- 21 Haziran 2023
- 312
- 403
Canım niaouli yağı, diğer adıyla nioli yağını duydun mu? Kullanıyorum, doktora da danışmıştım. İstersen kadın doğumcuna bir danış, ben de maalesef sık sistit olan birisiyim, 1 buçuk ay önce olmuştum neyse yağı daha önceden de kullanıyordum ama böyle çok değildi, şimdi hamilelikten ötürü kullanımına daha hassasiyet gösteriyorum. Affedersin İç çamaşırıma veya yıkanabilir pamuklu günlük pedime bir damla damlatıp kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonların tedavilerini desteklemek için kullanılıyor. Tavsiye ederim, memnunum.Ya içimi rahatlattın canım benim çok teşekkür ederim. Çalışıyorum ondan tutuyorum istemsizce dışarda gitmek istemiyorum. Muhtemelen ondan olmuştur dediğin gibi. Sana da geçmiş olsun bol bol dinlen kendini sakın yorma.
Sağol canım teşekkür ederim. Bol bol dinleniyorum artık başka çarem yok büyük ihtjmal doğuma kadar istirahat etmek zorundayım bebişler için her şeye değerYa içimi rahatlattın canım benim çok teşekkür ederim. Çalışıyorum ondan tutuyorum istemsizce dışarda gitmek istemiyorum. Muhtemelen ondan olmuştur dediğin gibi. Sana da geçmiş olsun bol bol dinlen kendini sakın yorma.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Arada lekelenmelerim oluyor aslında ağrım var diyemem ama böyle bı hasaasiyetim var sadece. Oturamiyorum rahat aslında hiç acı ağrı yok ama işte tedirginlik var sanki dikişlere bir şey olacakmış gibi. İnşallah kucağıma almak nasip olur bebisimi sabırla bekliyorumÇok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz daha da iyi olursunuz inşallah
Canım çok geçmiş olsunRabbimin izniyle çok daha iyi olursun inşallah Şu an nasılsın? Ağrın sızın var mı? Sürecin bundan sonra inşallah çok güzel,rahat geçer.
Rabbimin izniyle bebişini kucağına alacaksın canım benim tekrardan çok geçmiş olsun ç, günden güne daha da iyi olasınSağol canım çok teşekkür ederim. Arada lekelenmelerim oluyor aslında ağrım var diyemem ama böyle bı hasaasiyetim var sadece. Oturamiyorum rahat aslında hiç acı ağrı yok ama işte tedirginlik var sanki dikişlere bir şey olacakmış gibi. İnşallah kucağıma almak nasip olur bebisimi sabırla bekliyorum
Amin canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahRabbimin izniyle bebişini kucağına alacaksın canım benim tekrardan çok geçmiş olsun ç, günden güne daha da iyi olasın
Çok geçmiş olsun canım..güvenli olmayan antibiyotiği vermezler korkma..enfeksiyon daha tehlikeli kullan güzelce ve bol suniçmeyi ihmal etme canımKızlar merhaba. Ben yine fena hastalandım iki gün serum takıldı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım cefaks. 20. Haftaya gireceğim bi sorun olmaz dimi?
Çok geçmiş olsun..inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım benimBir sorun olmaz canım merak etme gebelikte kullanılan antibiyotikler onlar güvenli yani. Ben de salı günü serklaj oldum günde 5 tane antibiyotik kullanıyorum içinde cefaks da var. Bir zarari olsa doktorlar vermez zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da çok görülüyor gebelikte önlemini aldıktan sonra Allah'ın izni ile bir şey olmaz bol su iç idrar tutma sık sık idrara çık daha kolay atlatırsın.
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım..güvenli olmayan antibiyotiği vermezler korkma..enfeksiyon daha tehlikeli kullan güzelce ve bol suniçmeyi ihmal etme canım
Çok geçmiş olsun..inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım benim
Yaa..ama serklaj yapıldı sana endişelenecek birşey yok canım..24 haftaya kadar değişebiliyor..benim en son kontrolümde halâ kapalı ama yukarı doğru büyüyor dedi.. belki benimki de ucunda kalır sadeceAmin canım inşallah. Bu arada benim de plesenta yavaştan kapatmaya başladı rahim ağzını yarı kapalı şuan 3 4 haftaya belli olur tam akıbeti dedi doktor.Yukaridan aşağıya inebileceğini hiç bilmiyordum çok şaşkınım
Canım ikiz daha çok ağrı yapar tabiiki..ben raporlu olmama rağmen sırt ağrım var..yürüyüş yaparken de kalçama ani ağrı giriyor..doktorum bana magnezyum vermişti kas gevşetici etkisi var..doktoruna danışırsan sana önerir birşeyKızlar 18+5 haftalık olduk . İkiz gebelik . Sırt ağrılarım çok şiddetlendi . Hafta sonu istediğim pozisyonda olduğum için ağrım yok ama hafta içi çalışıyorum okulda hep sandalyedeyim sanırım o yüzden çok ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı ?
