilaca dönünce şaşırdım ama tabi doktorun da etkisi var. Ne zaman olmuştunuz ?

😂😂anladımm. Benim de gonalf ile ilk aşılamam olcak da sizde sonra ilaca dönünce şaşırdım ama tabi doktorun da etkisi var. Ne zaman olmuştunuz ?
2023 aralıkta ilk aşılamam klomen hap
2024 16 aralık 2. aşılamam gonalF
2025 1 ocakta letu kullanmaya başladım salı günü yumurta takibine gideceğim bakalım ne diyecek
geçen burada birinde okudum birkaç gün letu kullandırıp 3 gün sanırım gonalF vermiş doktoru. Hayırlısı

Back
X