- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
Evet 228 canımmm çok şükürSonucun çıktı mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 228 canımmm çok şükürSonucun çıktı mı canım
ayyy hayırlı olsun inşallah kolay bir hamileliğin ardından bebişini sağlıcakla kucağına alırsınEvet 228 canımmm çok şükür
Aminn canım inşallaaahayyy hayırlı olsun inşallah kolay bir hamileliğin ardından bebişini sağlıcakla kucağına alırsın
Hayırlı olsun darısı bekleyenlere belirtileriniz nelerdiEvet 228 canımmm çok şükür
adet sancısı aşırı memelerde sertleşme sırt agrısıHayırlı olsun darısı bekleyenlere belirtileriniz nelerdi
inşallah bu sefer pozitifi görürsün bu ay bende tekrar başladım aşılama sürecine hayırlısıyla pozitifleri görelimMerhaba kızlar benimde aşılamamın 10. Günü 2. Aşılamam ilki olumsuz sonuclandı. İlki cok zor geçmisti hem cok uzun bi süreç olmustu hemde aşılama anı zorlamıstı. Bu sefer 1 hafta içinde yumurta büyüdü ve aşılama yapıldı. Pco hastasıyım 1. Aşılamadan sonra gynopol diye bir takviyeye basladım belki de o yüzden hızlı büyüdü yumurtalarım (ilkinde 24. Gün aşılama yapıldı) simdi sonuc bekliyorum.. yakın arkadasımda 2. Asılamasını gecen ay yaptırdı onun pozitif sonuc aldı Rabbim bizede isteyen herkese nasip etsin
Ah o kadar sabırsıızmki demin test yaptm negatif cıktı.. olsa bir silik cizgi cıkardı diye düsünüyorum bembeyazdıinşallah bu sefer pozitifi görürsün bu ay bende tekrar başladım aşılama sürecine hayırlısıyla pozitifleri görelim
Merhabaa tebrik ederim ilk aşılama mıydı sizin?Evet 228 canımmm çok şükür
benim 4.aşılamam 2.si tutmuştu kalbi durdu bu 4. tuttuMerhabaa tebrik ederim ilk aşılama mıydı sizin?
Anladım çok geçmiş olsun ve tekrar tebrik ederim sağlıkla gelsinbenim 4.aşılamam 2.si tutmuştu kalbi durdu bu 4. tuttu
hiç belli olmaz o sen yinede umutla bekle beta değeri çok çabuk yükselebilen bir değerAh o kadar sabırsıızmki demin test yaptm negatif cıktı.. olsa bir silik cizgi cıkardı diye düsünüyorum bembeyazdı
Arkadaşım selamlarr aynı gün aşılama yaptırmıştık maalesef ikimiz de negatif sonuçlandık bu ay nasıl bir yol izleyeceksiniz doktorunuz tekrar çağırdı mıSelam canım bende 16sında aşılama oldum bende de belirti sayabileceğim ilk günlerde kasıklarımda bi huzursuzluk vardı. Şuan sadece aşırı gazım ve aniden idrar gelmem var. Birde dün gece ayak tabanlarım alev alev yanıyordu ama kolestrolüm yükseldiği zamanlarda da öyle oluyor ayak tabanlarım belkide kolestrolümde yükselmiş olabilir. Bunun haricinde bende de başka bişey yok. Hatta bazen aşılama olduğumu bile unutuyorum
bende 16sında aşılama olmuştum negatifti. adetin 3. günü gittim 5.günü hap başladı salı yumurta kontrolüne gidicemArkadaşım selamlarr aynı gün aşılama yaptırmıştık maalesef ikimiz de negatif sonuçlandık bu ay nasıl bir yol izleyeceksiniz doktorunuz tekrar çağırdı mı
Benim de bugün adetin 2. Günü randevu aldım öğleden sonra gidicem, o zaman belki bana da hap başlar ilkinde letu kullanmıştım bakalım bu sefer farklı bir doktora gidicem o nasıl bir yol izleyecekbende 16sında aşılama olmuştum negatifti. adetin 3. günü gittim 5.günü hap başladı salı yumurta kontrolüne gidicem