2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım lekelenmeler kahvrengi olsa o kadar takmayacağım ama bildiğin akıntı ile karışık kırmızı taze kan geliyor peçete sildikçe bu bence aktif kanama eskiden kalmış olamaz. O kader yoruldum ki bir türlü bitmek bilmeyen kanamalardan lekelenmelerden. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, hayal kurmaya bile korkuyorum. Bebeğimin cinsiyeti erkek inan bir tane bile anı olsun diye bir şey alamadım korkudan hani olur da bir şey olursa zor gelir diye. Napmam lazım hiç bilmiyorum tükenmiş haldeyim

Baska bir doktorunuz var mi? Daha once gidip bilgisinden ilgisinden memnun kaldiginiz? Ben sunu anladim hamilelikte asla tek doktorla olmuyor ozellikle tup bebek yaptirdiysan. Bi doktorum cok rahat bu doktorum cok sıkı. Iki gorus almadan olmuyor. Basindan beri kanamalarla mucadele ediyorsun cunku

Canım bence bir doktora daha görün..sonuçta muayene sonrası oldu ondan kaynaklı olabilir ama kesinleştirmiş olursun ona göre davranırsın..belirsizlik çok kötü bir şey

Canım bence bir doktora daha görün..sonuçta muayene sonrası oldu ondan kaynaklı olabilir ama kesinleştirmiş olursun ona göre davranırsın..belirsizlik çok kötü bir şey

Kızlar güleceksiniz belki ama 3 doktor takipliyim. Her hafta birine gidiyorum aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor ultrasonda kanama alanı görünmüyor arada lekelenme olabilir yoğun kanama olmadığı sürece takip edicez diyolar ama her wc gittiğimde kan görmekten tükendim

Canım naçizane bişey söylemek istiyorum kendini hiç kimsenin hamileliği ile kıyaslama her insanın vücudu farklıdır. Bunu zaten biliyorsun hiç birimiz makine değiliz. Hamileliği boyunca her ay adet olan kadınlar olabilir mesela veya 9 ay boyunca doktorun yatacaksın dediği hamilelerde. Evet moral bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum. Ama böyle yaptıkça ister istemez vücudun kasılacak bebekte hissedecek bence bi de diğer türlü dene. Hani diyorsun ya hamileliğimin tadını çıkaramadım hiç bişey alamadım diye. Kır zincirlerini oğluna bişey al. Sana da iyi geleceğini düşünüyorum.

Canım mygenius a katılıyorum. Bence de kır zincirlerini. Bazı kadınlarda olabiliyor bu kanama alanı yok ama kanaması var. Üç doktor takipliymişsin biri bişey kaçırsa diğeri illaki görürdü. Kendini biraz yatıştırmaya çalış. Zor süreçlerden geçtik ama çok şükür mucizelerimiz bizimle Belki o alanın çok hassaslaştı ve en ufak dokunma da bile küçük kanamalar yapıyordur. İkinci transferimi yaparken doktorum söylemişti çok hassaslaşmışsın nere dokunsam kanıyor diye. İyi düşün iyi olsun annesi, sen elini karnına koy bebeğini doyasıya sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…