2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bakar tabi niye bakmasın randevu almışsın..ama sırf cinsiyet için gittiğini söyleme

Canım bende iki doktorla bir gidiyorum ikisinin ultrason ölçümleri arasında 4-5 gün oynuyor. Bir de şöyle bi durum var mhrs ile randevu aldığımız hastanelerde aynı bölüme farklı hastaneden 15 gün içinde tekrar randevu alamıyoruz. Şehir hastanesine mhrs ile randevu alıyorsan buna dikkat et benim randevumu bu yüzden iptal etti bakanlık.
Gittim bugun ama öğrenemedim yine😄gostermedi

Kızlar herkese selamlar💐 Malum karın bölgemiz hafif çıkmaya başladı. Genelde 4. Aydan sonra krem veya yağ kullanımını öneriyorlar. Her neyse birçoğumuz bende dahil 4. Ayı bitirdik. Piyasadaki çoğu krem, yağ ve benzeri ürünleri araştırıp baktım. Çoğu organik dese bile bir takım kimyasallar kullanılmış oluyor. Araştırmalarımın sonuda ham, işlenmemiş shea yağını keşfettim, sipariş edip almıştım hatta burada da paylaşmıştım ve yaklaşık 6 saat kadar nemli tuttuğunu söylemiştim. Ekstradan kakao ve hindistan cevizi yağlarıyla beraber karıştırıp kullanıldığında etkisinin, nem oranının kalıcılığının daha uzun süre olduğunu öğrendim ve denemek istedim. Sonuç gerçekten çok iyi🤭 Tavsiye ediyorum, tabii ki denemeden önce siz de bakın, iyicene araştırın belki bana iyi gelen şey size iyi gelmeyebilir. Kimisi alerjik, hassas cilt tipine sahip olabiliyor neyse olumlu, güzel bir sonuç alınca sizinle paylaşmak istedim. Bu arada bunları yaptıktan sonra yine çatlakların çıkma ihtimali varmış, cilt yapısıyla alakalı ama tabii ki en aza indirmede oldukça etkiliymiş bilginiz olsun💐

X