• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Benim ara ara saniyelik iğne batması dışında çok sorun yok şükür ya şey bir tek böyle çiş yaparken gıdıklanır giib oluyorum son damlaları yaparken garip bir his oluyor zorlanıyor gibi de tam tanımlayamıyorum😄birde gazım aniden geliyor böyle sıkıştırıyor önceden böyle değildi. Bende de o kadar sancı çektikten ve yinede sezeryan olduktan sonra normal doğum travma oldu bende sezeryan ne güzelmiş diyorum😄
belki ilk ameliyatin diye ya da yasindan dolayi daha hizli toparliyor olabilirsin.. ya da herkes de farkli etkisi vardir benim ustume yapisti agrilar hep boyle yasayacakmisim gibi karamsarlik geliyor 😕
duzelecek belki de ama coook yavas iyilesiyorum bunaldim cidden

Sen nasıl normali o kadar hızlı doğurdun ya maşallah sana gerçekten 🥹 annelerimizin anlattığı o efsanevi doğumlar gibi olmuş 🤣
O panik hali çok da hoşuma gitmedi açıkçası ama kader kısmet, böyle olacağı varmış 😀 tam açıklıkla gidince zaman alacak bir şey olmuyor ki, ıkın doğur oluyor 😂 acısız doğum yok anacım, yeter ki sağlıkla olsun 🤍

Korunma olayını ne yapacaksınız🥲prezervatif beni inanılmaz rahatsız edip düşüren bir şey asla alışamadım öncesinde kullanıyorduk. Bizim bebo da ufak bir kaçamakta oldu hatta iyi ki olmuş tabii çok şükür🙏spiral düşünüyorum ama teyzem spiralle dış gebelik yaşadı korkuyorum da🥲var mı önerebileceğiniz düşündüğünüz yöntem 🙊
sevismemek 🤣🤣🤣 ben zaten 6 ay en azindan kapaliyim 🤣🤣 ameliyat sonrasi agir soylenen hasta kategorisine koyuyorum kendimi 😄

Önceden çıkarırız diyordukta öyle olmuyormuş insan kıyamıyor çok minikler. 40ı çıkınca az daha toplanırlar birde 40 bir eşik gibi sanki geçince her şey daha rahat olacak gibi. Saçımı kestircem onun içinde 40ı bekliyorum. Hadi bakalım😄
Ben de slinge takayım hem benim sıcaklığımı da alır hem de montumla da kapatırım diyorum da sonra vazgeçiyorum sürekli dnfn

O panik hali çok da hoşuma gitmedi açıkçası ama kader kısmet, böyle olacağı varmış 😀 tam açıklıkla gidince zaman alacak bir şey olmuyor ki, ıkın doğur oluyor 😂 acısız doğum yok anacım, yeter ki sağlıkla olsun 🤍
Size kesi atılmis miydi ? Benim makata kadar dikislerim vardı, çok nadir soğuklarda falan sızlıyor da normal mi acaba?

Kızlar bebelere doktora/gezmeye falan giderken ne giydiriyorsunuz ya? Deli oldum astronot tulumu büyük al dediler 4-6 ay almışım çocuk kayboldu içinde rezil gibi.

belki ilk ameliyatin diye ya da yasindan dolayi daha hizli toparliyor olabilirsin.. ya da herkes de farkli etkisi vardir benim ustume yapisti agrilar hep boyle yasayacakmisim gibi karamsarlik geliyor 😕
duzelecek belki de ama coook yavas iyilesiyorum bunaldim cidden
Bence sizin 2. Ameliyat diye böyle oldu, ablam da sezaryen ile doğum yapmıştı. Sling vs kullanıyordu ilk aydan itibaren. İlk dogumuydu onun, ikinci daha ağır geçiyordur muhtemelen

Size kesi atılmis miydi ? Benim makata kadar dikislerim vardı, çok nadir soğuklarda falan sızlıyor da normal mi acaba?
Kesi atılmadı ama dikiş oldu. Doktor siyriklar var onları güzelce dikicem, dikiş benim için önemli güzelce toplayım falan dedi 😀 daha soğuk hissedecek bir ortamda bulunmadım ama normaldir bence. Ya nasıl normal olmasın 🥲 ilk hafta çocuğun kafasına bakıp ağlamaklı oldum bu kafa oradan geçti diye. Eşim de ilkinde böyle olmamıştın, bu da bu işin bir parçası diyor. Ondan öyle bir şey çıkmadı nihayetinde 😂 hala dikişleri hissetmeye, elimle durum kontrolü yapmaya cesaretim yok, görmeye hiç yok.

