O kadar haklı bir isyan ki bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlarımın cocukları okula basladı inanıyorum bizde anne olucaz4 senedir evliyim benimle aynı anda evlenen kuzenimin 2 çocuğu oldu 1 olan 2 ledi .. Benle tedaviye başlayan arkadaşlarımın da oldu bi ben kaldım zor günlerinde hep onlara destek oldum ama unutuldummmbunlar beni etkilemiyor çünkü nasibim beni bulacaktır ben inanıyorum belki rahatlığım ondandır
Ama inşallah pozitif görelim gönlüm pozitif istiyorÖyle yapıcam canım
Ay ne bilim valla korkuyorum. Belim çok ağrıyorBöyle kendini kasma istediğin tarafa yat.ben ilk gunden öyle yaptım.
Tövbe aşkımm önceden isyan ediyordum ama artık saldım tükendim çünkü . Dedim vardır vakti zamanı çünkü 3 senedir nasıl yaşıyorum bilmiyorum ve kendime hayatı zehir etmek istemiyorum en önemli parçam hala yanımda değil o yüzden yarım hissediyorum İnşallah tez zamanda hepimize nasip etsin RabbimO kadar haklı bir isyan ki bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlarımın cocukları okula basladı inanıyorum bizde anne olucaz
İnşallah canım ben arkadaşlarıma isyan ediyorum valla cocuk allahtan versede vermesede vardır bi hayır her şeye şükürler olsunTövbe aşkımm önceden isyan ediyordum ama artık saldım tükendim çünkü . Dedim vardır vakti zamanı çünkü 3 senedir nasıl yaşıyorum bilmiyorum ve kendime hayatı zehir etmek istemiyorum en önemli parçam hala yanımda değil o yüzden yarım hissediyorum İnşallah tez zamanda hepimize nasip etsin Rabbim
Oy maşallah canım.kacinci gündü smd bu test.ins ikinciyede güzel katlanır ve keseyi görmeye gidersin.cok sevindim vallaGünaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
Aaa maşallah canım ya çok güzel gözün aydınGünaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
benim kasıklarım da karnım da o kadar şiş ve dolgun ki nefes aldırmıyorGünaydın herkeseEflinn34 belirtiniz var mi ?
Bugün sabah kasıklarımda bi dolgunluk hissi var her iki tarafta da ama meme de yine bi belirti yok.
Senin değerin kactı ilk kan verdiğimde pozitifi gördüğünde canmbenim kasıklarım da karnım da o kadar şiş ve dolgun ki nefes aldırmıyor
ilaçların da etkisi var sanırım
Sağolasın darısı sizlere kızlar bolca dua ediyorumAaa maşallah canım ya çok güzel gözün aydın
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahOy maşallah canım.kacinci gündü smd bu test.ins ikinciyede güzel katlanır ve keseyi görmeye gidersin.cok sevindim valla
Ayy ne güzel insallah hayırlı haberlerle bende 14 Ağustos da kontrolüm var herşey normalse o gün belirleyecekmiş doktor cnmYarın olacağım hayırlısıyla sen?
Maşallah maşallah katlanarak artsın canım nelere dikkat ettik transfer öncesi sonrası bizlere de akıl versen ayGünaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
9gun ozmn.ay çok güzel Gidip kan veresim var vallaRabbim sizlerede nasip etsin inşallah10 gün bide transfer günü dahil
Çok sevindim cnm inşallah devamı gelsin hayırlısı ileeeDoktorum hayırlı olsun yazdı 15 gün sonra doktora dedi değerim 294 cıktı canm
ilk 7. gün kendim verdim 230 duSenin değerin kactı ilk kan verdiğimde pozitifi gördüğünde canm
Senin transferin ne zaman oldu canım9gun ozmn.ay çok güzel Gidip kan veresim var valla
Sağol canım vereyim bakın inanın ben o kadar rahatttım yemekte yaptım dısardan da yedim yürüdüm de ama agır kaldırmadım kendimi zorlamadım cok şükür o tutmak istedi beni Rabbim eger sizede nasip ettiyse aksilikler olsada size gelecektirMaşallah maşallah katlanarak artsın canım nelere dikkat ettik transfer öncesi sonrası bizlere de akıl versen ay