2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Maşallah canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt inşallah 😊 ben de çok merak ediyorum ya göstermedi benim sıpam fetal dna dan sonra öğreneceğiz artık 😊
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah 🙏 ben bide ikili tarama için ultrasona girdim o yüzden çikolata yiyip beklettirdiler girdigimde çok hareketliydi hoplayıp zipliyodu iki doktorda görüyorum dedi ama henüz erken hafta olduğu için degişebilir de kesin erkek diyemeyiz ama çıkıntı var dediler 🥹🙏 inşallah sizde öğrenirsiniz ne zaman verdin fetal dna yi

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah 🙏 ben bide ikili tarama için ultrasona girdim o yüzden çikolata yiyip beklettirdiler girdigimde çok hareketliydi hoplayıp zipliyodu iki doktorda görüyorum dedi ama henüz erken hafta olduğu için degişebilir de kesin erkek diyemeyiz ama çıkıntı var dediler 🥹🙏 inşallah sizde öğrenirsiniz ne zaman verdin fetal dna yi
Salı günü doktor kontrolüm vardı detaylı ultrasonla baktılar o gün ikili test için kan verdim fetal DNA için de perşembe günü verdim. Doktor test sonucun çıkınca gelirsin dedi o da hemen hemen iki haftayı bulur 😊

Benimkinede çıkıntı var gibi duruyor dedi ama erken dedi popusuda olabilir vs dedi :) sağlıklı olsunlarsa bende persembe fetal verdim sağlıklı haberlerini alalim inşallah

Benimkinede çıkıntı var gibi duruyor dedi ama erken dedi popusuda olabilir vs dedi :) sağlıklı olsunlarsa bende persembe fetal verdim sağlıklı haberlerini alalim inşallah
Temennim değişip kıza dönmesi 🤭 kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısı sağlıkla olsun inşallah. Ne zamana çıkar dedi doktorun fetalin sonucuna

Temennim değişip kıza dönmesi 🤭 kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısı sağlıkla olsun inşallah. Ne zamana çıkar dedi doktorun fetalin sonucun
1 hafta 10 güne çıkar dedi. Benim de içime hep erkek doğuyor hic kiz hissetmedim o yüzden erkeğe odakli beyinde. Bakalim sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda kız erkek fark etmez

Canım benimde dualarımdasın, buradan birçok kişi duamda🥰 yorulmakta çok haklısın ama umudun her zaman olsun💪🏻Rabbimin izniyle ben de çok güzel bir anne olacağına inanıyorum canı gönülden💐Rabbim inşirah ferahlığı versin ve işlerini kolaylaştırsın💕Dua bizim en büyük silahımız ve kalkanımız bu yüzden her daim dualarda buluşmaya devam 🥹
Benim de her gece dualarımdasın canım sen de bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarımız da. Rabbim sınadığı yerden çiçekler açtıracak inşallah sağlıklı bebek nasip edecek sana. Her birimizin sınavı gerçekten çok zor kimimiz daha ağır imtihanla sınanıyoruz ama bitecek Allah’ın izniyle bebeğini büyütürken tebessümle hatırlayacaksın bunları ❤️
Allah ragzi olsun kizlar cok tesekkür ederim güzel dualariniz güzel dilekleriniz icin🥰🤲🏻coook mutlu Oldumm🫂
Insallah Rabbim bian önce imtihanlarimizi gecmeyi Yavrularimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin. Sizlerde benim her daim dualarimdasiniz saglikla kucaklariniza alin insallah bebisleri🥰💞🤲🏻 Rabbimin mucizesi cook her daim inancliyiz Elhamdulillah.

Kızlar birçok kişi güzel haberler almış hayırlı, uğurlu olsun 💐🥰 Birçok anne adayı da yeni transfer olmuş ve transfer olacak kardeşlerimiz, güzel annişlerimizde inşallah hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alırsınız💐🥰 Kanaması yeni olan ve halen kanaması devam eden güzel annelerimizede Rabbim sağlık, sıhhat versin💪🏻endişe etmeyelim bende 7. haftada yaşadım coraspini kesince düzelmiştim. Rabbime emanetler, güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak🥰💐Şimdi çok farklı bir konuya geçeceğim çok erken bulabilirsiniz lakin benim karnım hafif çıktı, tamam şişkinlikte var ama çıktı ve karnım çok sertleşti neyse büyüklerim ve tecrübeleri olan birkaç kişi şimdiden çatlak kremi kullanmamı tavsiye etti, şunu da ilave ettiler istediğini kullan derinin yapısıyla alakalı yani çatlamaya elverişliyse zaten çatlar ama kremlerle, yağlarla en aza indirirsin gibi şeyler söylediler. Sonuçta çokta erken değil bir hafta sonra Rabbimin izniyle 3 aylık olacağız. Yani bu dönemde başlamakta gayet normalmiş. Kısacası tavsiye edebileceğiniz çatlak kremi veya yağı var mı doğal shea yağını da çok öneriyorlar 🤔

Bu testlerde cinsiyet kromozom hassasiyetinin dusuk oldugunu soyledi. Sonuc dogru olsa bile bebeginde bisey olmaz dedi.
Siz fetal dna yaptırmışdınız değil mi? Madem sonuç doğru olsa bile öyle olmuyor neden bu testler yapılıyor?
Sizin morelinizi bozmaktan başka bi işe yaramamış 😞 inşallah sağlıkla güzellikle bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻

Gittim, yani vajinal muayne yapmadi coraspini birak dedi kalp atislari falan normal hic kanamayi ciddiye almadi fitili de birak dedi bakalim simdi durum ne olacak su anlik yok kanama ama 🤷🏼‍♀️
Çok şükür canım kanama olmaz artık belki de coraspirin rahimi fazla kanlandırdı ondan oldu. Bebek iyi bak maşallah

X