• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Mama verince memeye gelmiyor kumral, rahat geliyor kaşıktan şıkdık şıkdık içmek. Mamayı azalttık çocuk emmeye başladı. Mama kadar ağır olmadığı için o kadar rahat uyuyakalmıyor hemen, doymadı diyor. Sıçsa doymadı sıçmasa doymadı vallahi sinirlerim bozuldu. Başka doktora 13'üne randevu aldım tam 1 aylık olacak, özel muayenehane olduğu için daha ilgilenir sorularımıza cevap verir onu bekliyorum. Ha çok da bişi fark etmeyecek al doktor videosu izleyip o ne anlar diyor kadın. Evdeki tartı birebir doğru ölçmüyor ama en azından artışa bakıyoruz almış gibi de duruyor. Yüzü çöktü dedi geçen gün de ya nereye çökecek 20 günlük bebek daha bu
hiç bişey bilmediği halde felaket tellalı bir kadın ya . orange sen bildiğin yoldan ilerle. konussun dursun ya . valla ben aralık annesı degılım ama sızleri takip ediyorum sürekli cinnet geciyiroum senin yazıları okudukca. sen de peygamber sabrı mı var be kardeşim. sen bu akdar stresle ıyı bıle emzırıyosun ınan bana. sütün kesilmediğine şükür yani. doktorları dinle kadını da duyma . kendi büyüttüğü cocugun hali ortada.

Benim bebiş de öyleydi kucağımda uyuyordu hep. Yatağına koyunca tam 10 dkda uyanıyordu. Dün yatağına yüz üstü yatırmayı denedik vallahi uyudu. Çocuk megersem yüz üstu yatmak istiyormus biz ısrarla sırt üstü yatiriyormusuz. Ama tabi gece olmaz bu pozisyon tehlikeli, gündüz yanındayken yüz üstü yatiricam artık.
Yok anam yuzustude sevmedi benim cocugum antika 🤣

hiç bişey bilmediği halde felaket tellalı bir kadın ya . orange sen bildiğin yoldan ilerle. konussun dursun ya . valla ben aralık annesı degılım ama sızleri takip ediyorum sürekli cinnet geciyiroum senin yazıları okudukca. sen de peygamber sabrı mı var be kardeşim. sen bu akdar stresle ıyı bıle emzırıyosun ınan bana. sütün kesilmediğine şükür yani. doktorları dinle kadını da duyma . kendi büyüttüğü cocugun hali ortada.
Püü namım Ocak-Şubat analarına kadar sıçramış dnmg

Ben etmiyorum ki anam. Bebek bu uyur uyumaz yer yemez kakalar kakalamaz hepsi normal yani. Araştırıyorum soruyorum normalse ben salıyorum ama ona göre tek bi doğru var başka her şey yanlış. Daralıyorum
Eltine de aynısını yapmış mı acaba ya ? Eğer yaptıysa valla peygamber sabrı varmış kadında . Bu ne böyle iki sene çekilir mi bunun nazı edası . Bebek doğalı kaç gün olmul hala mı salmadı . Benimkiler prematüre de annem de ilk zamanki kadar darlamıuor beni . Kızların dediği gibi temiz bşr cinnet kocana da ona da lazım . Ayhh bu ne be

Eltine de aynısını yapmış mı acaba ya ? Eğer yaptıysa valla peygamber sabrı varmış kadında . Bu ne böyle iki sene çekilir mi bunun nazı edası . Bebek doğalı kaç gün olmul hala mı salmadı . Benimkiler prematüre de annem de ilk zamanki kadar darlamıuor beni . Kızların dediği gibi temiz bşr cinnet kocana da ona da lazım . Ayhh bu ne be
Bence yaptı çünkü ben ne zaman eltimle bi araya gelsem ne altını alırdı bebeklerin ne mamasını yedirirdi. Ben de içimden diyodum hiç bebeğiyle ilgilenmiyor. Her şeyi kv yapmak isteyince o da bi yerden sonra saldı demek ki neden bilmiyorum ya uğraşamadı ya eşinden çekindi ya işine geldi. Mama hazırlayacaktı bi kere kv bizdeydi arayıp mamanın yerini ve nasıl yapılacağını sormuştu yani öyle diyim anla sen

ahaha :) benım 3. bebek ama yine de sizin tecrubeleri okumak ıyı geliyor. unutmusum cogu seyı :) bende de seninkinin muadili var sanırım o yüzden de depreşiyorum :)
Oy hayırlı olsun 🫶🏿 depreşme depreşme ben kulak kapatıyorum gidesiye, arada sadece sinirlerim bozuluyor buraya yazıyorum geçiyor 😅

