- 21 Haziran 2023
- 215
- 279
Maşallah subhanallah nazar değmesin canım benim Rabbimin izniyle daha da iyi olacaksınızGüzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Morelveren strongwoman G ginaknows
Ben sadece instaya atmak icin isimli kazak siparis verdim baska bi sey almadim valla kanamadan sonra odum koptu korkuyorum.. battaniye ben de dusundum ama ben cok beceriksizim ya yapamam diye almadim alizenin ipindenKızlar bebek alışverişine başladınız mı ? Ben bu gün ip aldım bebişe battaniye örüyorum çok kolay yapması isteyen varsa foto atarım
Çok kolay yapımı bende YouTube dan izleyerek öğrendim bence deneBen sadece instaya atmak icin isimli kazak siparis verdim baska bi sey almadim valla kanamadan sonra odum koptu korkuyorum.. battaniye ben de dusundum ama ben cok beceriksizim ya yapamam diye almadim alizenin ipinden
Ipi pisman ederim ya hashasbs ama dur gaza geldim bi alip deneyeyim en olmadi yapabilen birine veririm napiyimÇok kolay yapımı bende YouTube dan izleyerek öğrendim bence dene
Ipi pisman ederim ya hashasbs ama dur gaza geldim bi alip deneyeyim en olmadi yapabilen birine veririm napiyim
Bir haftaya geri donecegim bekleyin beni ahsjjssjEn kolay anlaşılır bu video yaparsın yaa at bize de yapınca
Buradayız ajskdldBir haftaya geri donecegim bekleyin beni ahsjjssj
Minik prens mi geliyorKızlar ben de bu gün kanamadan sonra ilk kontrole gittim iğne ve fitile üç hafta daha devam etmemi söyledi doktorum. Bu arada ultrasonda bebeğim gösterdi kendini oğlum geliyor
Canım kan sulandırıcı hap kullanıyorum ben coraspin onuda 32.haftaya kadar kullanacağım. Progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullanıyorum onu da 16.haftada bırakacağım bu Salı günü 16 haftalık olacaklar Rabbim nasip ederse Salı günü son kullanıp bırakacağımCanım şeninde ikiz bebeklerin dimi benim de ikiz 12 hafta olduk sen kan sulandırıcı iğne hala kullanıyor musun? Ben hala kullanıyorum doktor keseceğini söyledi bakalım birde progestan kullanıyor musun
Çok şükür geliyorum güzel haberler verdin bize inşallah çok daha iyi olacak bebişin ve sen sağlıcakla çıkacaksınız hastaneden hiç merak etmeGüzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Morelveren strongwoman G ginaknows
Ben başladım arkadaşlar Allah affetsin ya Allah bismillah dedimKızlar bebek alışverişine başladınız mı ? Ben bu gün ip aldım bebişe battaniye örüyorum çok kolay yapması isteyen varsa foto atarım
Canım benim bir arkadaşım 1 yıl önce ikiz gebelik böyle bir kanaması olmuştu..3 gün yattı hastanede sonra kesildi kanaması ve ikizlerin 37 haftalık doğurdu çok şükür..inşallah senin de duracak kanaman ve sağlıcakla çıkacaksınızGüzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Morelveren strongwoman G ginaknows
Ben de hevesleniyorum aslında.. ilk yeğenime rengarenk yelekler, kazaklar, battaniyeler örmüştüm..mont bile örmüştüm..evde boş boş yatıyorum ama erken diye cesaret edemiyorum..sen yine de at fotosunu dicektim ama atmışsın sağolasınKızlar bebek alışverişine başladınız mı ? Ben bu gün ip aldım bebişe battaniye örüyorum çok kolay yapması isteyen varsa foto atarım
Bunun su yeşilini yapmıştım çok güzel oluyor ve gerçekten kolayÇok kolay yapımı bende YouTube dan izleyerek öğrendim bence dene
Ay çok güzel gözüküyor ellerine sağlık sorması ayıp kaç top ip gidiyor yani kaç metre olması lazım ölçüleri hakkında bilgin var mı canımKızlar bebek alışverişine başladınız mı ? Ben bu gün ip aldım bebişe battaniye örüyorum çok kolay yapması isteyen varsa foto atarım
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMinik prens mi geliyorgözünüz aydın olsun Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar olsun size çok tebrik ederim
5 yumak ip aldım 50 ilmekle başladım tam oluyormuş canımAy çok güzel gözüküyor ellerine sağlık sorması ayıp kaç top ip gidiyor yani kaç metre olması lazım ölçüleri hakkında bilgin var mı canımBen de yapsam mı acaba sıkılır mıyım? Şahsen evde oturuyorum tüm gün bir de hastane çıkış takımına brezilya nakışı işlerim diyordum ama kıza güzel gidiyor da erkeğe farklı bir şey işlemek gerekli daha cinsiyette belli değil
Tamamdır teşekkür ederim canım yaparsam eğer bitirdiğimde resmini atarım inşallah, sizler de bitmiş halini atmayı unutmayın5 yumak ip aldım 50 ilmekle başladım tam oluyormuş canım
Yap ya hem vakit geçirmiş olursunBen de hevesleniyorum aslında.. ilk yeğenime rengarenk yelekler, kazaklar, battaniyeler örmüştüm..mont bile örmüştüm..evde boş boş yatıyorum ama erken diye cesaret edemiyorum..sen yine de at fotosunu dicektim ama atmışsın sağolasın