2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım bizim herhalde pazartesi cinsiyet belli olur gibi onda da çok emin değiliz Allah a emanetiz en az bir 5-6 aylık olsun diyordum ama kendimi zor tutuyorum, diğer arkadaşlar da bir yazsın hele merak ettim
Benimde öğrenmeme çok az kaldı fetal DNA sonucunu bekliyorum detaylıdan sonrada baslarım herhalde belki hiç belli bile olmaz çok güzel şeyler var

Baslamayi cok istiyorum ama korkudan bir turlu bir sey alamiyorum vallahi cok sacma ama hep erteliyorum yeni hedefim black fridayi beklemek.. isjsjsjkss
Korkmayın Rabbim hepimizin yardımcısı oluyor sağ salim kucağınıza alacaksınız
Yavaştan baslayın bence bende 11 haftalıkken 1 takım yeni doğan ve müslim örtü almıştım biraz daha zaman geçsin bende baslıcam nasipse

Valla ben 24 haftayı geçtikten sonra düşünüyorum..zaten annem ve kayınvalidem daha hamile değilken dünyaları yaptılar..ben yatak döşek falan alıcam
Yaa ne güzel peki park beşik mi düşünüyorsunuz anne yanı mı aklınızda var mı birşeyler

Insallah korkumu 16 sinda olan randevumla atarsam kasim sonunda arabayi almak istiyorum seneye kalmadan ama kismet tabi

16+2 yiz bugün maliyeti büyük şeylerden başladık işte. Fiyatlar ne alemde diye bakmak iyi oluyor tavsiye ederim ne kadar düşüyor indirime girdiğinde gerçekten girmişmi indirime takip etmiş oluyorsunuz
Maşallah bizde ULTUROSONa göre 13+4
Son adete göre de 13+2
Büyük olarak beşik falan mı aldınız ne tür beşik fikir olsun birbirimize

Maşallah bizde ULTUROSONa göre 13+4
Son adete göre de 13+2
Büyük olarak beşik falan mı aldınız ne tür beşik fikir olsun birbirimize
Darısı size olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görün anne yanı park yatağı olarak geçiyormuş bu kenarı iniyor anneyle aynı seviye de oluyorya onlardan aldım pregonun modeli #reklam değil üzerinde alt açma ünitesi falanda var 3 4 yaşına kadar kullanırım diye düşünüyorum nasip olursa

Bekarken bi sürü battaniye örmüstüm satmak icin satamamıştim onlardan bikacini kullanirim.amigurumi oyuncak öruyorum.5 parca hastane cikis seti aldim.2 adet zıbın .o kadar benim hazirlik simdilik
2 adet zıbın az değil mi daha fazla almayı düşünüyor musunuz
Kıyafetlerden çok zıbın giyiyor bebekler
Yeni doğan için bende 6 adet almayı düşünüyorum takım bol bol zıbın alacağım başka şeyler de alırsanız buraya yazın fikir olsun birbirimize

Amiin amiin hepimize inşallah
Bende öyle almayı düşünüyorum belirli yaştan sonra diğer beşik kullanımı çok zor oluyor park beşik de en rahatı oluyor

Kızlar her birinizin fikrini almak güzel oluyor, kafamda bir sürü seçenek oldu sağolasınRabbim bebişlerimizi vücudu, uzuvları, aklı tam, eksiksiz, hayırlı, iyi, güzel, sağlıklı, sıhhatli bir şekilde doğurup, büyütebilmemizi nasip eylesin
Yaa ne güzel peki park beşik mi düşünüyorsunuz anne yanı mı aklınızda var mı birşeyler
Ben de park beşik düşünüyordum şahsen halen düşünüyorum ama bu ara otomatik sallanılabilir anne yanı beşiklerde dikkatimi çekiyor. Özellikle sürekli sallama olayını etrafımdaki annelerde çok gördüm, otomatik olması büyük rahatlık şu an en çok Huggy markasının #reklam değil otomatik sallanan beşikleri tutuluyor gibi fiyat performans ürünü lakin 1 yaşına kadar kullanılıyormuş

Amiin amiin ❤❤
Şu sallanan ana kucakları mı ne onlar da cok hos ayakta yada kucakta sallama olmuyor en azından cevremden çoğu kişi kullanıyor çok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…