2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben progestan fitili de bıraktım 16.haftada şuan 17.haftadayım vajinam bölgede hafif kuruşuk kaşıntı hissettim doktorumla paylaştığımda fitil vajinal dengeyi bozmuş olabilir dedi ve sadece iki defa kullanabileceğim bir fitil verdi sizinde başınıza gelirse mantar gibi bir şeye çevirmeden önlem almak gerekir dedi

Balıktan zehirlenmemişim bu arada yemek isteyen olurda çekinirseniz kimse çekinmesin hemen düzeltme yapayım 🙈 anladığım kadarıyla vücuda ağır gelmiş, besin zehirlenmesi varsa mutlaka kusma ishal bunlardan biri veya her ikisi de olurmuş vücut zehiri atmaya çalıştırmış. Bu arada besin zehirlenmesinin bebeğe herhangi bir zararı yokmuş bilginiz olsun

Birde hareket etmekten konuştuk. Geceleri yatarken sağ tarafıma yattıysam mesela gece uykumdan sağ tarafım acı içerisinde uyanıyorum 🙈 bunu sordum kas oranın az dedi bol bok yürüyüş ve hareket önerdi ben pilates gibi günlük hareketler yapmama rağmen yeterli değil daha fazla yapman lazım 24.haftadan sonra göbeğinde ciddi ağırlık olacak fizyoloji bozulacak vücudunu hareketlerle desteklemen lazım dedi 😒 sanırım benim için en zoru bu olacak eğer yapabiliyorsanız günlük yürüyüş pilates ve bol bol su tüketimi yapmamız gereken temel şeylermiş 🤷 umarım işinize yarar yazdıklarım

Ne kullanıyorsun peki canım bende alayım bari internetten
Canım incia marka #reklam değil çok kuru ciltler için Bi nemlendiricisi vardı onu aldım denemek için memnun kaldım. Cildim çok kuru benim normalde sürdüğüm nemlendiriciler bir kaç saat sonra hiç sürmemişsin gibi olur bu kremde iki gün falan nemli kaldı tavsiye ederim. Biraz vazelin formunda ama yağlı bir krem

Canım incia marka #reklam değil çok kuru ciltler için Bi nemlendiricisi vardı onu aldım denemek için memnun kaldım. Cildim çok kuru benim normalde sürdüğüm nemlendiriciler bir kaç saat sonra hiç sürmemişsin gibi olur bu kremde iki gün falan nemli kaldı tavsiye ederim. Biraz vazelin formunda ama yağlı bir krem
Tamam canım bakarım ona da bi hiç bi fikrim yok ne alacağım konusunda 🤭 sağol teşekkür ederim 🙏🏻

Kızlar saç dökülmesi yaşayan var mı. Doğal bir çözüm bilen var mı bununla ilgili ? Aslında vitamin ve mineral eksikliğim yok hatta kullandığım takviye vitamin içeriği de baya zengin. doktorum da ekstra bişey veremem o vitamin yeterli senin için dedi ama saçım çok aşırı dökülüyor kel kalacağım Allah korusun ☹️

Ben progestan fitili de bıraktım 16.haftada şuan 17.haftadayım vajinam bölgede hafif kuruşuk kaşıntı hissettim doktorumla paylaştığımda fitil vajinal dengeyi bozmuş olabilir dedi ve sadece iki defa kullanabileceğim bir fitil verdi sizinde başınıza gelirse mantar gibi bir şeye çevirmeden önlem almak gerekir dedi
Fitili bana da doktor bitince kullanma artık dedi yavaş yavaş da azalt dedi teke düşürdüm vajina da kuruluk ve kaşıntı yaptı bende de. Şimdi ağızdan alıyorum gece yatarken böyle sıkıntılar yaşayan varsa ağızdan alabilir etkilemiyor da uyuyunca zaten vücut alışıyor belli bi süre sonra

Benim uykum eskiden çok gelirdi ikinci trimester de bu problemi yaşamıyorum. Cin gibiyim. Hatta korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye Allah muhafaza. Belirtiler azalınca iyice paranoyak oluyor insan.

X