Benim hem coraspini hem de oksaparı kesti..1 ayı geçti kullanmıyorum ama korkunç bir kanamam vardı..kesenin 3-4 katı büyüklüğünde kanama alanı oluşmuştuMerhaba kanaması olan arkadaşlar doktorunuz kan sulandırıcıyı kestimi devammı ettiniz
O yüzden idrar yollarını geçip vücuduna da yayılmış enfeksiyon..gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var doktorun ona göre verir zaten..benim küçük kız kardeşim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle neredeyse her ay kullandı..doktoru enfeksiyonun bebeğe antibiyotikten daha çok zarar vereceğini söylemişti..canım doktorun ne öneriyorsa dinlemelisin bence sonuçta sağlık için neyin doğru olduğunu bizden daha iyi bilirler..inşallah çabucak geçer canımAslında geçen sefer vermişlerdi korktuğum için kullanamadım
Hiç böyle düşünmemiştim çok haklısınız insan ister istemez antibiyotik kullanınca bebeği etkiler korkusu yasıyor bundan sonra daha çok dikkat edeceğim çok teşekkür ederim ❤O yüzden idrar yollarını geçip vücuduna da yayılmış enfeksiyon..gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var doktorun ona göre verir zaten..benim küçük kız kardeşim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle neredeyse her ay kullandı..doktoru enfeksiyonun bebeğe antibiyotikten daha çok zarar vereceğini söylemişti..canım doktorun ne öneriyorsa dinlemelisin bence sonuçta sağlık için neyin doğru olduğunu bizden daha iyi bilirler..inşallah çabucak geçer canım
Canım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimÇok teşekkür ederim apandisit değil sanırım 4 tane hastane gezdim en son üniversite hastanesine gittim kan verdim beklemedim onun sonuçları biraz korkuttu beni CRP kan sonucum yüksek çıkmış bu da vücudumda enfeksiyon olduğunu gösteriyor allah korusun ilerde erken doğuma neden olabilirmiş
Ama çok şükür ki bebek iyiydi sağlığı yerindeydi
Canım çok geçmiş olsun hangi balık türünü yedin ?Canım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden
Geçmiş olsun canım balık bayat mıydı kiCanım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden
Geçmiş olsun canım balık bayat mıydı ki
Allah razı olsun kızlar, balık tazeydi palamut almıştık o yasak değil diye. Aldık temizledik akşama fırında yaptım anlamadım bendeCanım çok geçmiş olsun hangi balık türünü yedin ?
Allah Allah ya dokundu belki de mideneAllah razı olsun kızlar, balık tazeydi palamut almıştık o yasak değil diye. Aldık temizledik akşama fırında yaptım anlamadım bende
Tazeyse nasıl zehirlendin ki acaba canım palamut serbest balıklar arasında çünküAllah razı olsun kızlar, balık tazeydi palamut almıştık o yasak değil diye. Aldık temizledik akşama fırında yaptım anlamadım bende
Çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden
Çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misinizCanım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden
Teşekkür ederim canım güzel duaların için. Dün sabah taburcu ettiler şuan kanama çok az lekelenme şeklinde inşallah artmaz bir daha. Bı kac gün lekelenme olabilir dediler ama 1 damla kan bile huzursuz ediyor insanıÇok sevindim Rabbimin izniyle daha da iyi olacaksın canım dualarımdasın, dualarımdasınız
Yaa çok geçmiş olsun..ben de yedim ama eşim tuttu tazeydi, çok şükür bir şey olmadı..bayat mıydı balık acabaCanım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden
Tekrardan çok geçmiş olsun bak çok şükür Rabbime iyiye gidiyor her şeyTeşekkür ederim canım güzel duaların için. Dün sabah taburcu ettiler şuan kanama çok az lekelenme şeklinde inşallah artmaz bir daha. Bı kac gün lekelenme olabilir dediler ama 1 damla kan bile huzursuz ediyor insanı
Çok şükür battaniyeyi tamamladımİki yumak kaldı benim üç tanesi bitti bile yarın atarım
Allah yardımcın olsun Rabbim büyük sağlıcakla kalır seninle dua ediyorum bende bol bolHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün akşam 8 den beri kanama kesilmiyor parçalı pıhtılı bardaktan boşalır gibi. 2 3 saatte bir kan aliyolar degerlerime bakiyolar eğer kanama durmazsa hayatı tehlike oluşturacak kadar değerlerin düşerse gebeliği sonlandırmak zorundayız diyolar. Ultrasonla bakiyolar sürekli içerde oynuyor parmağını emiyor takla atıyor. Nasıl kıyarım..
Nolur dua edin bol bol çok ihtiyacım var.
Korkma canm ben 10 hafta bıraktım sadece gece 1 tane fitil kullanıyorum cok sükür 16 haftaya geldim sağlıkla ilerleriz inşallahSen progestan iğnesini mi kesmiştin canım doktor mu söyledi kesmeni. Bende 12 oldum doktorum progestan iğneyi bırak sadece fitille devam et diyor ama çok korkuyorum
Dualarım seninle canım hayırlı sonuclar alırsın inşallahLütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden kendi doktorum ve acildeki doktor apendisitten süphelendi kadın doğum olan başka hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim
Kac cıktı crp canm benmde vardı simdi gecti inş seninkiside gecerGün içinde 3-3.5L şu tüketiyorum ama şu enfeksiyon bir türlü peşimi bırakmıyor kana karışırsa bebeğe zarar verir o korkutuyor benı
Canım cok gecmiş olsun iyisin dimi şimdiCanım çok geçmiş olsun kaç çıktı crp değerin? Daha iyi misin şimdi nasıl oldun? Bende dün balık yedim zehirlenmişimbenim crp değerim de yüksek çıktı oyüzden