- 26 Eylül 2024
- 1.190
- 1.663
- 48
SelenYa yicem ismi neydi bu minik kızın yav? Kuduruk biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelenYa yicem ismi neydi bu minik kızın yav? Kuduruk biri
Ben sağlık ocağında yaptırdım normal bir igneydi ama bizden hiç kan almadilar bugüne kadar niye ki kafama takıldı şimdi. İğneyi bacaktan yapıyor hemşire bir sıkıntı olmadi, sadece iğne girerken azcik ağladı o kadar.Kızlar 1.ay aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı? Geçen gün topuk kanı için gittik epey bir kan alındı doğuştan olabilecek hastalıklar için, bildiğiniz büyük iğneyle aldılar. Sizde de öyle mi oldu? Aşı iğnesi de kocamandır diye korkuyorum, ona göre götürmicem valla çocuğu
Topuk kanı da mı alınmadı?Ben sağlık ocağında yaptırdım normal bir igneydi ama bizden hiç kan almadilar bugüne kadar niye ki kafama takıldı şimdi. İğneyi bacaktan yapıyor hemşire bir sıkıntı olmadi, sadece iğne girerken azcik ağladı o kadar.
Benim bebiş de öyleydi kucağımda uyuyordu hep. Yatağına koyunca tam 10 dkda uyanıyordu. Dün yatağına yüz üstü yatırmayı denedik vallahi uyudu. Çocuk megersem yüz üstu yatmak istiyormus biz ısrarla sırt üstü yatiriyormusuz. Ama tabi gece olmaz bu pozisyon tehlikeli, gündüz yanındayken yüz üstü yatiricam artık.Arsizliktan emzik alsa istemeyecek bence bu kadar. Bide cekistire cekistire iciyo mahvetti memiklerimi esek . Ama gaz sancisi varkende dedigin gibi memede kalmak istiyo sure uzuyor. sutu sagmiyorum aslinda sagip bi bakmam lazim nasil durum diye ama yutkunuyo demekki emiyor. Zaten emzik gibi kullaninca anlasiliyor. Kucakta saatlerce uyuyo yerine koyunca dugmesine basmissin gibi uyaniyor
Topuk kanı alındı ama başka kan almadılar. Birkaç kişiden hastalık için kan alınmış ya o alınmadı bizden.Topuk kanı da mı alınmadı?
Ha bizden de hiç alınmadı topuk kanı hariç. Hastalıkları zaten topuk kanından tespit etmiyorlar mı ki ben öyle anlamıştım :/Topuk kanı alındı ama başka kan almadılar. Birkaç kişiden hastalık için kan alınmış ya o alınmadı bizden.
Ben yanlış anladım o zaman, topuk kanı hariç kan alındı sandımHa bizden de hiç alınmadı topuk kanı hariç. Hastalıkları zaten topuk kanından tespit etmiyorlar mı ki ben öyle anlamıştım :/
Bence de öyle ama sancısı falan olur diye uğraşıyoruz yine de, ağzından çok nadir çıkarıyor. Anam bazen 45 dk emiyor benimki, 20 dk minimum djfkkd20 dk gaz çıkarılır mı yav yarım saat emzirmesi 20 dk gaz çıkarması 15 dk uyutması diğer beslenme saati geldi dnfm çıkmıyosa hava yutmuyodur emerken
Normalde bebe aşıları şeker iğnesinin biraz büyüğü oluyor bildiğim kadarıyla, onu bir soracağım canı çıktı çocuğun topuğu hala mor. Zorunlu alınıyor bahsettiğim kan, 4 tane hastalığa bakılıyormuş istersen bir sorBen sağlık ocağında yaptırdım normal bir igneydi ama bizden hiç kan almadilar bugüne kadar niye ki kafama takıldı şimdi. İğneyi bacaktan yapıyor hemşire bir sıkıntı olmadi, sadece iğne girerken azcik ağladı o kadar.
Çocuğum hırıltılı nefes alınca bir kaç gün önce aldım canım .Kızlar merhaba , evine buhar makinesi alan var mı ?
