• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Cıks sabahı ettik uyumuyo, sadece kucaktayken uyuyor. Sorun değil kucakta dursun ama üzülüyorum ağrısı falan yoktur dimi ağrısı olsa kucakta da uyumaz sanki ne diyosunuz

Cıks sabahı ettik uyumuyo, sadece kucaktayken uyuyor. Sorun değil kucakta dursun ama üzülüyorum ağrısı falan yoktur dimi ağrısı olsa kucakta da uyumaz sanki ne diyosunuz
Yok yok değildir üzülme, şu an çoğu kişi öyleyiz emin ol. Bak şu an kucağımda uyuyor. Gündüz full slingdeyiz, gece de benim göğsümde. Yatak falan iptal yani. Ki benim bebek yataginda gayet guzel uyurdu geçen haftaya kadar. Son 1 haftadır bu haldeyiz ama ağrıdan falan değildir sanmıyorum.

Yoktur canim benimkinin gazi oldugunda meme bile istemiyo ki memede yasiyor dusun yani.

Biz de gece hiç uyumadık şimdi de uyuyor gözüküp aslında uyumuyoruz 😑😑 5.haftada büyüme atağı falan oluyormuş öyle bişey olabilir mi bu yavrularda
Biz de 5. Haftadayiz, ben de ataktan şüpheleniyorum. Çocumun huyu suyu değişti çünkü normal değil gibi geldi bu durum.

kızlar ben doğumdan beri bu çaydan içiyorum günde 1 tane iyi geliyor bence
1735552536842.jpeg

Yavrum bitti mi senin 16.gün benimde hala devam ediyor böyle reglin son günleri gibi olmuyor olmuyor bir an da kanama oluyor az miktarda artık sıkıldım valla😄😄
Yok anam bitmedi bazı zamanlar ped takmasam da olur diyorum peşine çat diye geliyo falan riske de atmak istemediğimden sürekli pedle dolaşıyorum

Konuşuyoruz müge anlı yorumluyoruz ama o kadar yani samimi değiliz eskisi gibi. Olmayız da en azından benim açımdan, hiç özür falan duymadım duyacağımı da sanmıyorum. Haftaya gidiyorum diyodu bakcaz dnfn
Konulara geriden geliyorum yeni okuyorum ama yinede şükretsin karşısında senin gibi biri var başkası olsa çok daha büyük tepki verirdi. En sinir bozucusu da yaptığından utanıp bir adım atmaması böyle bir şey yapan ve ortaya çıkan insanın geceleri uyuyamaması yüzüne bakamaması lazım

Back
X