2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Benimde bugün başladı 4 hafta 6 gün yarın 5 hafta olucak arada sırada bulantı oluyor .Yurt dışında yaşıyorum ve burda tedavi oldum buranın sistemi biraz Türkiye’den farklı hala bebeği görmedik ilk doktor randevum 18 Kasım doktorumla konuştum çok kötüyseniz acile gidin diyor benim işim başımdan aşkın diyor bende ne yapacağımı şaşırdım .Kan artışım 10.gün 451 17. Gün 6825 normal dediler bakalım ayın 18 ini bekliyoruz
Kalp atışı duyulacak şekilde çağırmış seni..burada da öyle geç çağıranlar var..bulantı bir şey yapmaz..yemek yemesen bile bebek etkilenmez korkma.. kusmaya başlar ve şu icemezsen o zaman mutlaka acile başvurmalısın

Beşik olup sonradan yatağa dönen olanları bende gördüm çok hoş duruyor beşikli hali ama yatak olunca düşer korkusu sardı beni bazen çocuklar dağınık yatıyor
Ben de park beşik de karar aldım 1.5-2 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum sonrasında odasını ayıracağım insan bu durumda çok kararsız oluyor gerçekten
Kızkardeşlerim yatak kenarlarına korkuluk gibi bişeyler aldılar ondan alırım diye düşündüm..ama dediğim gibi ben henüz çıkamıyorum dışarı bir görmem lazım

Kizzllarrr benim fetal sonucumda çıktı bende bir kız annesi oluyorummm 🥰🥰🥰 rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayi cümlemize nasip etsin inşallah

Merhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mı
Allah hayırlı etsin devamı da hep pozitif olsun. Adet ağrısı gibi ağrı ben de şuan bile oluyor sırtım vs ağrıyor 13+5 teyim. Hiç endişe etmeyin normal mide bulantısı da normal olabiliyor erkenden ama benim devamı gelmemişti şükür

Kizzllarrr benim fetal sonucumda çıktı bende bir kız annesi oluyorummm 🥰🥰🥰 rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayi cümlemize nasip etsin inşallah
Yaaa tebrik ederim.🥰🥰Yalnız değilim artık herkesin bebişi erkekti sağlıkla gelsin minnoş kızlarımız 🤲🥰

X