2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım niaouli yağı, diğer adıyla nioli yağını duydun mu? Kullanıyorum, doktora da danışmıştım. İstersen kadın doğumcuna bir danış, ben de maalesef sık sistit olan birisiyim, 1 buçuk ay önce olmuştum neyse yağı daha önceden de kullanıyordum ama böyle çok değildi, şimdi hamilelikten ötürü kullanımına daha hassasiyet gösteriyorum. Affedersin İç çamaşırıma veya yıkanabilir pamuklu günlük pedime bir damla damlatıp kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonların tedavilerini desteklemek için kullanılıyor. Tavsiye ederim, memnunum.

Sağol canım teşekkür ederim. Bol bol dinleniyorum artık başka çarem yok büyük ihtjmal doğuma kadar istirahat etmek zorundayım bebişler için her şeye değer

Sağol canım çok teşekkür ederim. Arada lekelenmelerim oluyor aslında ağrım var diyemem ama böyle bı hasaasiyetim var sadece. Oturamiyorum rahat aslında hiç acı ağrı yok ama işte tedirginlik var sanki dikişlere bir şey olacakmış gibi. İnşallah kucağıma almak nasip olur bebisimi sabırla bekliyorum

Rabbimin izniyle bebişini kucağına alacaksın canım benim tekrardan çok geçmiş olsun ç, günden güne daha da iyi olasın

Kızlar merhaba. Ben yine fena hastalandım iki gün serum takıldı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım cefaks. 20. Haftaya gireceğim bi sorun olmaz dimi?
Çok geçmiş olsun canım..güvenli olmayan antibiyotiği vermezler korkma..enfeksiyon daha tehlikeli kullan güzelce ve bol suniçmeyi ihmal etme canım
Çok geçmiş olsun..inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım benim

Amin canım inşallah . Bu arada benim de plesenta yavaştan kapatmaya başladı rahim ağzını yarı kapalı şuan 3 4 haftaya belli olur tam akıbeti dedi doktor.Yukaridan aşağıya inebileceğini hiç bilmiyordum çok şaşkınım

Kızlar 18+5 haftalık olduk . İkiz gebelik . Sırt ağrılarım çok şiddetlendi . Hafta sonu istediğim pozisyonda olduğum için ağrım yok ama hafta içi çalışıyorum okulda hep sandalyedeyim sanırım o yüzden çok ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı ?

Yaa..ama serklaj yapıldı sana endişelenecek birşey yok canım..24 haftaya kadar değişebiliyor..benim en son kontrolümde halâ kapalı ama yukarı doğru büyüyor dedi.. belki benimki de ucunda kalır sadece

Canım ikiz daha çok ağrı yapar tabiiki..ben raporlu olmama rağmen sırt ağrım var..yürüyüş yaparken de kalçama ani ağrı giriyor..doktorum bana magnezyum vermişti kas gevşetici etkisi var..doktoruna danışırsan sana önerir birşey

Kızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben
Canım arkadaşın dediği gibi alasım var da tutuyorum kendimiBüyüklerim sürekli yelek örüyor
Canım sırt ağrıları bence de normal, ikiz gebelik geçirmiyorum ama yeri geliyor, benim de sırt ağrılarım oluyor belki cereyandan da olabilir bu ara yanıyorum, sürekli camı açıp kapatmama huyum var Çözüm nedir bilemiyorum ama her fırsatını dinlenerek geçirmeye özen göster annesiBir de soğuk yememeye çalışRabbim kolaylıklar versin, her birimizin hamileliği çok güzel geçsin

Cuma günü kontrolüm var o zaman söyleyeyim doktoruma , teşekkür ederim

Biraz daha dikkat etmem lazım sanırım hareketlerime . Teşekkür ederim canım . Amin inşallah

Yaaa ilk kez duyuyorum bi araştırayım onu. Teşekkür ederim canım

Kızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben
Ay biz 20. Haftamızdayız ama halen kendimi tutuyorum bişey almamak için annem de diyor ağırlaşınca bakman zor olur alsak mı yavaş yavaş dedim hepsi internetten alınır zaten Rabbim yardımcımız olur. Onlara da aldırmyrm

Ben magnezyum kullanmaya başladım iyi geldi bi de okulda ders aralarında tabureye ayağımı uzatıp dinleniyorum bel minderide taktım sandalyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…