- 31 Ekim 2022
- 161
- 152
- 32
Maşallah canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt inşallahKızlar muayeneden çıktım şimdi 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside erkek dedi bebişime
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallahMaşallah canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt inşallahben de çok merak ediyorum ya göstermedi benim sıpam fetal dna dan sonra öğreneceğiz artık
Benim de kızmışKızlar muayeneden çıktım şimdi 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside erkek dedi bebişime
Salı günü doktor kontrolüm vardı detaylı ultrasonla baktılar o gün ikili test için kan verdim fetal DNA için de perşembe günü verdim. Doktor test sonucun çıkınca gelirsin dedi o da hemen hemen iki haftayı bulurİnşallah canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallahben bide ikili tarama için ultrasona girdim o yüzden çikolata yiyip beklettirdiler girdigimde çok hareketliydi hoplayıp zipliyodu iki doktorda görüyorum dedi ama henüz erken hafta olduğu için degişebilir de kesin erkek diyemeyiz ama çıkıntı var dediler inşallah sizde öğrenirsiniz ne zaman verdin fetal dna yi
Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt inşallah canım pamuk gibi bir kızın olsunBenim de kızmışsağlıkla gelsin bebişler
Hem ikili hem fetal neden yaptırdın canım birini yaptirsaydin sadeceSalı günü doktor kontrolüm vardı detaylı ultrasonla baktılar o gün ikili test için kan verdim fetal DNA için de perşembe günü verdim. Doktor test sonucun çıkınca gelirsin dedi o da hemen hemen iki haftayı bulur
Çok teşekkür ederim canım benim çoook aminSağlıkla gelsin sağlıkla büyüt inşallah canım pamuk gibi bir kızın olsun
Benimkinede çıkıntı var gibi duruyor dedi ama erken dedi popusuda olabilir vs dedi :) sağlıklı olsunlarsa bende persembe fetal verdim sağlıklı haberlerini alalim inşallahİnşallah canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallahben bide ikili tarama için ultrasona girdim o yüzden çikolata yiyip beklettirdiler girdigimde çok hareketliydi hoplayıp zipliyodu iki doktorda görüyorum dedi ama henüz erken hafta olduğu için degişebilir de kesin erkek diyemeyiz ama çıkıntı var dediler inşallah sizde öğrenirsiniz ne zaman verdin fetal dna yi
Temennim değişip kıza dönmesiBenimkinede çıkıntı var gibi duruyor dedi ama erken dedi popusuda olabilir vs dedi :) sağlıklı olsunlarsa bende persembe fetal verdim sağlıklı haberlerini alalim inşallah
Bu testlerde cinsiyet kromozom hassasiyetinin dusuk oldugunu soyledi. Sonuc dogru olsa bile bebeginde bisey olmaz dedi. Ama iste insan endise ediyor yinede.Çok şükür canım. Doktor ne söyledi
1 hafta 10 güne çıkar dedi. Benim de içime hep erkek doğuyor hic kiz hissetmedim o yüzden erkeğe odakli beyinde. Bakalim sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda kız erkek fark etmezTemennim değişip kıza dönmesikızım olsun çok istiyorum ama hayırlısı sağlıkla olsun inşallah. Ne zamana çıkar dedi doktorun fetalin sonucun
Canım benimde dualarımdasın, buradan birçok kişi duamdayorulmakta çok haklısın ama umudun her zaman olsun Rabbimin izniyle ben de çok güzel bir anne olacağına inanıyorum canı gönülden Rabbim inşirah ferahlığı versin ve işlerini kolaylaştırsın Dua bizim en büyük silahımız ve kalkanımız bu yüzden her daim dualarda buluşmaya devam
Allah ragzi olsun kizlar cok tesekkür ederim güzel dualariniz güzel dilekleriniz icinBenim de her gece dualarımdasın canım sen de bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarımız da. Rabbim sınadığı yerden çiçekler açtıracak inşallah sağlıklı bebek nasip edecek sana. Her birimizin sınavı gerçekten çok zor kimimiz daha ağır imtihanla sınanıyoruz ama bitecek Allah’ın izniyle bebeğini büyütürken tebessümle hatırlayacaksın bunları
Canım gittin mi doktoraYa cok tesekkur ederim gercekten biraz icim rahatladi yarin da guzel haberler duyarsam rahatlarim gibi
Gittim, yani vajinal muayne yapmadi coraspini birak dedi kalp atislari falan normal hic kanamayi ciddiye almadi fitili de birak dedi bakalim simdi durum ne olacak su anlik yok kanama amaCanım gittin mi doktora
Siz fetal dna yaptırmışdınız değil mi? Madem sonuç doğru olsa bile öyle olmuyor neden bu testler yapılıyor?Bu testlerde cinsiyet kromozom hassasiyetinin dusuk oldugunu soyledi. Sonuc dogru olsa bile bebeginde bisey olmaz dedi.
Çok şükür canım kanama olmaz artık belki de coraspirin rahimi fazla kanlandırdı ondan oldu. Bebek iyi bak maşallahGittim, yani vajinal muayne yapmadi coraspini birak dedi kalp atislari falan normal hic kanamayi ciddiye almadi fitili de birak dedi bakalim simdi durum ne olacak su anlik yok kanama ama
Insallah oyledir uc hafta sonra gel dedi simdi zaman nasil gececek bilmiyorumÇok şükür canım kanama olmaz artık belki de coraspirin rahimi fazla kanlandırdı ondan oldu. Bebek iyi bak maşallah
Bende fetal DNA’yı bekliyorum zaman geçmiyor hiçInsallah oyledir uc hafta sonra gel dedi simdi zaman nasil gececek bilmiyorum
Hangi firmaya yaptirdin canim sen? Ben mygen niptplus onlar yazmadan ben yazdim ve cikmisti arada yazinca erken ciktiysa atiyorlarBende fetal DNA’yı bekliyorum zaman geçmiyor hiç