- 13 Aralık 2015
- 827
- 672
- 30
İki yumak kaldı benim üç tanesi bitti bile yarın atarımTamamdır teşekkür ederim canım yaparsam eğer bitirdiğimde resmini atarım inşallah, sizler de bitmiş halini atmayı unutmayın
Ben bi kaç tane aldığım ufak tefek kıyafet dışında ha bire oyuncak alıyorum hatta bir iki tane de keçeden kendim diktim. Kardeşlerim de gülüyor bana haklısın doğar doğmaz oyuncak sorar senden diyeKızlar bebek alışverişine başladınız mı ? Ben bu gün ip aldım bebişe battaniye örüyorum çok kolay yapması isteyen varsa foto atarım
İnşallah canım çok azaldi şuan kanamam Allah'a sukur ins biter gider ama progesteron haptan başka bir şey vermiorlar yalvardım iğne vurun diye vurmuyorlar. Zaten aynısı deyip gecistiriyorlar. Madem öyle doktorlarımız niye hem hap hem iğneler kullandırıyo.Durdurur iğneler Allah’ın izniyle İnşallah güzel olacak her şey
Amin canım insallah teşekkür ederim güzel duaların içinİnşallah bir an önce geçer bu durumda sapasağlam cikarirsiniz Rabbimin izniyle
Ay ins canım ya baza azaldı sanki regl in son günü gibi peceteye silince geliyor sadece damlama yok. İnşallah biter gider bir daha olmazHic korkma azalarak bitecek insallah dualarimiz seninle
İnsallah canım amin. Bardak boşalır gibi kanama varken bebegim iyiydi gayet şimdi baya azaldı hala iyi mi diye merak ediyorum ama günde 1 kere sadece ultason yapıyorlar. Oksapari da kestiler 2 gündür ister istemez endişeleniyorum inşallah iyidir.Maşallah subhanallah nazar değmesin canım benim Rabbimin izniyle daha da iyi olacaksınızçok sevindim her daim hayırlı, iyi, güzel haberlerini alalım.
Amin canım inşallah sağ salim bebeğimle çıkar giderim burdanÇok şükür geliyorum güzel haberler verdin bize inşallah çok daha iyi olacak bebişin ve sen sağlıcakla çıkacaksınız hastaneden hiç merak etme
Canım kanamadan korkmuyorum aslında bu haftalarda bebeği düşürmesi çok zor artık 12 haftalık olduk ama kan sulandiriciyi bıraktirlar bebeğin yaninda hemen kanama. Pıhtılaşma sorunu yaratır kalbini durdurur diye çok korkuyorumCanım benim bir arkadaşım 1 yıl önce ikiz gebelik böyle bir kanaması olmuştu..3 gün yattı hastanede sonra kesildi kanaması ve ikizlerin 37 haftalık doğurdu çok şükür..inşallah senin de duracak kanaman ve sağlıcakla çıkacaksınız
Cnm benim cok geçmiş olsun inşallah geçecek merak etme kan sulandirici olayinada takılma ben dr zorla verdi resmen ve 2 kutu kullandik biraktim oksapar. Ve coraspirin falan da kullanmadim pohtilasma sorunun yoksa ona cok takilma ama bende var mi yok mu bilmiyorum mesela ona rağmen kullandirmadi. Ama ben dogal siklus ile transfer olmustum belkide bundan kaynaklidir bilemiyorum.İnşallah canım çok azaldi şuan kanamam Allah'a sukur ins biter gider ama progesteron haptan başka bir şey vermiorlar yalvardım iğne vurun diye vurmuyorlar. Zaten aynısı deyip gecistiriyorlar. Madem öyle doktorlarımız niye hem hap hem iğneler kullandırıyo.
Amin canım insallah teşekkür ederim güzel duaların için
Ay ins canım ya baza azaldı sanki regl in son günü gibi peceteye silince geliyor sadece damlama yok. İnşallah biter gider bir daha olmaz
İnsallah canım amin. Bardak boşalır gibi kanama varken bebegim iyiydi gayet şimdi baya azaldı hala iyi mi diye merak ediyorum ama günde 1 kere sadece ultason yapıyorlar. Oksapari da kestiler 2 gündür ister istemez endişeleniyorum inşallah iyidir.
Amin canım inşallah sağ salim bebeğimle çıkar giderim burdan
Canım kanamadan korkmuyorum aslında bu haftalarda bebeği düşürmesi çok zor artık 12 haftalık olduk ama kan sulandiriciyi bıraktirlar bebeğin yaninda hemen kanama. Pıhtılaşma sorunu yaratır kalbini durdurur diye çok korkuyorum
Ben ilk kanama olduğumda doktorum hem coraspini hem de oksaparı kesti..1 ayı geçti kullanmıyorum..demekki kanama olmasından daha riskli değil..senin pıhtılaşma bozukluğu var mıydıİnşallah canım çok azaldi şuan kanamam Allah'a sukur ins biter gider ama progesteron haptan başka bir şey vermiorlar yalvardım iğne vurun diye vurmuyorlar. Zaten aynısı deyip gecistiriyorlar. Madem öyle doktorlarımız niye hem hap hem iğneler kullandırıyo.
