- 17 Aralık 2022
- 2.887
- 968
Kaç haftalıksınız suan bende 1 ay sonra baslamayı düşünüyorum detaylıdan sonraBen başladım canım yaa başlamak zorundayım aslında, ikizler çünkü masrafları aylara dağıtma stratejisi geliştiriyoruz şuan
Benimde öğrenmeme çok az kaldı fetal DNA sonucunu bekliyorum detaylıdan sonrada baslarım herhalde belki hiç belli bile olmaz çok güzel şeyler varCanım bizim herhalde pazartesi cinsiyet belli olur gibi onda da çok emin değiliz Allah a emanetizen az bir 5-6 aylık olsun diyordum ama kendimi zor tutuyorum, diğer arkadaşlar da bir yazsın hele merak ettim
16+2 yiz bugün maliyeti büyük şeylerden başladık işte. Fiyatlar ne alemde diye bakmak iyi oluyor tavsiye ederim ne kadar düşüyor indirime girdiğinde gerçekten girmişmi indirime takip etmiş oluyorsunuzKaç haftalıksınız suan bende 1 ay sonra baslamayı düşünüyorum detaylıdan sonra
Valla ben 24 haftayı geçtikten sonra düşünüyorum..zaten annem ve kayınvalidem daha hamile değilken dünyaları yaptılar..ben yatak döşek falan alıcamBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Baslamayi cok istiyorum ama korkudan bir turlu bir sey alamiyorum vallahi cok sacma ama hep erteliyorum yeni hedefim black fridayi beklemek.. isjsjsjkssBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Korkmayın Rabbim hepimizin yardımcısı oluyor sağ salim kucağınıza alacaksınızBaslamayi cok istiyorum ama korkudan bir turlu bir sey alamiyorum vallahi cok sacma ama hep erteliyorum yeni hedefim black fridayi beklemek.. isjsjsjkss
Yaa ne güzelValla ben 24 haftayı geçtikten sonra düşünüyorum..zaten annem ve kayınvalidem daha hamile değilken dünyaları yaptılar..ben yatak döşek falan alıcam
Insallah korkumu 16 sinda olan randevumla atarsam kasim sonunda arabayi almak istiyorum seneye kalmadan ama kismet tabiKorkmayın Rabbim hepimizin yardımcısı oluyor sağ salim kucağınıza alacaksınız
Yavaştan baslayın bence bende 11 haftalıkken 1 takım yeni doğan ve müslim örtü almıştım biraz daha zaman geçsin bende baslıcam nasipse
Maşallah16+2 yiz bugün maliyeti büyük şeylerden başladık işte. Fiyatlar ne alemde diye bakmak iyi oluyor tavsiye ederim ne kadar düşüyor indirime girdiğinde gerçekten girmişmi indirime takip etmiş oluyorsunuz
İçiniz rahat olsun Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallahInsallah korkumu 16 sinda olan randevumla atarsam kasim sonunda arabayi almak istiyorum seneye kalmadan ama kismet tabi
Bekarken bi sürü battaniye örmüstüm satmak icin satamamıştim onlardan bikacini kullanirim.amigurumi oyuncak öruyorum.5 parca hastane cikis seti aldim.2 adet zıbın .o kadar benim hazirlik simdilikBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
13.haftaya gireceğiz daha hiç siftahim yok. 5.aydan sonra almayı düşünüyoruz bizdeBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Darısı size olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görünMaşallahbizde ULTUROSONa göre 13+4
Son adete göre de 13+2
Büyük olarak beşik falan mı aldınız ne tür beşik fikir olsun birbirimize
2 adet zıbın az değil mi daha fazla almayı düşünüyor musunuzBekarken bi sürü battaniye örmüstüm satmak icin satamamıştim onlardan bikacini kullanirim.amigurumi oyuncak öruyorum.5 parca hastane cikis seti aldim.2 adet zıbın .o kadar benim hazirlik simdilik
Maşallah13.haftaya gireceğiz daha hiç siftahim yok. 5.aydan sonra almayı düşünüyoruz bizde
Amiin amiin hepimize inşallahDarısı size olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görünanne yanı park yatağı olarak geçiyormuş bu kenarı iniyor anneyle aynı seviye de oluyorya onlardan aldım pregonun modeli #reklam değil üzerinde alt açma ünitesi falanda var 3 4 yaşına kadar kullanırım diye düşünüyorum nasip olursa
Ben de park beşik düşünüyordum şahsen halen düşünüyorum ama bu ara otomatik sallanılabilir anne yanı beşiklerde dikkatimi çekiyor. Özellikle sürekli sallama olayını etrafımdaki annelerde çok gördüm, otomatik olması büyük rahatlık şu an en çok Huggy markasının #reklam değil otomatik sallanan beşikleri tutuluyor gibi fiyat performans ürünü lakin 1 yaşına kadar kullanılıyormuşYaa ne güzelpeki park beşik mi düşünüyorsunuz anne yanı mı aklınızda var mı birşeyler
Amiin amiin ❤❤Kızlar her birinizin fikrini almak güzel oluyor, kafamda bir sürü seçenek oldu sağolasınRabbim bebişlerimizi vücudu, uzuvları, aklı tam, eksiksiz, hayırlı, iyi, güzel, sağlıklı, sıhhatli bir şekilde doğurup, büyütebilmemizi nasip eylesin
Ben de park beşik düşünüyordum şahsen halen düşünüyorum ama bu ara otomatik sallanılabilir anne yanı beşiklerde dikkatimi çekiyor. Özellikle sürekli sallama olayını etrafımdaki annelerde çok gördüm, otomatik olması büyük rahatlık şu an en çok Huggy markasının #reklam değil otomatik sallanan beşikleri tutuluyor gibi fiyat performans ürünü lakin 1 yaşına kadar kullanılıyormuş
Evet onlardan da baya memnunlar gibi alan kişilerin yorumları okuyorumAmiin amiin ❤❤
Şu sallanan ana kucakları mı ne onlar da cok hos ayakta yada kucakta sallama olmuyor en azından cevremden çoğu kişi kullanıyor çok memnunlar