2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

2 adet zıbın az değil mi daha fazla almayı düşünüyor musunuz
Kıyafetlerden çok zıbın giyiyor bebekler
Yeni doğan için bende 6 adet almayı düşünüyorum takım bol bol zıbın alacağım başka şeyler de alırsanız buraya yazın fikir olsun birbirimize
Az tabi ben gorunce dayanamadim daha 7 haftalikken aldim.sonra alcam

Kaç haftalık oldunuz
Doktorunuz sonucunuzu biliyor mu bilmiyorsa bence arayın söyleyin yada randevunuzu erkene alın konuşun bir
Gittim canım doktora herşey yolunda dedi demirim düşükmüş demir ilacı verdi sizde demir ilacı kullanıyor musunuz birde kullanıyorsanız hangi marka adı ne?

Gittim canım doktora herşey yolunda dedi demirim düşükmüş demir ilacı verdi sizde demir ilacı kullanıyor musunuz birde kullanıyorsanız hangi marka adı ne?
İyi çok şükür sevindim senin adına sağlıkla büyüsün 😍
Evet canım bende kullanıyorum ama içeriğinde demir falan var
1000006005.jpg
1000006003.jpg

Moralinizi bozmayın lütfen. Burada herkes birbirinden çok farklı belirtiler yaşadı. Hatta bazıları hiç yaşamadı. Biliyorum var olan her değişikliğe farklı bir anlam yüklüyorsunuz, inanın hepimiz öyleydik. Ben transferden sonra hapşırık atakları geçirdiğim bir gribe yakalanmıştım, hiçbir şey olmadı.
Merhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mı

Yaa ne güzel 😍 peki park beşik mi düşünüyorsunuz anne yanı mı aklınızda var mı birşeyler
Valla baktım biraz kız kardeşlerimden de tecrübelendim aslında ama karar veremedim..yatak odam büyük değil..ekstra dolap komodin fln koyamam ama bebeğin malzemelerinin el altında olması büyük kolaylık..o yüzden çekmeceleri olan anne yanı gibi bişeyler daha çok dikkatimi çekti..Aslında açılıp büyük yatak olan tipler de var..ama gözle görmek lazım

Merhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mı
Oncelikle hayirli olsun 🧿 bulantiya bir sey diyemem benim 7.haftada baslamisti ama regl agrisini uzun sure cektim. Kan testinden sonra 1 ay falan surdu hatta belki daha bile uzundur. Sonra o regl agrisi karin-kasik-gobek gibi degisik sekillere dagildi. 13+0 im bugun bile sol kasigim agriyor hiic endiselenme agri cok cok normal

Hayırlı olsun inşallah..Normal yaşadığın şeyler..benim bulantım 5.haftada çok erken başlamıştı ve halen devam ediyor..ağrılar da normal endişe etme sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲

Hayırlı olsun inşallah..Normal yaşadığın şeyler..benim bulantım 5.haftada çok erken başlamıştı ve halen devam ediyor..ağrılar da normal endişe etme sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲
Benimde bugün başladı 4 hafta 6 gün yarın 5 hafta olucak arada sırada bulantı oluyor .Yurt dışında yaşıyorum ve burda tedavi oldum buranın sistemi biraz Türkiye’den farklı hala bebeği görmedik ilk doktor randevum 18 Kasım doktorumla konuştum çok kötüyseniz acile gidin diyor benim işim başımdan aşkın diyor bende ne yapacağımı şaşırdım .Kan artışım 10.gün 451 17. Gün 6825 normal dediler bakalım ayın 18 ini bekliyoruz

Oncelikle hayirli olsun 🧿 bulantiya bir sey diyemem benim 7.haftada baslamisti ama regl agrisini uzun sure cektim. Kan testinden sonra 1 ay falan surdu hatta belki daha bile uzundur. Sonra o regl agrisi karin-kasik-gobek gibi degisik sekillere dagildi. 13+0 im bugun bile sol kasigim agriyor hiic endiselenme agri cok cok normal
Ama böyle arada sırada oluyor ve beş saniye bile sürmüyor hemen geçiyor

Şişliğiniz var mı ? Özelllikle de akşam yemeklerinden sonra karnım davul gibi oluyor sizde de oldu mu
evett mesela 6. haftanın sonunda giydiğim her şey sıkıyordu karnımı daralıyordum. yaşadığınız her şeyi (kanama dahil) bu grupta hepimiz yaşadık hiç korkmayın ben de hala randevulara korkarak gidiyorum ancak biraz sakinlik çok önemli. ağrı kanama, şişlik, yemek sindirememek ohoo hepimizin bunlar yüzünden uyku uyuyamadığı geceler oldu :) siz yine de doktorunuza detaylı detaylı sorun o içinizi rahatlatacaktır :)

Valla baktım biraz kız kardeşlerimden de tecrübelendim aslında ama karar veremedim..yatak odam büyük değil..ekstra dolap komodin fln koyamam ama bebeğin malzemelerinin el altında olması büyük kolaylık..o yüzden çekmeceleri olan anne yanı gibi bişeyler daha çok dikkatimi çekti..Aslında açılıp büyük yatak olan tipler de var..ama gözle görmek lazım
Beşik olup sonradan yatağa dönen olanları bende gördüm çok hoş duruyor beşikli hali ama yatak olunca düşer korkusu sardı beni bazen çocuklar dağınık yatıyor
Ben de park beşik de karar aldım 1.5-2 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum sonrasında odasını ayıracağım insan bu durumda çok kararsız oluyor gerçekten

X