- 6 Ağustos 2024
- 214
- 167
- 27
MaalesefAmin inşallah Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Haklısınız valla rabbim nasip ederse olur illaki o işte biz o kadar detayciyiz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaalesefAmin inşallah Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Haklısınız valla rabbim nasip ederse olur illaki o işte biz o kadar detayciyiz valla
Evet testin kendi çizgisni gördüm dün galiba yada kuruma çizgisiAynı marka test ile mi yaptınız
Eklerim canım hoşgeldinGünaydın kızlarrr
Bu formu başından beri takipteyim bende Bi hesap açaym yoldaşlarımla bekliyeyim günümü dedim Eflinn34 benideeklermisin listeye canm
Yaş 27 transfer tarihi 01.08 test tarihi 12.08 2 embriyo 3.gün
Dünkü kadar vakit geçtiği peki bundada çıkar belki cikmasada çok erken biliyon stres yapma canım lutfenEvet testin kendi çizgisni gördüm dün galiba yada kuruma çizgisi
Şimdi bi bakın çıktı mı ikinci çizgi çok silik de olsaEvet testin kendi çizgisni gördüm dün galiba yada kuruma çizgisi
Canını sıkma daha belli değil ki hiç bişeyBen test yaptım yine sabah ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı kızlar. Boşuna sevinmişim test yanlış heralde
Biz sizinle aynı gün test vercez. İdrarda henüz çıkmamış olabilir. Nolur sıkmayın canınızı. Test gününüzü bekleyin bişey kalmadı zaten perşembeyeTransferi saymazsak 7. Günüm. İdrar testim maalesef negatif…
Benim göğüslerim akşamları hassas oluyor ama bence progestandan dolayı o yüzden hiç bahsetmedim belirti diye ve bi belirti yok bende maalesefGünaydın herkese Eflinn34 belirtiniz var mi ?
Bugün sabah kasıklarımda bi dolgunluk hissi var her iki tarafta da ama meme de yine bi belirti yok.
Sakın evde test yapmayın benim gibi. Hata oldugunu bile bile yaptım. Simdi yiyip bitirecegim kendimi. Erken gebelik testi regl öncesi 6 güne kadar güvenilir sonuç diyor. Benim reglime 3 gün var. Muhtemelen çıkardı hormonlarım yüksek olsaydı. Kimyasal geçirdiğimde de gecikmenin 2. Günü idrarda çıkmıştı ve hormonum 21 di. Yani muhtemelen ya negatifim ya hormonum çok düşük gelecek… cok uzgunum…. Bir umut bekleyeceğim tabii ama inancımı yitirdim biraz.Biz sizinle aynı gün test vercez. İdrarda henüz çıkmamış olabilir. Nolur sıkmayın canınızı. Test gününüzü bekleyin bişey kalmadı zaten perşembeye
Ben test yaptım yine sabah ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı kızlar. Boşuna sevinmişim test yanlış heralde
Canim kendini hiç üzme, coookkk erken çıkması için ve hiç bir test %100 doğruluk vermez. Geç tutunma olmuşsa, ilk kan tahlilinde bile düşük değerler görmek normal. Lütfen stres yapma, suan en en en zararlı şey stres.Silik çizgi çıkmadı malesef
Üzülme. Bu kaçıncı denemendiSakın evde test yapmayın benim gibi. Hata oldugunu bile bile yaptım. Simdi yiyip bitirecegim kendimi. Erken gebelik testi regl öncesi 6 güne kadar güvenilir sonuç diyor. Benim reglime 3 gün var. Muhtemelen çıkardı hormonlarım yüksek olsaydı. Kimyasal geçirdiğimde de gecikmenin 2. Günü idrarda çıkmıştı ve hormonum 21 di. Yani muhtemelen ya negatifim ya hormonum çok düşük gelecek… cok uzgunum…. Bir umut bekleyeceğim tabii ama inancımı yitirdim biraz.
Bu ilk tüp bebek. İki negatif aşılamam, bir doğal kimyasalım var… etrafımda benden sonra evlenenler bile 2. Cocugu yapıyor. Tum arkadaslarımın bebegi var. Artık delirmeme ramak kalmadı. Neden allahım neden yaniÜzülme. Bu kaçıncı denemendi
Öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın. sakin ol. Dualara sığın öyle kendini rahatlamış hissediyorsun. . arkadaşlarına bakma herkesin yaşadığı şeyler farklı. öyle olan tek sen değiksin daha cok zor durumda olanlar varBu ilk tüp bebek. İki negatif aşılamam, bir doğal kimyasalım var… etrafımda benden sonra evlenenler bile 2. Cocugu yapıyor. Tum arkadaslarımın bebegi var. Artık delirmeme ramak kalmadı. Neden allahım neden yani
Benim demek istediğim buydu yalancı pozitif verebiliyor bakalım bekleyelim çıkacak mı yine karşılaştırırız bakarızDünkü kadar vakit geçtiği peki bundada çıkar belki cikmasada çok erken biliyon stres yapma canım lutfen
Çok zorlayınca ışıkta filan ancak. Ama o da testın kendı cizgisi bence. İlki dünden kalma.Şimdi bi bakın çıktı mı ikinci çizgi çok silik de olsa
4 senedir evliyim benimle aynı anda evlenen kuzenimin 2 çocuğu oldu 1 olan 2 ledi .. Benle tedaviye başlayan arkadaşlarımın da oldu bi ben kaldım zor günlerinde hep onlara destek oldum ama unutuldummm bunlar beni etkilemiyor çünkü nasibim beni bulacaktır ben inanıyorum belki rahatlığım ondandırBu ilk tüp bebek. İki negatif aşılamam, bir doğal kimyasalım var… etrafımda benden sonra evlenenler bile 2. Cocugu yapıyor. Tum arkadaslarımın bebegi var. Artık delirmeme ramak kalmadı. Neden allahım neden yani
Abla seni asla üzmek istemem ama başka marka test alır mısın iğneye gittiğindeÇok zorlayınca ışıkta filan ancak. Ama o da testın kendı cizgisi bence. İlki dünden kalma.
Öyle yapıcam canımAbla seni asla üzmek istemem ama başka marka test alır mısın iğneye gittiğinde