Canım naptın ? Apandist değildir inşallahLütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden kendi doktorum ve acildeki doktor apendisitten süphelendi kadın doğum olan başka hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim
Yaa kuzum çok geçmiş olsun..benim tansiyonum da yükseldi doktorum tansiyon ilacı başladı..apandisit miymiş..inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir..nasılsın şimdiÇok teşekkür ederim bende öyle düşünmüştum ama kusma falan olunca doktorum git dedi 1 haftadır stres altındayım eşim ile aram bozuk zaten bir yandan da korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
Doktoruma mesaj attım acile gözükmemi önerdi tansiyon 15 çıktı kan idrar falan verdim bekliyorum
Çok teşekkür ederim apandisit değil sanırım 4 tane hastane gezdim en son üniversite hastanesine gittim kan verdim beklemedim onun sonuçları biraz korkuttu beni CRP kan sonucum yüksek çıkmış bu da vücudumda enfeksiyon olduğunu gösteriyor allah korusun ilerde erken doğuma neden olabilirmişYaa kuzum çok geçmiş olsun..benim tansiyonum da yükseldi doktorum tansiyon ilacı başladı..apandisit miymiş..inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir..nasılsın şimdi
Bende tam bilmiyorum doktor doktor gezdim hepsi farklı birşey dedi ama sanırım vücudumda enfeksiyon var doktorum dan haber bekliyorymCanım naptın ? Apandist değildir inşallah
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım aklıma geldikçe buradaki çoğu arkadaşa ismen ediyorum ayrıca toplu olarakta anıyorum. Güzel düşün güzel şeyler yaşayalım. Şu an nasılsın ne dediler
Bol su iç canım bebek iyi ya çok şükürBende tam bilmiyorum doktor doktor gezdim hepsi farklı birşey dedi ama sanırım vücudumda enfeksiyon var doktorum dan haber bekliyorym
Gün içinde 3-3.5L şu tüketiyorum ama şu enfeksiyon bir türlü peşimi bırakmıyor kana karışırsa bebeğe zarar verir o korkutuyor benıBol su iç canım bebek iyi ya çok şükürinşallah doktorun da çabuk döner bize de haber ver geçmiş olsun canım
Allah korusun canım baya da su içiyormuşsun zaten belki doktor bi antibiyotik verir atarsın o effeksiyonuGün içinde 3-3.5L şu tüketiyorum ama şu enfeksiyon bir türlü peşimi bırakmıyor kana karışırsa bebeğe zarar verir o korkutuyor benı
İnşallah ya sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalımAllah korusun canım baya da su içiyormuşsun zaten belki doktor bi antibiyotik verir atarsın o effeksiyonu
Amin Rabbim cümlemizin yar var ve yardımcısı olsun canım. Bebişin çok şükür iyiymiş Rabbim daha da iyi eylesin. Arkadaşımda da enfeksiyon çıkmıştı en hafif antibiyotik ilaçlarla atlatmıştı yani endişe etme desemde evet ediliyor. Lakin ilaçlarla da öyle böyle Rabbimin izniyle geçiyor. Biz yine de kötüyü anmayalım. Bebişin ve sen daha iyi olacaksınız. Tekrardan geçmiş olsun bol sıvı almaya devamRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahsanırım kanda enfeksiyon var bazı kan değerlerim yüksek cıkmıs doktoruma attıö sonuçları ondan haber bekliyorum ama çok şükür ki bebek iyi
AmiinAmin Rabbim cümlemizin yar var ve yardımcısı olsun canım. Bebişin çok şükür iyiymiş Rabbim daha da iyi eylesin. Arkadaşımda da enfeksiyon çıkmıştı en hafif antibiyotik ilaçlarla atlatmıştı yani endişe etme desemde evet ediliyor. Lakin ilaçlarla da öyle böyle Rabbimin izniyle geçiyor. Biz yine de kötüyü anmayalım. Bebişin ve sen daha iyi olacaksınız. Tekrardan geçmiş olsun bol sıvı almaya devam
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın. Allahım şifanı versin, bebeğini sana seni de bebeğine bağışlasın yardımcın olsun inşallahLütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden kendi doktorum ve acildeki doktor apendisitten süphelendi kadın doğum olan başka hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim
Çok teşekkür ederim aminn Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın bizlereCanım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın. Allahım şifanı versin, bebeğini sana seni de bebeğine bağışlasın yardımcın olsun inşallah
Ohh çok şükür bebek iyi..enfeksiyon için de bişey verirler canım..idrarına baktılar mı belki idrar yolu enfeksiyonudurÇok teşekkür ederim apandisit değil sanırım 4 tane hastane gezdim en son üniversite hastanesine gittim kan verdim beklemedim onun sonuçları biraz korkuttu beni CRP kan sonucum yüksek çıkmış bu da vücudumda enfeksiyon olduğunu gösteriyor allah korusun ilerde erken doğuma neden olabilirmiş
Ama çok şükür ki bebek iyiydi sağlığı yerindeydi
Hem idrar yolu enfeksiyonu var hemde vücudumda var kendi doktorumdan hala haber bekliyorum randevumu da erkene aldımOhh çok şükür bebek iyi..enfeksiyon için de bişey verirler canım..idrarına baktılar mı belki idrar yolu enfeksiyonudur
Anladım..antibiyotik verecektir muhtemelenHem idrar yolu enfeksiyonu var hemde vücudumda var kendi doktorumdan hala haber bekliyorum randevumu da erkene aldım
Aslında geçen sefer vermişlerdi korktuğum için kullanamadımAnladım..antibiyotik verecektir muhtemelen
Cok geçmiş olsun Rabb'im en kısa zamanda şifa versin inşallahGün içinde 3-3.5L şu tüketiyorum ama şu enfeksiyon bir türlü peşimi bırakmıyor kana karışırsa bebeğe zarar verir o korkutuyor benı
Kesmişti kanama durana kadarMerhaba kanaması olan arkadaşlar doktorunuz kan sulandırıcıyı kestimi devammı ettiniz