2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Yaa kuzum çok geçmiş olsun..benim tansiyonum da yükseldi doktorum tansiyon ilacı başladı..apandisit miymiş..inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir..nasılsın şimdi

Yaa kuzum çok geçmiş olsun..benim tansiyonum da yükseldi doktorum tansiyon ilacı başladı..apandisit miymiş..inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir..nasılsın şimdi
Çok teşekkür ederim apandisit değil sanırım 4 tane hastane gezdim en son üniversite hastanesine gittim kan verdim beklemedim onun sonuçları biraz korkuttu beni CRP kan sonucum yüksek çıkmış bu da vücudumda enfeksiyon olduğunu gösteriyor allah korusun ilerde erken doğuma neden olabilirmiş
Ama çok şükür ki bebek iyiydi sağlığı yerindeydi

Canım aklıma geldikçe buradaki çoğu arkadaşa ismen ediyorum ayrıca toplu olarakta anıyorum. Güzel düşün güzel şeyler yaşayalım. Şu an nasılsın ne dediler
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sanırım kanda enfeksiyon var bazı kan değerlerim yüksek cıkmıs doktoruma attıö sonuçları ondan haber bekliyorum ama çok şükür ki bebek iyi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sanırım kanda enfeksiyon var bazı kan değerlerim yüksek cıkmıs doktoruma attıö sonuçları ondan haber bekliyorum ama çok şükür ki bebek iyi
Amin Rabbim cümlemizin yar var ve yardımcısı olsun canım. Bebişin çok şükür iyiymiş Rabbim daha da iyi eylesin. Arkadaşımda da enfeksiyon çıkmıştı en hafif antibiyotik ilaçlarla atlatmıştı yani endişe etme desemde evet ediliyor. Lakin ilaçlarla da öyle böyle Rabbimin izniyle geçiyor. Biz yine de kötüyü anmayalım. Bebişin ve sen daha iyi olacaksınız. Tekrardan geçmiş olsun bol sıvı almaya devam

Amiin
Çok şükür bebiş iyi hep iyi olsun şu zamanları bi atlatsak hemencecik nasıl güzel olurdu

Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden kendi doktorum ve acildeki doktor apendisitten süphelendi kadın doğum olan başka hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın. Allahım şifanı versin, bebeğini sana seni de bebeğine bağışlasın yardımcın olsun inşallah

Ohh çok şükür bebek iyi..enfeksiyon için de bişey verirler canım..idrarına baktılar mı belki idrar yolu enfeksiyonudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…