Ay
Canım kanamadan korkmuyorum aslında bu haftalarda bebeği düşürmesi çok zor artık 12 haftalık olduk ama kan sulandiriciyi bıraktirlar bebeğin yaninda hemen kanama. Pıhtılaşma sorunu yaratır kalbini durdurur diye çok korkuyorum
Canım geçmiş olsun fetal dna sonucun geldi miMerhaba hanımlar 13 haftalık olduk biz çok şükür haftaya çarşamba randevum var sizlere danısmak istedim lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim sağ kasık tarafı alt karın yanım ağrım var normal midir acile gitmeme gerek varmıdır kanama vs hiç birşey yok
Cok tesekkur ederim sanırım haftaya çıkacak 1 hafta olduCanım geçmiş olsun fetal dna sonucun geldi mi
Tamam canım benim de çıkmadı henüzCok tesekkur ederim sanırım haftaya çıkacak 1 hafta oldu
Canım çok geçmiş olsun uzandığında dinlediğinde geçiyorsa ve kanaman yoksa bebeğin büyümesiyle alakalı ağrılar olabilir. Ben kendimde öyle teşhis koyup kendimi rahatlatıyorumMerhaba hanımlar 13 haftalık olduk biz çok şükür haftaya çarşamba randevum var sizlere danısmak istedim lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim sağ kasık tarafı alt karın yanım ağrım var normal midir acile gitmeme gerek varmıdır kanama vs hiç birşey yok
Canım ben de bu akşam başladım, eğlenceliymiş5 yumak ip aldım 50 ilmekle başladım tam oluyormuş canım
Aa çok güzel olmuş bu renge da bayıldım benim son 1 yumak kaldı da misafir var diye yapamadımCanım ben de bu akşam başladım, eğlenceliymişbaşladıkça duramıyorsun sayende böyle bir şeyi de deneyimlemiş oldum. Görüyordum gözümde büyütüyordum. Herkese tavsiye ederim
Çok sevindim Rabbimin izniyle daha da iyi olacaksın canım dualarımdasın, dualarımdasınızİnşallah canım çok azaldi şuan kanamam Allah'a sukur ins biter gider ama progesteron haptan başka bir şey vermiorlar yalvardım iğne vurun diye vurmuyorlar. Zaten aynısı deyip gecistiriyorlar. Madem öyle doktorlarımız niye hem hap hem iğneler kullandırıyo.
Ay ins canım ya baza azaldı sanki regl in son günü gibi peceteye silince geliyor sadece damlama yok. İnşallah biter gider bir daha olmaz
İnsallah canım amin. Bardak boşalır gibi kanama varken bebegim iyiydi gayet şimdi baya azaldı hala iyi mi diye merak ediyorum ama günde 1 kere sadece ultason yapıyorlar. Oksapari da kestiler 2 gündür ister istemez endişeleniyorum inşallah iyidir.
Amin canım inşallah sağ salim bebeğimle çıkar giderim burdan
Ya renkler kısıtlıydı, daha çok erkek bebişe gidecek renkler vardı. Cinsiyet daha belli olmadığı için böyle bir renk alayım her türlü gider dedim. Beğenmene çok sevindim. Benim de içime sindi. Bugün yoruldum galiba bir yumakla yetineceğim gibi senin kadar hızlı değilimAa çok güzel olmuş bu renge da bayıldım benim son 1 yumak kaldı da misafir var diye yapamadım
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünmüştum ama kusma falan olunca doktorum git dedi 1 haftadır stres altındayım eşim ile aram bozuk zaten bir yandan da korkuyorum bebeğime bişey olacak diyeCanım çok geçmiş olsun uzandığında dinlediğinde geçiyorsa ve kanaman yoksa bebeğin büyümesiyle alakalı ağrılar olabilir. Ben kendimde öyle teşhis koyup kendimi rahatlatıyorum
Çıkarsa bana haber ver bende yazacağım burayaTamam canım benim de çıkmadı henüz
Tamam canım bakalım hangimizin ki önce çıkacakÇıkarsa bana haber ver bende yazacağım buraya
Tamam canım bakalım hangimizin ki önce çıkacakçıkan etiketlesin
Canım aklıma geldikçe buradaki çoğu arkadaşa ismen ediyorum ayrıca toplu olarakta anıyorum. Güzel düşün güzel şeyler yaşayalım. Şu an nasılsın ne dedilerLütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden kendi doktorum ve acildeki doktor apendisitten süphelendi kadın doğum olan başka hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim