- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 25
Tamamen aynı durumdayımbari regl hemen olmasak bu kadardır kanıyoruzYok anam bitmedi bazı zamanlar ped takmasam da olur diyorum peşine çat diye geliyo falan riske de atmak istemediğimden sürekli pedle dolaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen aynı durumdayımbari regl hemen olmasak bu kadardır kanıyoruzYok anam bitmedi bazı zamanlar ped takmasam da olur diyorum peşine çat diye geliyo falan riske de atmak istemediğimden sürekli pedle dolaşıyorum
benim bebe de çok savaşıyor memeyleBiz hala uyuyamadık meme ile neden savaş veriyor anlamış değilim. 10 dk birini emiyor savaşa başlıyor bakıyorum süt var. Diğerini veriyorum sakinleşiyor 10 dk sonra onda da başlıyor. Acaba mama yediği zamanları mı özlüyor çocum. Biberon falan çekiyor canı galiba yoksunluk krizinde djdjdj
bana da diyorlar ki bebek bu ağlar djdjd sakin kalmaya çalıştım sonunda uyuttum ama resmen 6 saat cebelleşmişiz ya şimdi de uyanmıyor 10 dk emiyor uykuya devam yoruldu tabi beyfendiYa ağlayınca bana bişiler oluyor ama eminim gece bi yeri ağrıyordu başka açıklaması olamaz hiç gaz damlası kullanmadım 49 günlük olduk ama bugün eşim kalksın hemen eczaneye göndereceğim . Bizim burada özel yapım gaz damlası var ondan alacağım şehrin anında kesen gaz damlası bakalım bize yarayacak mı
Ya evet bu vardı bizde de hatta en cok sattıgımız gaz damlası zaten probiyotik bir zararı da olmaz ama birkaç ay once toplatıldı. İsim hakkıyla alakalı bir sıkıntı olmuş heralde tekrar da sürmediler piyasayabiogaia diye bir probiyotik aldirdim esime bugun, icinde kolik gazli bebege iyi gelen yararli bakteri varmis uzun vadede kullanimi fayda sagliyor dediler. benimkine de ara ara vuruyor gaz sancisi kaka cok yapiyor gun ici 6 kakali bez oluyor ortalama ama bazi kakalardan yarim saat once sanci giriyor. iyi gelir diye dusundum. Bir bakabilirsin bu markaya sende eczacisin Derya, bu marka ya da mudaili vardir mutlaka
O nerden alınıyor. Trendyola baktım yoktu. Eczaneden mı alınıyorKimyon cayi icmeye basladim bakalim etkisi olacakmi?
Ben de alacak oluyorum vazgeçiyorum. Kimyon çayı daha iyi olabilir belkiHadi ya çok kararsızım su an. Osman gonulalan gereksiz kimyasal faydası olmaz demiş sanırım vazgeçtim
Aynen ben de o durumdayım, 2 kere niyetlendim vazgeçtim hep. Kimyonu da dün içmeye başladım bakalım inşallah etki eder.Ben de alacak oluyorum vazgeçiyorum. Kimyon çayı daha iyi olabilir belki
Ben düşünüyorum tam 40ında değilde 50 günlükken falan. Tek tek gelmeler daha yorucu geleceği için mevlüt yapacağım en azından tek seferde bir hengamede biter diye. Hazırlıkta aman aman bir şey yapmam sanırım magnet çikolata lokum. Pide yaptırırım yanına bir şeyler öylece atlatırız diye düşünüyorum40 Mevlütü yapıcak olan arkadaşlar hazırlık vs yapan var mı? Havalar soğuk salgın var kafamda bin tane soru işareti var yapmasam olmaz ertelenince hiç olmuyor
Bizimkiler büyüdü de gazlandı mı ya ben hala kabullenemedim gaz olduğuna bunun bi de asla böyle aktif bir gaz çıkışı hissetmiyorum hani soda içersin bi pıs olur ya aynı öyle gaz çıkarıyor odaklı dinlemezsem asla duyamıyorumGaz sancısı akşam başlardı, bugün sabahtan başladı emerken bile sürekli ağlayıp ıkınıyor
Altı üstü 2 gün verdim biberon bu kadar hızlı alışmamıştır inşallah sonra bıraktık mamayı emzirince de doyuyormuş zaten çocuğa fazladan yük etmişim mamayıbenim bebe de çok savaşıyor memeyle
sanırım mama gibi hızlı akış istiyorlar
Doğum doğum diye dertlendik o kadar ama aslında doğum öyle ya da böyle birkaç saatlik iş, geçip gidiyor. Sonrası olaylar olaylar işte kimyon çayını da alacağım, bütün tuşlara basma vaktiBizimkiler büyüdü de gazlandı mı ya ben hala kabullenemedim gaz olduğuna bunun bi de asla böyle aktif bir gaz çıkışı hissetmiyorum hani soda içersin bi pıs olur ya aynı öyle gaz çıkarıyor odaklı dinlemezsem asla duyamıyorum
Canım biogaia değil de bigaia ismiyle piyasaya sürülmüş galiba, sen daha iyi bilirsin tabii ki.Ya evet bu vardı bizde de hatta en cok sattıgımız gaz damlası zaten probiyotik bir zararı da olmaz ama birkaç ay once toplatıldı. İsim hakkıyla alakalı bir sıkıntı olmuş heralde tekrar da sürmediler piyasaya
Hala geçmeyen sızılarımla hiç de bi kaç saatlik değildi ya djdjdj bende resmen sezaryen fobisi başladı ben çok kötü oldum ilk hafta aklıma geldikçe ağladımDoğum doğum diye dertlendik o kadar ama aslında doğum öyle ya da böyle birkaç saatlik iş, geçip gidiyor. Sonrası olaylar olaylar işte kimyon çayını da alacağım, bütün tuşlara basma vakti
Ben de onu aldıracağım, tane şeklinde, onu demlerim diye düşündüm.Hala geçmeyen sızılarımla hiç de bi kaç saatlik değildi ya djdjdj bende resmen sezaryen fobisi başladı ben çok kötü oldum ilk hafta aklıma geldikçe ağladım
öğütülmemiş kimyon vardı bende zamanında bağırsak spazmlarım için almıştım öyle bişey mi içmek lazım acaba? Yemeklere falan da koymalı o zaman kimyonu arkadaştan öyle hatırlıyorum her yemeğe kimyon atardı.
İnşallah canımAtak demek rahatlatıyor sanırım beni yoksa kabullenemiyorum inşallah geçer hemen
Kimyon çayı eczaneden mi alınıyorAynen ben de o durumdayım, 2 kere niyetlendim vazgeçtim hep. Kimyonu da dün içmeye başladım bakalım inşallah etki eder.
Aktara soyluyosun aliyosun canim . Kimyon tanesi ogutulmemis onu kaynayan suya 2 tatli kasigi dokuyosun altini kapatiyosun 5 dakka demleniyo ben biraz bal katip iciyorumO nerden alınıyor. Trendyola baktım yoktu. Eczaneden mı alınıyor