- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
29 temmuzda bugün 8.gun perşembe kam vericem.idrarda çıktı ama kan daha onemliSenin transferin ne zaman oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 temmuzda bugün 8.gun perşembe kam vericem.idrarda çıktı ama kan daha onemliSenin transferin ne zaman oldu canım
Değerin iyiymiş benm ki düşük mü ki acaba bilemedm canm normalde de test günüm bugundu dün verdm doktor hayırlı olsun normal dedi amailk 7. gün kendim verdim 230 du
dün 10. gün doktorun söylediği test günümdü 857 çıktı
Ay canım benim böyle yorumlar gördükçe insan rahatlıyor kuzum senin ki de dondurulmuş embriyomuudy cnm bire tek miydiSağol canım vereyim bakın inanın ben o kadar rahatttım yemekte yaptım dısardan da yedim yürüdüm de ama agır kaldırmadım kendimi zorlamadım cok şükür o tutmak istedi beni Rabbim eger sizede nasip ettiyse aksilikler olsada size gelecektir
İkiz falan olmasın kiz maşallah valla çok sevindim adınıza yaaailk 7. gün kendim verdim 230 du
dün 10. gün doktorun söylediği test günümdü 857 çıktı
İdrarda varsa Kandada cıkacaktır Allahın izniyle benmde öyle oldu29 temmuzda bugün 8.gun perşembe kam vericem.idrarda çıktı ama kan daha onemli
Ay bence seninki de belli olmuştur ama kendini iyice hazır hissetmeden yapma çok heyecanlı ya29 temmuzda bugün 8.gun perşembe kam vericem.idrarda çıktı ama kan daha onemli
Evet dondurulmus ama ciftAy canım benim böyle yorumlar gördükçe insan rahatlıyor kuzum senin ki de dondurulmuş embriyomuudy cnm bire tek miydi
İdrarı en erken ne zaman yaptın canım29 temmuzda bugün 8.gun perşembe kam vericem.idrarda çıktı ama kan daha onemli
Bide ikiz oluyormuş inşallah hayırlı gelsin ya da gelsinler en erken gebelik testini nemzaman yaptın canımEvet dondurulmus ama cift
çook teşekkür ederim :) inşallah ikizdir çok istiyorum :)İkiz falan olmasın kiz maşallah valla çok sevindim adınıza yaaa
Sendede cıkacaktır inşallah stres yapma yavrum9gun ozmn.ay çok güzel Gidip kan veresim var valla
Smdide gider yapsrim hazir hissetmek degilde bu sefer olsun kan için bekliyim diyorum.gecen sene çok erken yaptım yavaş yükseldi strese girdim.oyuzden bu sefer gününde ne kaldı canimmmmmm persembeyeAy bence seninki de belli olmuştur ama kendini iyice hazır hissetmeden yapma çok heyecanlı ya
6 gün cıkmaya basladı bende 8 gün böyleydiBide ikiz oluyormuş inşallah hayırlı gelsin ya da gelsinler en erken gebelik testini nemzaman yaptın canım
İnş canım.Rabbim gönlüne göre versin.bende çocukluğumdan beri ikiz istiyom.hemde tek yumurta ikizi.çook teşekkür ederim :) inşallah ikizdir çok istiyorum :)
Ay hadi insallah güzel haberlere canım dualarımız seninleee rabbim isteyen herkese nasip etsin senin ki de mi çift embyroduduSmdide gider yapsrim hazir hissetmek degilde bu sefer olsun kan için bekliyim diyorum.gecen sene çok erken yaptım yavaş yükseldi strese girdim.oyuzden bu sefer gününde ne kaldı canimmmmmm persembeye
Evet çift di cnmAy hadi insallah güzel haberlere canım dualarımız seninleee rabbim isteyen herkese nasip etsin senin ki de mi çift embyrodudu
Bence senin ki ikiz canımmm6 gün cıkmaya basladı bende 8 gün böyleydi
Maşallah seninki kıpkırmızı benim 7.gunde anca belli oluyodu daha kizartamadim okdar6 gün cıkmaya basladı bende 8 gün böyleydi
Hadi hayırlı haberler inaşllalh canım gün gün yapılıyor ya koyulaştıkça heyecan artıyorEvet çift di cnm
Senin değerin güzel ve ikiz olma olasılıgı yüksek ama keske bende sağlıkocagı yerine hastaneye gitseydim bekledi orda bence değer ondan böylr hatta karısır diye korktum bile 1 gün sonra cıkıyo bide ordaçook teşekkür ederim :) inşallah ikizdir çok istiyorum :)