2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Evvet aynisini sordum. Yapilmasin o zamn madem dogruluk orani dusuk. .neden yersiz gerginlik cikio. Valla anlamadim. Sanirim baska basina gelen de yok.
Başına gelen var canım. %99 doğruluk oranı diyorlar ama amniyosentez sonrası hiç bir sorun olmayanlar var. Siz morelinizi yüksek tutun inşallah sağlıkla alacaksınız kucağınıza

Kizlar merhaba iyi akşamlar öncelikle herkese.11+4 teyim. 2 saat önce evde otururken birden bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam geldi hafif de kasık ağrısı vardı apar topar acile geldik bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kese etrafında kanama alanı var. Bebege zarar verebilir diye takip ediyorlar.Esim de ben de perişan haldeyiz. Dua edin bana en çok ihtiyacım olan şey şuan dua

Allah'ım şifa versin size ve bebeğinize çok geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınız günlere gelin inşallah

Daha geçen hafta aynısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum iğne vurdular mı kanamayı durdurmak için? Beni iğne ve fitil düzeltti inşallah senin de durur bir an önce dua edeceğim çok

Allah şifa versin canım. İçini ferah tut inşallah bebeğin seninle olacak annesi. ya bu düşük yapma korkusunu kaçıncı haftadan itibaren atlatacağız hepimizin eli yüreğinde böyle durumlarla karşılaşınca çok üzülüyorum istiyorum ki hepimiz sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı zaten onlara sahip olmak için meşakkatli yollardan geçtik bundan sonrası kolay ve güzel olsun bizim için Allahım lütfen

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin, Güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak Rabbimin izniyle bebişin sıkmsıkı hayata tutunacak annesi daha öncede kanaman olmuştu, o zaman nasıl bebişinle üstesinden geldiyseniz şimdi de geleceksiniz Rabbimin izniyle anne ve bebiş olarak siz ikiniz çok güçlüsünüzYüreğini ferah tutmaya çalış, ne kadar böyle desemde zor evet ama Rabbime emanetsiniz ben inanıyorum, buradaki herkes inanıyor, sen de inan annesi Hayırlı, iyi, güzel haberlerini alacağız inşallah bu süre zarfında inançlı olup olmadığını bilmiyorum ama zikir çekmeni tavsiye ederim canım inan kalbin ferahlıyor, teslimiyet duygun artıyor. O dayanma gücünü Rabbim veriyor ve tabii ki bol istirahat, bol suNe olur annesi yatıp dinlenmek zor ama mümkün olduğunca istirahat etmeye çalış olur muDuadan başka nasıl yardımcı olurum, oluruz bilmiyorum ama güzel haberlerini alacağız annesi hissediyorum, inanıyorum sende inanBebişin seninle..

Allah saglik versin bu gunleri cabucak atlatin insallah, icinizi ferah tutmaya calisin allahin izniyle bu da gecer

Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah canım sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecin çok geçmiş olsun daha öncede var mıydı kanaman

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle Bebekler bizden daha sağlam bordo bereli gibiler sen dinlen ve bol su iç Allah bebeğini korusun her şeyden

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah mümkün olduğunca moralinizi yüksek tutmaya çalışın her şey güzel olacak Allahın izniyle bunu da atlatacaksın bebeğinizi sağsalim kucağınıza alacaksınız inşallah dualarımız sizinle

Hem ikili hem fetal neden yaptırdın canım birini yaptirsaydin sadece
Aslında ben ikili test yaptırıp sonucuna göre fetal DNA yaptırıp yaptırmamak konusunda karar verecektim ama doktorum ısrarla fetal dna istedi. Ben zaten prosedür ikili test isteyeceğim ama fetal dna daha iyi olur dedi bi sürü de konuştu. İkili testin sonucu çıktığında da bebeğim yaklaşık 14haftalık olacak diye hesapladım geç kalmadan yapayım dedim

Çok geçmiş olsun canım umarım sen de bebeğin de iyisinizdir

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldunuz

Daha geçen hafta aynısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum iğne vurdular mı kanamayı durdurmak için? Beni iğne ve fitil düzeltti inşallah senin de durur bir an önce dua edeceğim çok

Allah saglik versin bu gunleri cabucak atlatin insallah, icinizi ferah tutmaya calisin allahin izniyle bu da gecer

Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah canım sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecin çok geçmiş olsun daha öncede var mıydı kanaman

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle Bebekler bizden daha sağlam bordo bereli gibiler sen dinlen ve bol su iç Allah bebeğini korusun her şeyden

Çok geçmiş olsun canım umarım sen de bebeğin de iyisinizdir

Canım nasıl oldun

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldunuz

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün akşam 8 den beri kanama kesilmiyor parçalı pıhtılı bardaktan boşalır gibi. 2 3 saatte bir kan aliyolar degerlerime bakiyolar eğer kanama durmazsa hayatı tehlike oluşturacak kadar değerlerin düşerse gebeliği sonlandırmak zorundayız diyolar. Ultrasonla bakiyolar sürekli içerde oynuyor parmağını emiyor takla atıyor. Nasıl kıyarım..
Nolur dua edin bol bol çok ihtiyacım var.

Canım Allah büyük ben inanıyorum o hastaneden bebeğinle çıkacaksın sende içini ferah tut ne olur sakıncası yoksa ismini yaz isminle dua edelim

Canım Allah büyük ben inanıyorum o hastaneden bebeğinle çıkacaksın sende içini ferah tut ne olur sakıncası yoksa ismini yaz isminle dua edelim
Amin canım inşallah 2 mız sağ salim çıkarız bu hastaneden. Zeynep ismim sağol duaların için Allah kabul etsin inşallah

Dualarımdasın güzel arkadaşım, güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak inanıyorum kötüyü anmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…