Valla cok mantıklı. 3 ayda rahat etsek bari. 6 ay gaz problemi süren bebekler var evlerden ırakHiç sanmıyorum ben artık sadece gün sayıyorum uyur mu uyumaz mı diye kafa yormayı bıraktım 3 ayı bekliyorum şimdilik 3 aydan sonra rahat ederiz inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?+1 de bizimkibu kadar gaz çıkarıp nasıl hâlâ gazları olabilir ne büyük dertleri var ya
Dur kötüyü çağırmayalım 3 ayda bitecek her çocuk gibiValla cok mantıklı. 3 ayda rahat etsek bari. 6 ay gaz problemi süren bebekler var evlerden ırak
Gaz demişken bizimkine masajlar iyi geliyor ama masajı yaptırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Evet yaa valla bitmiyorbu kadar gaz çıkarıp nasıl hâlâ gazları olabilir ne büyük dertleri var ya
- 22 Şubat 2023
- 10.162
- 11.316
- 218
- 37
outoffit canım bizim oğlanında memişleri şişmiş. Doktor senden geçen hormon sakın ellemeyin kurcalamayın geçecek dedi, geçen soruyordun diye hatırlıyorum.
Bir de kızlar emzirme başlangiç saatinden itibaren 2 saat dedi bizim doktor. Yani 9 da emzirmeye başladıysan 11de tekrar emzireceksin. Ben zaten 9-10 arası uyandırıp emzirmekle uğraşıyorum. emzirme bittikten bir saat sonra gene saat geliyor. Yani ben hiç uyumıcam sanırım, siz nasıl yapıyırsunuz?
bi de iki üç gündür sağıyorum emziriyorum 20-40 ml arası sütüm, sanki hiç artmıyor, bi 50nin üstüne çıksaydı, arada 10 ml bile anca çıkıyor
Bir de kızlar emzirme başlangiç saatinden itibaren 2 saat dedi bizim doktor. Yani 9 da emzirmeye başladıysan 11de tekrar emzireceksin. Ben zaten 9-10 arası uyandırıp emzirmekle uğraşıyorum. emzirme bittikten bir saat sonra gene saat geliyor. Yani ben hiç uyumıcam sanırım, siz nasıl yapıyırsunuz?
bi de iki üç gündür sağıyorum emziriyorum 20-40 ml arası sütüm, sanki hiç artmıyor, bi 50nin üstüne çıksaydı, arada 10 ml bile anca çıkıyor
- 2 Mart 2024
- 1.060
- 1.051
- 48
- 29
- 26 Eylül 2024
- 1.189
- 1.661
- 48
Uyurken yaptım canım, onda da uyanıp ağladıDur kötüyü çağırmayalım 3 ayda bitecek her çocuk gibi
Gaz demişken bizimkine masajlar iyi geliyor ama masajı yaptırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Canım sen sütünü sağarken kaç ml diye sürekli bakıyor musun? Bir yerde görmüştüm bebeğini izleyerek sağmak sütü güzel çıkarırmış bir de kapatıp sağmak sen görmeyeceksin yani ne çıktığını o an mutlu olduğun şeylerle ilgileneceksin. Diğer konuda da benim bildiğim emzirme bitirdikten sonraki iki saat diye biliyorum ama bebek de 1 saat baya emiyor normalde yarım saat olarak düşünmüş olabilir doktoroutoffit canım bizim oğlanında memişleri şişmiş. Doktor senden geçen hormon sakın ellemeyin kurcalamayın geçecek dedi, geçen soruyordun diye hatırlıyorum.
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Ben hep tam tersini duydum ya, siz doydum diye yemek yemeye başlayınca mı dersiniz yemek yemeyi bitirince mi diye açıklamıştı biri hatta.outoffit canım bizim oğlanında memişleri şişmiş. Doktor senden geçen hormon sakın ellemeyin kurcalamayın geçecek dedi, geçen soruyordun diye hatırlıyorum.
