2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kizlar merhaba iyi akşamlar öncelikle herkese.11+4 teyim. 2 saat önce evde otururken birden bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam geldi hafif de kasık ağrısı vardı apar topar acile geldik bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kese etrafında kanama alanı var. Bebege zarar verebilir diye takip ediyorlar.Esim de ben de perişan haldeyiz. Dua edin bana en çok ihtiyacım olan şey şuan dua 🙏🏼
İnşallah bebeğiniz zarar görmeden kanama alanı yok olur gider🤲🤲🤲benim kanama alanı o kadar büyüktü ki bebeğim içinde yüzüyordu resmen halâ da geçmedi..bozma moralini canım..inşallah çok kısa sürer bu süreç🤲🤲🤲

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün akşam 8 den beri kanama kesilmiyor parçalı pıhtılı bardaktan boşalır gibi. 2 3 saatte bir kan aliyolar degerlerime bakiyolar eğer kanama durmazsa hayatı tehlike oluşturacak kadar değerlerin düşerse gebeliği sonlandırmak zorundayız diyolar. Ultrasonla bakiyolar sürekli içerde oynuyor parmağını emiyor takla atıyor. Nasıl kıyarım..
Nolur dua edin bol bol çok ihtiyacım var.
İnşallah ikiniz de sapasağlam sağlıklı çıkacaksınız hastaneden🤲🤲🤲hep dua edicem

Kızlar ben de bu gün kanamadan sonra ilk kontrole gittim iğne ve fitile üç hafta daha devam etmemi söyledi doktorum. Bu arada ultrasonda bebeğim gösterdi kendini oğlum geliyor 🩵🩵🩵
Sen progestan iğnesini mi kesmiştin canım doktor mu söyledi kesmeni. Bende 12 oldum doktorum progestan iğneyi bırak sadece fitille devam et diyor ama çok korkuyorum

Tüm güzel dileklerin ve duaların için teşekkür ederiz canım Rabbim seninde her dileğini gönlüne göre versin inşallah 🥰 benimde karnım Bayaa Bayaa çıktı bol elbise giyiyorum ondan bile belli oluyor artık ve gerilmeye başladı hissediyorum 🙈 ben iki haftadır falan sürmeye başladım 😊 Doğal vazelin kullanıyorum ben normalde çok yağlı vücuduma süremiyorum diye Incia marka (#reklam değil) atopik ciltler için nemlendiricisini aldım İnternetten oda vazelin gibi ama şuana kadar kullandığım kremler içerisinde en iyisi bu oldu. Normalde krem sürünce yaklaşık 1 2 saat sonra hiç bir şey sürmemişsin gibi olur bu kremle yaklaşık iki gün nemli kaldı vücudum. Dediğim gibi yağlı ama tavsiye ederim
Canım şeninde ikiz bebeklerin dimi benim de ikiz 12 hafta olduk sen kan sulandırıcı iğne hala kullanıyor musun? Ben hala kullanıyorum doktor keseceğini söyledi bakalım birde progestan kullanıyor musun

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin, Güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak Rabbimin izniyle bebişin sıkmsıkı hayata tutunacak annesi💪🏻 daha öncede kanaman olmuştu, o zaman nasıl bebişinle üstesinden geldiyseniz şimdi de geleceksiniz Rabbimin izniyle🥹 anne ve bebiş olarak siz ikiniz çok güçlüsünüz💪🏻Yüreğini ferah tutmaya çalış, ne kadar böyle desemde zor evet ama Rabbime emanetsiniz ben inanıyorum, buradaki herkes inanıyor, sen de inan annesi 💪🏻 Hayırlı, iyi, güzel haberlerini alacağız inşallah bu süre zarfında inançlı olup olmadığını bilmiyorum ama zikir çekmeni tavsiye ederim canım inan kalbin ferahlıyor, teslimiyet duygun artıyor. O dayanma gücünü Rabbim veriyor ve tabii ki bol istirahat, bol su🐣🐣🐣Ne olur annesi yatıp dinlenmek zor ama mümkün olduğunca istirahat etmeye çalış olur mu💐Duadan başka nasıl yardımcı olurum, oluruz bilmiyorum ama güzel haberlerini alacağız annesi hissediyorum, inanıyorum sende inan❤️Bebişin seninle..
Kiz ben senin kadar guzel moral veren birini gormedim gercekten benim kanamam icin de yazmistin insana iyi tarafindan baktiriyosun gercekten masallah🧿💘