Kesi atılmadı ama dikiş oldu. Doktor siyriklar var onları güzelce dikicem, dikiş benim için önemli güzelce toplayım falan dedi 😀 daha soğuk hissedecek bir ortamda bulunmadım ama normaldir bence. Ya nasıl normal olmasın 🥲 ilk hafta çocuğun kafasına bakıp ağlamaklı oldum bu kafa oradan geçti diye. Eşim de ilkinde böyle olmamıştın, bu da bu işin bir parçası diyor. Ondan öyle bir şey çıkmadı nihayetinde 😂 hala dikişleri hissetmeye, elimle durum kontrolü yapmaya cesaretim yok, görmeye hiç yok.
Dimi ya bence de normaldir. Shshdhdhd ben de ara ara eşime nasıl doğurdum ne yaşadım ben falan diyorum. Gayet kolay doğurdun seni tutarken benim belim ağrıdı baya diyor. Kıyamam bu erkeklere neredeyse özür dilicem belini agrittigim için 😂 dikislere ben de bakmadım da eriyen dıkışmış zaten kendi kendine gidecek diye rahat takılıyorum. Eşim baktı 1-2 kere iyi dedi ona güveniyorum 😅

Korunma olayını ne yapacaksınız🥲prezervatif beni inanılmaz rahatsız edip düşüren bir şey asla alışamadım öncesinde kullanıyorduk. Bizim bebo da ufak bir kaçamakta oldu hatta iyi ki olmuş tabii çok şükür🙏spiral düşünüyorum ama teyzem spiralle dış gebelik yaşadı korkuyorum da🥲var mı önerebileceğiniz düşündüğünüz yöntem 🙊
Bu konuyu ne zaman açacaksın diyordum 😂😂😂

Dimi ya bence de normaldir. Shshdhdhd ben de ara ara eşime nasıl doğurdum ne yaşadım ben falan diyorum. Gayet kolay doğurdun seni tutarken benim belim ağrıdı baya diyor. Kıyamam bu erkeklere neredeyse özür dilicem belini agrittigim için 😂 dikislere ben de bakmadım da eriyen dıkışmış zaten kendi kendine gidecek diye rahat takılıyorum. Eşim baktı 1-2 kere iyi dedi ona güveniyorum 😅
Doğuma kolay demek için üzerinden zaman geçmesi gerekiyor bence 😂

sezaryen mi olmustun? kanguru takiyorum deyince sasirsim ne kadar gecti dogumun ustunden? ben kanguruda bebek tasimayi gectim kendimi tasiyamiyorum karin acisindan hala
bu da yapısal bi şey mi acaba? ben de iyi durumdayım açıkçası. ikinci gün desteksiz kalkıyordum. 3. gün de kendim kalkıp neneyle ilgilenmeye başladım. hafif bi uyuşukluk hissi var sadece. benim için korkutucu olmadı mesela. kişiden kişiye değişiyor sanırım. bi an önce normaline dönersin umarım 🌹

Çok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Bizimde bir gün öyle olmuştu ne yaptıysak susmamıştı aşı için ağrı kesici vermişlerdi onu verdik sonra mışıl mışıl uyumuştu büyük ihtimalle bir yeri ağrıyordu

Şu an bu mesajı kucagimdayken okudum 😅
Biz bir haftadır ya üzerimde yüzü koyun yada kollarımda yatıyor beşikte asla uyumuyor en fazla 10 dk farkettiği an ağlamaya başlıyor bende saldım artık o nasıl istiyorsa diyorum öyle rahat ediyor demekki diyorum önceden bizi kırk kat sarıp kundaklarlarmış ayaklarımıza kadar sımsıkı hangimiz omzu çıkık ya kalçası çıkık oldu bencede böyle bir şey olmaz bebem öyle rahat çünkü

Biz bir haftadır ya üzerimde yüzü koyun yada kollarımda yatıyor beşikte asla uyumuyor en fazla 10 dk farkettiği an ağlamaya başlıyor bende saldım artık o nasıl istiyorsa diyorum öyle rahat ediyor demekki diyorum önceden bizi kırk kat sarıp kundaklarlarmış ayaklarımıza kadar sımsıkı hangimiz omzu çıkık ya kalçası çıkık oldu bencede böyle bir şey olmaz bebem öyle rahat çünkü
Kesinlikle bizde de durum ayni yatağa koyduğumuz an tam 10 dkda uyanıyor 😂 rahat rahat uyusun da tepemde uyusun isterse napalim 🥲

Back