Ben indirimde banyo küveti seti görmüştüm onu aldım..Bir tane de hastane çıkışı aldım...çok alasım var da tutuyorum kendimiKızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben
Canım arkadaşın dediği gibi alasım var da tutuyorum kendimiKızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben
Canım sırt ağrıları bence de normal, ikiz gebelik geçirmiyorum ama yeri geliyor, benim de sırt ağrılarım oluyor belki cereyandan da olabilir bu ara yanıyorum, sürekli camı açıp kapatmama huyum varKızlar 18+5 haftalık olduk . İkiz gebelik . Sırt ağrılarım çok şiddetlendi . Hafta sonu istediğim pozisyonda olduğum için ağrım yok ama hafta içi çalışıyorum okulda hep sandalyedeyim sanırım o yüzden çok ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı ?
Cuma günü kontrolüm var o zaman söyleyeyim doktoruma , teşekkür ederimCanım ikiz daha çok ağrı yapar tabiiki..ben raporlu olmama rağmen sırt ağrım var..yürüyüş yaparken de kalçama ani ağrı giriyor..doktorum bana magnezyum vermişti kas gevşetici etkisi var..doktoruna danışırsan sana önerir birşey
Biraz daha dikkat etmem lazım sanırım hareketlerime . Teşekkür ederim canım . Amin inşallahCanım arkadaşın dediği gibi alasım var da tutuyorum kendimiBüyüklerim sürekli yelek örüyor
Canım sırt ağrıları bence de normal, ikiz gebelik geçirmiyorum ama yeri geliyor, benim de sırt ağrılarım oluyor belki cereyandan da olabilir bu ara yanıyorum, sürekli camı açıp kapatmama huyum varÇözüm nedir bilemiyorum ama her fırsatını dinlenerek geçirmeye özen göster annesi Bir de soğuk yememeye çalış Rabbim kolaylıklar versin, her birimizin hamileliği çok güzel geçsin
Yaaa ilk kez duyuyorum bi araştırayım onu. Teşekkür ederim canımCanım niaouli yağı, diğer adıyla nioli yağını duydun mu? Kullanıyorum, doktora da danışmıştım. İstersen kadın doğumcuna bir danış, ben de maalesef sık sistit olan birisiyim, 1 buçuk ay önce olmuştum neyse yağı daha önceden de kullanıyordum ama böyle çok değildi, şimdi hamilelikten ötürü kullanımına daha hassasiyet gösteriyorum. Affedersin İç çamaşırıma veya yıkanabilir pamuklu günlük pedime bir damla damlatıp kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonların tedavilerini desteklemek için kullanılıyor. Tavsiye ederim, memnunum.
Ay biz 20. Haftamızdayız ama halen kendimi tutuyorum bişey almamak için annem de diyor ağırlaşınca bakman zor olur alsak mı yavaş yavaş dedim hepsi internetten alınır zaten Rabbim yardımcımız olur. Onlara da aldırmyrmKızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben
Ben magnezyum kullanmaya başladım iyi geldi bi de okulda ders aralarında tabureye ayağımı uzatıp dinleniyorum bel minderide taktım sandalyeyeKızlar 18+5 haftalık olduk . İkiz gebelik . Sırt ağrılarım çok şiddetlendi . Hafta sonu istediğim pozisyonda olduğum için ağrım yok ama hafta içi çalışıyorum okulda hep sandalyedeyim sanırım o yüzden çok ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı ?
Ben decavit kullandığım için o yeterli dedi doktorum her şey var içinde bende 20+0 mBu arada kızlar biz bu gün tam 21+0 olduk ama doktor demir e başlatmadı hala beni siz kullanıyor musunuz ?