Ben de ablasından alışmışım coşkulu sevesim geliyor ama yapamıyorum tabii ki. Bir defa yapacak gibi oldum ağladıYa gerçekten mi . Valla şöyle babasıyla uzun uzun sevelim koklayalım gülelim istiyorum yok olmuyor stres Sadece . Heleki akşam olunca hepten değişiyor iyi yönde değişecekler dimi 2-3 aydan sonra
Hiç seker iğnesi yaptirmadigim icin bilmiyorum ama bana büyük gelmedi, normal bir igneydi dediğim gibiNormalde bebe aşıları şeker iğnesinin biraz büyüğü oluyor bildiğim kadarıyla, onu bir soracağım canı çıktı çocuğun topuğu hala mor. Zorunlu alınıyor bahsettiğim kan, 4 tane hastalığa bakılıyormuş istersen bir sor
Trabzonda nem makinesi almak saçma ama ev kaloriferli ya inanılmaz kurutuyor çocukları . Ankarada da kullanırım dedim . Memnunsan bakayım ben deVar canim weewell arkadasim onermisti , aldiktan sonra gordum osman gonulal mi oyle bi r doktor var ya o da onermis :)
yaa bunu da gördüm . Ben bakayım yorumlara da alayım ikisinden birini bari teşekkür ediyorum canım annelerÇocuğum hırıltılı nefes alınca bir kaç gün önce aldım canım .
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
memnun kaldık çocuğun hırıltısı azaldı etrafı su da yapmıyor .
Ah canım benim gözün aydın Allah ayırmasın bir daha, bununla gelmiş geçmiş olsunben oğlumu aldım
Dediğin gibi acayip kurutuyor canım şart oldu . Her şeyi denedim hırıltısı geçmemişti baya azaldı şimdiTrabzonda nem makinesi almak saçma ama ev kaloriferli ya inanılmaz kurutuyor çocukları . Ankarada da kullanırım dedim . Memnunsan bakayım ben de
yaa bunu da gördüm . Ben bakayım yorumlara da alayım ikisinden birini bari teşekkür ediyorum canım anneler
Ay böyle okuyunca cidden oturup ağlıyorsun ama her yaşlarının ayrı güzelliği var bebeklikleri illaki özleniyor orası ayrı tabi de Mesela berdeyse 11 yasında büyük kızım sabahları saati kuruyor kendi hazırlanıyor gidiyor okula her seferinde ona da ayrı duygulanıyor gururlanıyorum nasıl büyüdü kızım diye. Allah hepimize göstersin o günleri inşallahKasım annelerinde okudum, bu saatte beni ağlattı size de atayım.
Bir gün nefesimdeki süt kokusu kaybolacak, minik ellerim büyüyecek, tombul yanaklarım bir daha bu kadar küçük olmayacak. Kucağında huzurla durduğum anlar geride kalacak. Dişsiz gülüşümü, sana 'Dünyamsın' der gibi bakan gözlerimi özleyeceksin. Bir gün sarılmalarım yerini bağımsız adımlarıma bırakacak ve herşey için sana duyduğum ihtiyaç bir anı olacak. O yüzden şimdi beni sıkıca sar anneciğim. Çünkü bir gün bu anılara dönüp baktığında, bunların hayatının en güzel yılları olduğunu hatırlayacaksın
Aiiyy cok cok sevindim canımm. Hastalıklar kazalar belalar uzak olsun bundan sonra, hep iyiliklerle güzelliklerle gecsin ömrü inşallahben oğlumu aldım
1.ay kontrolünde doktor ona da randevu aldırdı bize 44.güne aldırdı ama 40ı çıksın demişti. 8 ocakta randevumuz varKalça ultrasonu için kim yönlendiriyor biz almadık daha randevu falan
Aile hekimliğinde yaptırdık valla kocaman iğneyle yapıyorlar kocam görünce pişman oldu eve kadar söylenmiştiKızlar 1.ay aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı? Geçen gün topuk kanı için gittik epey bir kan alındı doğuştan olabilecek hastalıklar için, bildiğiniz büyük iğneyle aldılar. Sizde de öyle mi oldu? Aşı iğnesi de kocamandır diye korkuyorum, ona göre götürmicem valla çocuğu
Ağzından çıkarması gerekiyor diye okumuştum canım yoksa o iniyormuş bağırsak gazı oluyormuş. Ama ben de ne yapsam olmuyor bazen yapacak bir şey yok.Başka bir soru daha geliyor. Şimdi ben emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çalışıyorum ama uykusu olsa da olmasa da genellikle ağzından gaz çıkarmıyor, direkt pırtla birlikte azıcık kaka çıkıyor bebeden. Sizce ağzından çıkarması mı lazım? Gazı/kakası olduğunda huzursuz oluyor zaten, çıkarmadığında gayet iyi görünüyor
Evlerde nemin olması gereken aralık neymiş canımVar canim weewell arkadasim onermisti , aldiktan sonra gordum osman gonulal mi oyle bi r doktor var ya o da onermis :)