2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

İnşallah canım benim Rabbim ne dileğin ne muradın varsa güzel yüreğine gönlüne göre versin zorunu kolaylaştırsın inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Tüm güzel dileklerin ve duaların için teşekkür ederiz canım Rabbim seninde her dileğini gönlüne göre versin inşallah benimde karnım Bayaa Bayaa çıktı bol elbise giyiyorum ondan bile belli oluyor artık ve gerilmeye başladı hissediyorum ben iki haftadır falan sürmeye başladım Doğal vazelin kullanıyorum ben normalde çok yağlı vücuduma süremiyorum diye Incia marka (#reklam değil) atopik ciltler için nemlendiricisini aldım İnternetten oda vazelin gibi ama şuana kadar kullandığım kremler içerisinde en iyisi bu oldu. Normalde krem sürünce yaklaşık 1 2 saat sonra hiç bir şey sürmemişsin gibi olur bu kremle yaklaşık iki gün nemli kaldı vücudum. Dediğim gibi yağlı ama tavsiye ederim

Amin canım benim amin Rabbim cümlemizin hayırlı, iyi, güzel olan tüm dualarını kabul eylesin teşekkür ederim bir bakayım dediğine 2 gün nemli kalması baya iyi, benim cildim kuru ne sürersen direk emiyor zaten anca keser gibi bu arada shea yağını da sipariş ettim gelsin bir kullanayım deneyeyim, memnun kalırsam ona göre tavsiye ederim

O zaman bilemedim onlarda erken rapor cikar mi ama icini ferah tut eminim temiz gelir canim benim cinsiyet icin ne hissediyosun sence erkek mi kiz mii
Belki 10 güne çıkar eğer 10 güne çıkarsa bu hafta içi belli olur. İnşallah temiz gelir canım. Ya cinsiyet için bilemedim ki sanki içime erkekmiş gibi doğuyor mayıs ayında doğuracakların çoğu erkekmiş benim çoktandır erkek gibi geliyor. Doktor da en son gittiğimizde sanki öyle gibi dediği için kuzum. Ama kızlarda da oluyor bazen o çıkıntı dedi. O yüzden tam emin değilim

Sen yine haftaici bi sor bence belki cikmistir, yaa valla bu ay hepimizin erkek oldu ama bu sene bence erkek senesi valla kimle konussam oglu olacak

Tamam canım sen shea yağından memnun kalırsan bende Bi alıp onu deneyebilirim

Sen yine haftaici bi sor bence belki cikmistir, yaa valla bu ay hepimizin erkek oldu ama bu sene bence erkek senesi valla kimle konussam oglu olacak
Aynen canım hep erkek duyuyorum kız bir iki tane okudum ya işte fetal dna sonucu gelmeden ohh diyemiyor insan haftaiçi arayıp sorucam bakalım canım

Ya canım abimin eşinde de böyle bir durum yaşanmıştı ve erkek olduğu sonradan kesinleşmişti genelde doktorların tahminleri doğru çıkıyor. Sağlıklı, sıhhatli olsunlar da en önemlisi o

Ya canım abimin eşinde de böyle bir durum yaşanmıştı ve erkek olduğu sonradan kesinleşmişti genelde doktorların tahminleri doğru çıkıyor. Sağlıklı, sıhhatli olsunlar da en önemlisi o
Aynen canım inan fetal dna sonucu gelmeden insanın içi rahat etmiyor cinsiyet sonraki düşündüğümüz şey sağlıklı olsunlar da

Shea ise yararsa soyler misiniz lutfen ya ben de shea ve hindistan cevizi yagini karistirmayi dusundum ama yeteri kadar nemlendirir mi bilemedim

Shea ise yararsa soyler misiniz lutfen ya ben de shea ve hindistan cevizi yagini karistirmayi dusundum ama yeteri kadar nemlendirir mi bilemedim
Evet ikisini bir karıştırıp kullananda varmış, hem organik hemde baya nemli kalmasını sağlıyormuş. Tabii daha yeni sipariş ettim gelsin hele deneyimlerimi paylaşırım

Evvet aynisini sordum. Yapilmasin o zamn madem dogruluk orani dusuk. .neden yersiz gerginlik cikio. Valla anlamadim. Sanirim baska basina gelen de yok.

Kızlar her sabah uyanırken bacağımın mutlaka birine kramp giriyor yatakta kıvranıyorum. Acaba gebelikte vücutta magnezyum mu kalmadı var mı başına gelen ?

Evvet aynisini sordum. Yapilmasin o zamn madem dogruluk orani dusuk. .neden yersiz gerginlik cikio. Valla anlamadim. Sanirim baska basina gelen de yok.
Başına gelen var canım. %99 doğruluk oranı diyorlar ama amniyosentez sonrası hiç bir sorun olmayanlar var. Siz morelinizi yüksek tutun inşallah sağlıkla alacaksınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…