• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Sen hangi probiyotiği kullanıyorsun canım, eksik kalmasın onu da alayım. Dün gece gazdan çok zor uyudu, sabah da devam 😢

Sizin kalça ultrasonu ne zaman? Beni şimdiden o basıyor, yaz deneyimlerini lütfen.
Bu canim benimki ama daha yeni basladim . Takip ettigim cocuk doktoru da yeni dogum yapti o onerdi. Yeni basladigim icin suan yorum yapamiyorum . Ama biraz kullanayim soylerim. Kalca ultrasonumuz sali gunu ben de cok merak ediyorum aslinda hic girsin istemiyorum. O gun 1. Ay asimizda olacak zor bi gun yani 😒

Eklentiler

• IMG_0275.jpeg
    IMG_0275.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 21
ben de nuk ve mam var onları denedim diliyle itiyor annem sekerli suya batırdı yine yok. ara ara denerim yenidoğan halleri bir geçsin belki ilerki haftalarda sever
Ya aliyor aslinda bazen acken dr browns var bende sonra bakiyo bundan sut gelmiyo firtlatiyo:) o ogurme olayi bizde de var sanki agzina mide bulandirici bisey vermissin gibi oguruyo.

Küvet var arada küvette yikiyoz bizde eşim girerse ilk önce duşunu aliyo banyo iyice isiniyo sonra çamaşırıNi giyiyo yikiyo ben girersemde o şekilde hemen alıp giydiriyoz 😂😂kolay oluyo hatta diğer ikisi yaz bebesiydi lavabom genisti orda yikiyodum ben kendim 😂
Evet lavoba genisse de çok güzel olur yikamasi hatta en pratiği 🤭

Bu canim benimki ama daha yeni basladim . Takip ettigim cocuk doktoru da yeni dogum yapti o onerdi. Yeni basladigim icin suan yorum yapamiyorum . Ama biraz kullanayim soylerim. Kalca ultrasonumuz sali gunu ben de cok merak ediyorum aslinda hic girsin istemiyorum. O gun 1. Ay asimizda olacak zor bi gun yani 😒
Ne zaman, kaç damla veriliyor canım? Hemen aldım çünkü 😂

Kızlar 1.ay aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı? Geçen gün topuk kanı için gittik epey bir kan alındı doğuştan olabilecek hastalıklar için, bildiğiniz büyük iğneyle aldılar. Sizde de öyle mi oldu? Aşı iğnesi de kocamandır diye korkuyorum, ona göre götürmicem valla çocuğu

Başka bir soru daha geliyor. Şimdi ben emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çalışıyorum ama uykusu olsa da olmasa da genellikle ağzından gaz çıkarmıyor, direkt pırtla birlikte azıcık kaka çıkıyor bebeden. Sizce ağzından çıkarması mı lazım? Gazı/kakası olduğunda huzursuz oluyor zaten, çıkarmadığında gayet iyi görünüyor 🤷‍♀️

Başka bir soru daha geliyor. Şimdi ben emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çalışıyorum ama uykusu olsa da olmasa da genellikle ağzından gaz çıkarmıyor, direkt pırtla birlikte azıcık kaka çıkıyor bebeden. Sizce ağzından çıkarması mı lazım? Gazı/kakası olduğunda huzursuz oluyor zaten, çıkarmadığında gayet iyi görünüyor 🤷‍♀️
Birkaç pozisyonda deneyin ama 5-7 dakikada çıkmadıysa gaz yoktur diyolar cano

Kızlar 1.ay aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı? Geçen gün topuk kanı için gittik epey bir kan alındı doğuştan olabilecek hastalıklar için, bildiğiniz büyük iğneyle aldılar. Sizde de öyle mi oldu? Aşı iğnesi de kocamandır diye korkuyorum, ona göre götürmicem valla çocuğu
Ben sali goturucem bi mecbur yazarim cano sana. Eger dedigin gibi olursa bakicam

Ben sali goturucem bi mecbur yazarim cano sana. Eger dedigin gibi olursa bakicam
Ay afakanlar basıyor beni anacım inşallah kolay olur seninki de, koca iğneyle yaparlarsa götürmem valla eşim de istemiyor. Gerçi bizim sağlık ocağı ekstra fakir, tüp bebek zamanı progestan iğne yaptırırken ben götürüyordum şırıngayı sufkskso

Yok anam çıkmıyor, direkt kaka djdkdk 20 dkyı buluyor diyen de var. O kadar süre uğraşmıyom valla ama 10 dk deniyoruz yok demek ki
20 dk gaz çıkarılır mı yav yarım saat emzirmesi 20 dk gaz çıkarması 15 dk uyutması diğer beslenme saati geldi dnfm çıkmıyosa hava yutmuyodur emerken

Back
X