- 22 Şubat 2023
- 10.162
- 11.316
- 218
- 37
Her bir damlaya tek tek bakıyorum yeminlen bir keresinde bakmadım o zaman 55i görmüştüm. Dediklerin doğru muhtemelen uygulamam lazım kuzumCanım sen sütünü sağarken kaç ml diye sürekli bakıyor musun? Bir yerde görmüştüm bebeğini izleyerek sağmak sütü güzel çıkarırmış bir de kapatıp sağmak sen görmeyeceksin yani ne çıktığını o an mutlu olduğun şeylerle ilgileneceksin. Diğer konuda da benim bildiğim emzirme bitirdikten sonraki iki saat diye biliyorum ama bebek de 1 saat baya emiyor normalde yarım saat olarak düşünmüş olabilir doktor
Bana da bu mantıklı geliyor. Yoksa ben gece hiç uyuyamam ki. Hortlak mıyım ki acaba ben, haberim yokBen hep tam tersini duydum ya, siz doydum diye yemek yemeye başlayınca mı dersiniz yemek yemeyi bitirince mi diye açıklamıştı biri hatta.
- 15 Nisan 2024
- 1.952
- 2.367
- 48
- 36
Biz Hasan Beye gidiyoruz gercekten iyi bi doktor. Ben de Kemalpaşadan geliyorum oraya ama daha yakında da iyi bi hastane yok. Topuk kanı dışında kan almadılar bizdenBende oraya götürdüm doğum sonrası, bahar hanım bakıyor, iyi gibi ama bana uzak o yüzden ücretsiz bitince bırakıcam. 15. Gün kontrolüne gidicez bu hafta, sizden topuk dışında kan aldırlar mı hiç? Bizde bakalım kilo aldık mı belli olur nasıl süreç yürüteceğimiz
- 15 Nisan 2024
- 1.952
- 2.367
- 48
- 36
Sleepy natural beybiDüz sleepy mi anam hangisi
Heh ben de farklı zamanlarda deniyorum daha doğru zamanı bulamadım. Uyurken denedim olmadı, uyanınca denedim acıkmış olduğu için sinirleniyor yine olmadı. Masaj iyi geliyor yapıcam da ne zaman yapıcam bilmiyorumUyurken yaptım canım, onda da uyanıp ağladı
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Ben 3 sezon dizi bitirdim o döngüde kfgkmeme ağlama gaz bez meme ağlama gaz bez döngüsüne girdik bebe kucağımdayken leslie falan mı yapsam en azından taş gibi olurum
- 9 Temmuz 2018
- 642
- 733
- 103
Çok normal hepimizde var inanki. Neydi S secondchance lohusalık ağlaya ağlaya atılıyordu değil miKızlar üstümde arada gelen bir hüzün var ya normal mi? Ağlayasım geliyor durduk yere herşeye.
- 24 Ekim 2022
- 891
- 1.094
- 43
- 28
O sağım meselesi benim de acayip canımı sıkmıştı sağıyorum sağıyorum max 40 gördüm dedim ki kendi kendime demek ki yetmiyor sütüm, doktora gittik bebek kilo almış. Sağım yaptığımda sütüm çok az dedim doktora hiçbir pompa bebek kadar iyi çekemez dedi kaldı ki bebek kilo almış önemli olan çişli bez sayısı dedi . Hiç canını sıkma yanioutoffit canım bizim oğlanında memişleri şişmiş. Doktor senden geçen hormon sakın ellemeyin kurcalamayın geçecek dedi, geçen soruyordun diye hatırlıyorum.
- 16 Nisan 2024
- 656
- 798
- 18
- 36
Ayy diyetisyenim önermişti Leslie yi dedim bu ne kolay sonra ilerleyen dakikalarda mahfolmustum ama iyi kilo verdiriyomeme ağlama gaz bez meme ağlama gaz bez döngüsüne girdik bebe kucağımdayken leslie falan mı yapsam en azından taş gibi olurum