Bence yaptı çünkü ben ne zaman eltimle bi araya gelsem ne altını alırdı bebeklerin ne mamasını yedirirdi. Ben de içimden diyodum hiç bebeğiyle ilgilenmiyor. Her şeyi kv yapmak isteyince o da bi yerden sonra saldı demek ki neden bilmiyorum ya uğraşamadı ya eşinden çekindi ya işine geldi. Mama hazırlayacaktı bi kere kv bizdeydi arayıp mamanın yerini ve nasıl yapılacağını sormuştu yani öyle diyim anla sen
Tamam o öyle alışmış eltinden de . Bu anadolu kadını cefakar her şeye yeteyim anayım ben torun aşkı falan rolleri de öff bi yerden sonra gına getiriyor ha . Yap yardımını geç kenara . Fikir tabiki beyan edersin de bi bilgin varsa . Bilgisi yok fikri var . Bişi desen ben kaç çocık büyüttüme getiryorlar lafı . İki bebekle kaç gündür girememiştim sinirlerim bozukdu gidiyorum 😅

Tamam o öyle alışmış eltinden de . Bu anadolu kadını cefakar her şeye yeteyim anayım ben torun aşkı falan rolleri de öff bi yerden sonra gına getiriyor ha . Yap yardımını geç kenara . Fikir tabiki beyan edersin de bi bilgin varsa . Bilgisi yok fikri var . Bişi desen ben kaç çocık büyüttüme getiryorlar lafı . İki bebekle kaç gündür girememiştim sinirlerim bozukdu gidiyorum 😅
Bebek bakmaya geldim bakamıyorum diye ağlıyordu, e şimdi bebek geceleri az bi kucakta durmak istiyor yok kucağa alıştırdın bilmem ne diyor bana kucağa almamak için elinden geleni yapıyor. E bebeğe bakmak istiyodun al kucağına gece işte neyinden şikayet ediyosun

Oy hayırlı olsun 🫶🏿 depreşme depreşme ben kulak kapatıyorum gidesiye, arada sadece sinirlerim bozuluyor buraya yazıyorum geçiyor 😅
aynen ben de duymuyodum görmüyodum ama sürekli sütün yok sütün yok süütn yok ,oglum bak sütü yok asdadah :D tan sonra temiz bir cinnetle bişeyler çözüldü :)2. cocuk da 50 günlükken görebildi . şimdiyse hiç görüşmüyorum bakalım ne zaman görebilecek. inan bana o gidince stresin ortadan kalkacak sütün artacak , diger gögsune de geri alısacak bebegın ınsALLAH , bu arada ankaradayım aklında olsun :)

Ay böyle okuyunca cidden oturup ağlıyorsun ama her yaşlarının ayrı güzelliği var bebeklikleri illaki özleniyor orası ayrı tabi de Mesela berdeyse 11 yasında büyük kızım sabahları saati kuruyor kendi hazırlanıyor gidiyor okula her seferinde ona da ayrı duygulanıyor gururlanıyorum nasıl büyüdü kızım diye. Allah hepimize göstersin o günleri inşallah🥲
Bu yıl büyüğün doğum gününde o kadar çok ağladım ki. Bir zamanlar kucağımdaki kadardı ve hiç büyümez, o günler, o sıkıntılar hiç geçmez sanmıştım 🥹 geceler bitsin, eşim eve gelsin diye dakikaları sayardım 🥲 günler çok yavaş geçti ama yıllar geçip gitti resmen. Çok şükür bugünlerini sağlıkla görmeye, o ayrı ama büyüsün diye gözünün içine baktığın bebek bir bakıyorsun kocaman oluyor. Ay dur yine çok duygulandım 😭😭 Allah hepimize evlatlarımızın hep güzel günlerini sağlıkla göstersin inşallah 🙏🏻🤍

aynen ben de duymuyodum görmüyodum ama sürekli sütün yok sütün yok süütn yok ,oglum bak sütü yok asdadah :KK70: tan sonra temiz bir cinnetle bişeyler çözüldü :)2. cocuk da 50 günlükken görebildi . şimdiyse hiç görüşmüyorum bakalım ne zaman görebilecek. inan bana o gidince stresin ortadan kalkacak sütün artacak , diger gögsune de geri alısacak bebegın ınsALLAH , bu arada ankaradayım aklında olsun :)
Topuğuna sıkar mısın gel desem??

Back