- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 36
Yarın olacağım hayırlısıyla sen?Bu sefer bol pozitifler insallah cnm ne zaman olacaksın transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın olacağım hayırlısıyla sen?Bu sefer bol pozitifler insallah cnm ne zaman olacaksın transfer
Hadi hayırlısı olsun inşallahYarın olacağım hayırlısıyla sen?
Kötü düşünme canım, miniğin seninledir, dualarımız da seninle. Sen stres yapmadan bu 10 günü geçirmeye çalış. İnan stres hepsinden yüz bin beter.Teşekkür ederim ama ben bugün transfer oldum bide 3 saat sonra falan terliğe takılıp yere kapaklandım umarım bebeklerim benimledir baya bi korktum ama doktoruda arayamadım kızar diye
İnsallah hayırlısı ile sağ Salim kucağına da alırsın heyecan var mıYarın olacağım hayırlısıyla sen?
Silik çizgi çıkmadı malesefİnşallah pozitif olucak
E ama sen kndinj strese sokuyon.ne demiştik daha çok çok erken ne kana ne idrara geçmemiştir.boyle yaparak onuda üzme annesiBen test yaptım yine sabah ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı kızlar. Boşuna sevinmişim test yanlış heralde
Böyle kendini kasma istediğin tarafa yat.ben ilk gunden öyle yaptım.Kizlar transfer sonrası sağa sola dönen varmi . Ben sırtımı hissetmiyorum
Test bozuktur belki başka testle de baksanız mı? Kan test gununuze ne kadar kaldı?Silik çizgi çıkmadı malesef
Benim ikinci transferi korkuyorum ya ilkki olmadı bu ikinci . Ondan olabilir ya dönemiyorum valla sağa solaBöyle kendini kasma istediğin tarafa yat.ben ilk gunden öyle yaptım.
Benimde 3.bu aşilamalari saymazsak.Benim ikinci transferi korkuyorum ya ilkki olmadı bu ikinci . Ondan olabilir ya dönemiyorum valla sağa sola
Yüzüstü hariç istediğim gibi yatıyorum canm bende ne kadar doğru bilemem ama sol tarafa yatınca tutunma kolaylaşıyormuş bu sefer biraz soluma yattm ben cogunluklaBenim ikinci transferi korkuyorum ya ilkki olmadı bu ikinci . Ondan olabilir ya dönemiyorum valla sağa sola
Aynı marka test ile mi yaptınızSilik çizgi çıkmadı malesef
Rabbım.isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde 3.bu aşilamalari saymazsak.
Ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende korkuyorum ya sağa gidip gelmekten. Lavaboya sık gidip geliyorum korkuyorum ya bugün ikinci gunYüzüstü hariç istediğim gibi yatıyorum canm bende ne kadar doğru bilemem ama sol tarafa yatınca tutunma kolaylaşıyormuş bu sefer biraz soluma yattm ben cogunlukla
Amin canm cümlemizin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla sen bu kadar ince detayları kafana takma miniğin nasip olacaksa sana her türlü olur sadece kendimizi bunaltiyoruz biraz böyleAy rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende korkuyorum ya sağa gidip gelmekten. Lavaboya sık gidip geliyorum korkuyorum ya bugün ikinci gun
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Haklısınız valla rabbim nasip ederse olur illaki o işte biz o kadar detayciyiz vallaAmin canm cümlemizin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla sen bu kadar ince detayları kafana takma miniğin nasip olacaksa sana her türlü olur sadece kendimizi bunaltiyoruz biraz böyle