2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bu arada kızlar biz bu gün tam 21+0 olduk ama doktor demir e başlatmadı hala beni siz kullanıyor musunuz ?
Canım ben kullanıyorum çünkü kan sayımım düşüktü ayrıca Q plus vitamin, d vitamini de kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanacağım onu da bilmiyorum.
Yaaa ilk kez duyuyorum bi araştırayım onu. Teşekkür ederim canım
Çoğu kadın doğumcu da öneriyor araştır canım☺️İnşallah memnun kalırsın

Yaa..ama serklaj yapıldı sana endişelenecek birşey yok canım..24 haftaya kadar değişebiliyor..benim en son kontrolümde halâ kapalı ama yukarı doğru büyüyor dedi.. belki benimki de ucunda kalır sadece
Olabilir canım bakalım ben de beklicem 3 4 hafta ne olacak bakalım. Yukardaydi benim aşağı inmesine çok şaşırdım değişik geldi sağlıkla gelsinler de gerisi önemsiz ☺️

Kızlar bebiş alışverişi yapaniniz var mı? Ufak tefek hastane çıkışı tulum zıbın vs almaya başladım ben🥹
Ben bir çoğunu tamamladım açıkçası son zamana bırakmak istemedim denk geldikçe aldım. Size de tavsiye ederim hafta ilerledikçe ağırlaşıyoruzya ayakta durmak zorlaşıyor keyifli zamanlardayken gezilecek alınacakları halletmek lazımmış

Kızlar 18+5 haftalık olduk . İkiz gebelik . Sırt ağrılarım çok şiddetlendi . Hafta sonu istediğim pozisyonda olduğum için ağrım yok ama hafta içi çalışıyorum okulda hep sandalyedeyim sanırım o yüzden çok ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm yolu bulan var mı ?
Pilates yapabiliyor musunuz? Ben pilates yapmaya başladığımdan beri daha rahatım

Ne demek inşallah size de çok iyi gelir 🥰
Arada bir ağrılarım oluyor ama geçiyor çok şükür. Ben daha çok normal doğuma hazırlık için istiyorum yani normal doğum için tavsiye ediyorlar. İlla normal doğum olsun gibi bir takıntım yok lakin seçeneğim varsa normal doğum, daha iyi olur tabii bunu Allah bilir💐Doktoruma hiç danışmadım🤔

Son düzenleme:
Merhaba kızlar günaydın. Benim de ağrılarım var özellikle son 1 haftadır bir de serklajli olduğum için ondan mı acaba diye şüpheleniyorum ama ağrı başka yerlerde. Sağ kasık bazen sol kasık bazen karnımda ağrılar oluyor hatta bazen yatakta sağa sola dönerken çok ağrı oluyor sonra geçiyor rahatlıyorum. Gün içinde sık sık vajina bölgesinde batmalar oluyor. Normal mi ki bu haftalarda bu ağrılar doktoruna danışan oldu mu hiç benim muayene cuma günü ancak o zaman sorabileceğim.

Merhaba kızlar günaydın. Benim de ağrılarım var özellikle son 1 haftadır bir de serklajli olduğum için ondan mı acaba diye şüpheleniyorum ama ağrı başka yerlerde. Sağ kasık bazen sol kasık bazen karnımda ağrılar oluyor hatta bazen yatakta sağa sola dönerken çok ağrı oluyor sonra geçiyor rahatlıyorum. Gün içinde sık sık vajina bölgesinde batmalar oluyor. Normal mi ki bu haftalarda bu ağrılar doktoruna danışan oldu mu hiç benim muayene cuma günü ancak o zaman sorabileceğim.
Günaydın canım. Bende çok şiddetli olmayan tek taraflı ağrılar var bi de hareket ettiğim de sanki içim su dolu gibi hissediyorum. Doktor progestron fitile bağlı ödem olabileceğini söyledi uzun süre kullanımlarda ağrı ve bebeği beslemek için ödem yapıyormuş.

Günaydın canım. Bende çok şiddetli olmayan tek taraflı ağrılar var bi de hareket ettiğim de sanki içim su dolu gibi hissediyorum. Doktor progestron fitile bağlı ödem olabileceğini söyledi uzun süre kullanımlarda ağrı ve bebeği beslemek için ödem yapıyormuş.
Olabilir canım benim de şiddetli tahammül edilemeyecek bir ağrı değil ama genelde batmalar seklinde oluyor geceleri sağa sola dönerken çok canım yanıyor sadece. Ben de su dolu gibi değil de sanki içime hava basılmış da patlayacakmis gibi hissediyorum kaburgalarimin olduğu kısımlar taş gibi.

Arada bir ağrılarım oluyor ama geçiyor çok şükür. Ben daha çok normal doğuma hazırlık için istiyorum yani normal doğum için tavsiye ediyorlar. İlla normal doğum olsun gibi bir takıntım yok lakin seçeneğim varsa normal doğum, daha iyi olur tabii bunu Allah bilir💐Doktoruma hiç danışmadım🤔
Doğuma kadarki süreç içinde çok önemliymiş bebek büyüdükçe ona yer açmak için tavsiye ediyorlar. Bende ikiz olduğuma bakmadan normal doğum istiyorum 😃 oyüzden de yapıyorum normal olmazsa da doğum sonrası çabuk toparlayabilmek için de öneriyorlar. Doktorunuza danışın mutlaka ben danıştıktan sonra başlayabildim her kontrole gittiğimde de konuşuyoruz var mı bir sıkıntı diye

X