Ben Şubat ayindan bu yana doğurganlığı artırmaya yönelik diyet yapıyordum canım yasaklar alistigim süreçler olduBenim doktorumda dediki bundan önce ne yiyip içiyorsan sigarada dahil devam edebilirsin kendini bu kadar kasıp olumsuz olmasına sebep olma dedi bende günlük rutinime döndüm
Çok teşekkür ederim icimi rahatlattınızProgesteron aldıkça rahim kalınlaşıyor ve idrara daha sık çıkıyorsunuz. Tabi bu durum bebek tutunduğu içinde olabilir
Evet benimde öyleKızlar transfer sürecinde estofrem kullanırken kaç defa çağırdı doktorunuz beni adet başladığında kontrol etti bi kere de ortada edip eğer herşey normalse transfer günü belirleyeceğiz dedi sizlerde böyle oldu mu
İnsallah güzel sonuçlar alırız o zaman canım yaEvet benimde öyle
Geçen sefer taze transfer olmuştum sadece 1 kez bakılmıştı bu sefer 2 kez baktı. İlkinde tsh ve e2 ikincide prg ve e2İnsallah güzel sonuçlar alırız o zaman canım ya
Bu sefer bol pozitifler insallah cnm ne zaman olacaksın transferGeçen sefer taze transfer olmuştum sadece 1 kez bakılmıştı bu sefer 2 kez baktı. İlkinde tsh ve e2 ikincide prg ve e2
Canim beni de adetin ikinci gunu bakti estrofem yazdi progesteron bakti 14 gun sonra gel dedi sadeceKızlar transfer sürecinde estofrem kullanırken kaç defa çağırdı doktorunuz beni adet başladığında kontrol etti bi kere de ortada edip eğer herşey normalse transfer günü belirleyeceğiz dedi sizlerde böyle oldu mu
İyi yalnız değilmişim hapları verip böyle boşluğa bırakmadı yani doktorum o zaman doğrusu böyle ilacı içip kendi kendime bekliyor gibi hissettik o yüzdenCanim beni de adetin ikinci gunu bakti estrofem yazdi progesteron bakti 14 gun sonra gel dedi sadece
Kuzum bende halsizlik yapıyor bence estofrem diğer hormon ilaçlarına göre biraz daha ağır bence ondan öyle oluyoruzKizlar estrofem alirken hic basi donen midesi bulanan ve sik idrara cikan oldu mu? Hicbir hormon ilaci bana bunlari yapmamisti ya
Ya oyle mi dersin cunku gonalf falan bana hic dokunmadi ama bu ilaci ictigimden beri allak bullagim antibiyotikleri bile ac karna icsem dokunmaz bu ilaci ac karna icemiyorum asla gercekten bana da cok agir geldi buKuzum bende halsizlik yapıyor bence estofrem diğer hormon ilaçlarına göre biraz daha ağır bence ondan öyle oluyoruz
Bende aç içiyorum onun etkisi mi nedir anlamadım cnm inaşallah sonu güzel olsunYa oyle mi dersin cunku gonalf falan bana hic dokunmadi ama bu ilaci ictigimden beri allak bullagim antibiyotikleri bile ac karna icsem dokunmaz bu ilaci ac karna icemiyorum asla gercekten bana da cok agir geldi bu
Ay insallah gercekten , bir sure tok icmeyi dene bebek bence ondan da olabilir bizim bu etkiler ben ilkini sabah 8 de aldigim icin ac iciyorum ugrasamam diyeBende aç içiyorum onun etkisi mi nedir anlamadım cnm inaşallah sonu güzel olsun
Bana aç iç dediler cnm o yüzden içiyordum öyle hemşire öyle söylediAy insallah gercekten , bir sure tok icmeyi dene bebek bence ondan da olabilir bizim bu etkiler ben ilkini sabah 8 de aldigim icin ac iciyorum ugrasamam diye
Aa oyle mi demek ki farkliliklar var kisiden kisiye ama seni cok iyi anliyorum bana da agir geldi bu ilac ay artik baska bir seye gerek kalmadan su olaylardan bi cikariz insallahBana aç iç dediler cnm o yüzden içiyordum öyle hemşire öyle söyledi
İnşallah canım inşallah sonu güzel olsun Rabbim bu günleri de güzel anarızAa oyle mi demek ki farkliliklar var kisiden kisiye ama seni cok iyi anliyorum bana da agir geldi bu ilac ay artik baska bir seye gerek kalmadan su olaylardan bi cikariz insallah
Bende fitil kullanıyorum transferden önce 5gun iğne kullandım sonra fitilBana niye iğnesini vermedi acaba.