Kiz ben senin kadar guzel moral veren birini gormedim gercekten benim kanamam icin de yazmistin insana iyi tarafindan baktiriyosun gercekten masallah🧿💘
Canım 5 gebeliğim oldu 3’ü böyle kanamalı 2’si boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. Hep kötüyü anardım, kötüyü düşünürdüm o an bebiş iyi olacaksa da moral olarak sürekli ağlayan, kötüyü anan, enerjisi düşük, stres topu bir insan düşün yani bebiş öyle bir annede olmak ister mi? Ve teslimiyet yoktu veren de, alan da Rabbim. O ne eylerse güzel eyler, bunun bilincindeydim ama icraate gelince farkında değildim. Sonra bir şeyler yaşaya yaşaya bir şeyler de ders oluyor insana ve ağzımızdan çıkan çoğu söz dua hükmünü taşıyabiliyormuş. “Bela insanın diline bağlıdır, hayırlı konuş ki hayırlar gelsin hayatına, kaderiniz konuştuklarınıza bağlıdır” diye bir sürü eskilerimizin sözleri var. Sonuçta dünyada her şeyin bir enerjisi, ağırlığı var o yüzden biz iyiyi analım, hep iyiyi düşünelim. O zamandan beri iyiyi düşünüyorum böylesi çok daha iyi🥹🥰Hepimizin böyle olması lazım yardımcı olabildiysem, birazcık bile iyi hissettirdiysem ne mutlu bana 🥹🥰

Canım 5 gebeliğim oldu 3’ü böyle kanamalı 2’si boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. Hep kötüyü anardım, kötüyü düşünürdüm o an bebiş iyi olacaksa da moral olarak sürekli ağlayan, kötüyü anan, enerjisi düşük, stres topu bir insan düşün yani bebiş öyle bir annede olmak ister mi? Ve teslimiyet yoktu veren de, alan da Rabbim. O ne eylerse güzel eyler, bunun bilincindeydim ama icraate gelince farkında değildim. Sonra bir şeyler yaşaya yaşaya bir şeyler de ders oluyor insana ve ağzımızdan çıkan çoğu söz dua hükmünü taşıyabiliyormuş. “Bela insanın diline bağlıdır, hayırlı konuş ki hayırlar gelsin hayatına, kaderiniz konuştuklarınıza bağlıdır” diye bir sürü eskilerimizin sözleri var. Sonuçta dünyada her şeyin bir enerjisi, ağırlığı var o yüzden biz iyiyi analım, hep iyiyi düşünelim. O zamandan beri iyiyi düşünüyorum böylesi çok daha iyi🥹🥰Hepimizin böyle olması lazım yardımcı olabildiysem, birazcık bile iyi hissettirdiysem ne mutlu bana 🥹🥰
Ne guzel soyledin ya masallah su teslimiyeti bi yapabilsek gercekten insan kus kadar hafifler insallah bana da nasip olur🤍

Kızlar ben de bu gün kanamadan sonra ilk kontrole gittim iğne ve fitile üç hafta daha devam etmemi söyledi doktorum. Bu arada ultrasonda bebeğim gösterdi kendini oğlum geliyor 🩵🩵🩵
Maşallah canım sağlıkla gelsin senin de prensin sağlıkla da büyüsün. sayfa da erkek annelerimiz yoğun olacak galiba 😊

Ne guzel soyledin ya masallah su teslimiyeti bi yapabilsek gercekten insan kus kadar hafifler insallah bana da nasip olur🤍
Nasip olur tabii bende yeri geliyor evham yapıyorum, endişe ediyorum bazen aklıma tam kötü şeyler gelecekken hemen kendimi bir silkeliyorum bazen dua ediyorum kısacası iyiyi anıyorum. İlk başlarda benim için çok zor zamanlardı, kendimi dışarıya kapatmıştım işte sonradan düzeliyorsun. Çok şükür geçti bitti🥰🤭

Ay hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim. Rabbim daha da iyi eylesin. Her daim hayırlı, iyi, güzel haberler alalım🥰💪🏻

Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.🤲🏼 Mindamin Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Ayse1612 Morelveren strongwoman Morelveren strongwoman G ginaknows

Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.🤲🏼 Mindamin Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Ayse1612 Morelveren strongwoman Morelveren strongwoman G ginaknows
Durdurur iğneler Allah’ın izniyle İnşallah güzel olacak her şey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Kanamam düne oranla azaldı baya. Ama tekrar şiddetlenecek diye çok korkuyorum dün de bir ara hiç gelmesi sevinmistim sonra birden boşaldı yine sabaha kadar kesintisiz devam etti. Kahverengi lekelenme başladığı an ohh diyeceğim inşallah sağlıkla çıkarm bebeğimle hastaneden.🤲🏼 Mindamin Mindamin M Madame butterfly Ayse1612 Ayse1612 Morelveren strongwoman Morelveren strongwoman G ginaknows M Madame butterfly Ayse1612 Ayse1612 Morelveren strongwoman Morelveren strongwoman G ginaknows
İnşallah bir an önce geçer bu durumda sapasağlam cikarirsiniz Rabbimin izniyle 🤲 🤲 🤲

Hic korkma azalarak bitecek insallah dualarimiz seninle💘

X