- 17 Aralık 2022
- 2.887
- 968
17 küsür çıkmıştı sürekli o cıvarda çıkıyor çok şükür yükselme olmuyorKac cıktı crp canm benmde vardı simdi gecti inş seninkiside gecer
Çok teşekkür ederim evet ben de bebişte iyiyiz çok şükürCanım cok gecmiş olsun iyisin dimi şimdi
Sevindim adına canm ben bi ara üşüyünce cıkmıstı canm kendiliğinden gecti ilac vermediler bana17 küsür çıkmıştı sürekli o cıvarda çıkıyor çok şükür yükselme olmuyor
İlaç mı kullandınız siz
Çok teşekkür ederim evet ben de bebişte iyiyiz çok şükür
Ben de amigurumi ayıcık örmeye baslistim ama 3 gundur elime almadim simdiye biterdi ama cok tembellestimÇok şükür battaniyeyi tamamladımSürekli evdeyim, bir işte yapmıyorum 3 gün boyunca 1’er veya 2’şer saat vakit ayırarak oldu. Hızımı alamadım başka ne yapsam diye düşünüyorum. Sizlerden de bekliyorum hanımlar bitirenler son hallerini atsınlar böyle böyle birbirimizi gaza getirelim Yalnız ben videolardaki yorumlara göre 48 ilmekle başladım 5 yumak ip gitti. Tam ucu ucuna yetti.
Bitti mi atarsınız bize de fikir olur kolay gelsinBen de amigurumi ayıcık örmeye baslistim ama 3 gundur elime almadim simdiye biterdi ama cok tembellestim
İnşallah hemen geçer benimdeSevindim adına canm ben bi ara üşüyünce cıkmıstı canm kendiliğinden gecti ilac vermediler bana
Cok teşekkürler canım. Kanama tamamen bitse rahat edicem ama lekelenme şeklinde geliyor çok sinir bozucu huzursuz oluyorumTekrardan çok geçmiş olsun bak çok şükür Rabbime iyiye gidiyor her şeydaha da iyi olasınız, olalım inşallah Bu arada canım benim bol bol sadaka verebiliyorsan vermeni tavsiye ederim. Hem kendin için hem bebişin için maddi manevi rahatlatıyor insanı..
Ayyy çok güzel olmuş benim bir yumak kaldı ya iki gündür okuldan çok yorgun geldim bitiremedimÇok şükür battaniyeyi tamamladımSürekli evdeyim, bir işte yapmıyorum 3 gün boyunca 1’er veya 2’şer saat vakit ayırarak oldu. Hızımı alamadım başka ne yapsam diye düşünüyorum. Sizlerden de bekliyorum hanımlar bitirenler son hallerini atsınlar böyle böyle birbirimizi gaza getirelim Yalnız ben videolardaki yorumlara göre 48 ilmekle başladım 5 yumak ip gitti. Tam ucu ucuna yetti.
Doğru insan sürekli kontrol de etmek ister ama Rabbimin izniyle çok şükür atlattın canım, yavaş yavaş o da düzelecek ya sabırCok teşekkürler canım. Kanama tamamen bitse rahat edicem ama lekelenme şeklinde geliyor çok sinir bozucu huzursuz oluyorum
Canım çok normal çalışan annesinAyyy çok güzel olmuş benim bir yumak kaldı ya iki gündür okuldan çok yorgun geldim bitiremedim
Tazeyse nasıl zehirlendin ki acaba canım palamut serbest balıklar arasında çünkü
Ya ben kremadan bile zehirlenebiliyorum bazen transferden sonra da somon yemiştim ondan sonra da zehirlenmişimAllah Allah ya dokundu belki de midene
Benimde 12 çıkmıştı kadın doğum acile gidip bebeklerde bir sıkıntı var mı diye baktırdım çok şükür iyilerdi kendi doktoruma da atmadım daha. Transfer sonrası da yine balıktan ben bi zehirlenmiştim değeri yine böyle çıkmıştı bu değerlerde bebeğe zarar vermez demişti doktorum bende bol su içerek atlatıyorum şuan süreci. Sen nasıl oldun daha iyi misin?Çok teşekkür ederim
Sizede gecmiş olsun dikkat edin yediklerinize
Benim 17 çıktı sizin kaç çıkmıştı doktor o sonuç için birşey dedi mi bebeği falan etkiliyormuymus
Canım cok gecmiş olsun iyisin dimi şimdi
Çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misiniz
Kızlar Allah razı olsun sorduğunuz için çok teşekkür ederimYaa çok geçmiş olsun..ben de yedim ama eşim tuttu tazeydi, çok şükür bir şey olmadı..bayat mıydı balık acaba
Yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlıkÇok şükür battaniyeyi tamamladımSürekli evdeyim, bir işte yapmıyorum 3 gün boyunca 1’er veya 2’şer saat vakit ayırarak oldu. Hızımı alamadım başka ne yapsam diye düşünüyorum. Sizlerden de bekliyorum hanımlar bitirenler son hallerini atsınlar böyle böyle birbirimizi gaza getirelim Yalnız ben videolardaki yorumlara göre 48 ilmekle başladım 5 yumak ip gitti. Tam ucu ucuna yetti.
Cok geçmiş olsun deniz ürünleri tüketirken çok dikkat edin Hamilelikte insan ne yiyeceğine şaşırıyor vallahiBenimde 12 çıkmıştı kadın doğum acile gidip bebeklerde bir sıkıntı var mı diye baktırdım çok şükür iyilerdi kendi doktoruma da atmadım daha. Transfer sonrası da yine balıktan ben bi zehirlenmiştim değeri yine böyle çıkmıştı bu değerlerde bebeğe zarar vermez demişti doktorum bende bol su içerek atlatıyorum şuan süreci. Sen nasıl oldun daha iyi misin?
Amin Rabbimin izniyle hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımdaYaaa çok güzel olmuş ellerine sağlıksağlıcakla sevgiyle sar sarmala bebişini inşallah güzel günlerde kullanın
Bana kalsa neler alırımda işte daha erken diye kendimi zor tutuyorumKızlar bu arada babymall da çok güzel indirimler var bir şeyler almayı düşünüyorsanız bir göz atın derim
#reklam değil diyeyim de sıkıntı olmasınKızlar bu arada babymall da çok güzel indirimler var bir şeyler almayı düşünüyorsanız bir göz atın derim
Canım bizim herhalde pazartesi cinsiyet belli olur gibi onda da çok emin değiliz Allah a emanetizBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Çok sevindim iyi olmanıza artık böyle düşe kalka gideceğiz doğuma sanırımCok geçmiş olsun deniz ürünleri tüketirken çok dikkat edin Hamilelikte insan ne yiyeceğine şaşırıyor vallahi
Benim doktor da bugün mesajıma döndü korkacak birşey olmadığını söyledi randevu saatını erkene aldığımı söyledim cumartesi günü gelin konuşalım içiniz rahat etsin bebeğe de bir bakalım dedi bende bol su ile atlatmaya çalışıyorum elimden başka birşey gelmiyor
Sağ salim hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alalım❤ bende bebekte iyiyiz cok şükür
Ben başladım canım yaa başlamak zorundayım aslında, ikizler çünkü masrafları aylara dağıtma stratejisi geliştiriyoruz şuanBu arada kızlar bebek hazırlığına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz