2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

İnşallah bebeğiniz zarar görmeden kanama alanı yok olur giderbenim kanama alanı o kadar büyüktü ki bebeğim içinde yüzüyordu resmen halâ da geçmedi..bozma moralini canım..inşallah çok kısa sürer bu süreç

İnşallah ikiniz de sapasağlam sağlıklı çıkacaksınız hastanedenhep dua edicem

Kızlar ben de bu gün kanamadan sonra ilk kontrole gittim iğne ve fitile üç hafta daha devam etmemi söyledi doktorum. Bu arada ultrasonda bebeğim gösterdi kendini oğlum geliyor
Sen progestan iğnesini mi kesmiştin canım doktor mu söyledi kesmeni. Bende 12 oldum doktorum progestan iğneyi bırak sadece fitille devam et diyor ama çok korkuyorum

Canım şeninde ikiz bebeklerin dimi benim de ikiz 12 hafta olduk sen kan sulandırıcı iğne hala kullanıyor musun? Ben hala kullanıyorum doktor keseceğini söyledi bakalım birde progestan kullanıyor musun

Kiz ben senin kadar guzel moral veren birini gormedim gercekten benim kanamam icin de yazmistin insana iyi tarafindan baktiriyosun gercekten masallah

Kiz ben senin kadar guzel moral veren birini gormedim gercekten benim kanamam icin de yazmistin insana iyi tarafindan baktiriyosun gercekten masallah
Canım 5 gebeliğim oldu 3’ü böyle kanamalı 2’si boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. Hep kötüyü anardım, kötüyü düşünürdüm o an bebiş iyi olacaksa da moral olarak sürekli ağlayan, kötüyü anan, enerjisi düşük, stres topu bir insan düşün yani bebiş öyle bir annede olmak ister mi? Ve teslimiyet yoktu veren de, alan da Rabbim. O ne eylerse güzel eyler, bunun bilincindeydim ama icraate gelince farkında değildim. Sonra bir şeyler yaşaya yaşaya bir şeyler de ders oluyor insana ve ağzımızdan çıkan çoğu söz dua hükmünü taşıyabiliyormuş. “Bela insanın diline bağlıdır, hayırlı konuş ki hayırlar gelsin hayatına, kaderiniz konuştuklarınıza bağlıdır” diye bir sürü eskilerimizin sözleri var. Sonuçta dünyada her şeyin bir enerjisi, ağırlığı var o yüzden biz iyiyi analım, hep iyiyi düşünelim. O zamandan beri iyiyi düşünüyorum böylesi çok daha iyiHepimizin böyle olması lazım yardımcı olabildiysem, birazcık bile iyi hissettirdiysem ne mutlu bana

Ne guzel soyledin ya masallah su teslimiyeti bi yapabilsek gercekten insan kus kadar hafifler insallah bana da nasip olur

Kızlar ben de bu gün kanamadan sonra ilk kontrole gittim iğne ve fitile üç hafta daha devam etmemi söyledi doktorum. Bu arada ultrasonda bebeğim gösterdi kendini oğlum geliyor
Maşallah canım sağlıkla gelsin senin de prensin sağlıkla da büyüsün. sayfa da erkek annelerimiz yoğun olacak galiba

Ne guzel soyledin ya masallah su teslimiyeti bi yapabilsek gercekten insan kus kadar hafifler insallah bana da nasip olur
Nasip olur tabii bende yeri geliyor evham yapıyorum, endişe ediyorum bazen aklıma tam kötü şeyler gelecekken hemen kendimi bir silkeliyorum bazen dua ediyorum kısacası iyiyi anıyorum. İlk başlarda benim için çok zor zamanlardı, kendimi dışarıya kapatmıştım işte sonradan düzeliyorsun. Çok şükür geçti bitti

Ay hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim. Rabbim daha da iyi eylesin. Her daim hayırlı, iyi, güzel haberler alalım

Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden. Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Morelveren strongwoman G ginaknows

Durdurur iğneler Allah’ın izniyle İnşallah güzel olacak her şey

İnşallah bir an önce geçer bu durumda sapasağlam cikarirsiniz Rabbimin izniyle

Hic korkma azalarak bitecek insallah dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…