- 8 Ekim 2016
- 1.440
- 1.355
- 33
Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif alırsınMerhaba arkadaşlar anne adayları Rabb'im bebeklerinizi kucağınaza almayı nasip etsin inşallah canım.
14 ekim de 2 adet 3..gün embriyosu transfer oldum eşim kan testi günü hariç test yapmamı istemiyor bense meraktan catliyorum ama bı o kadar da korkuyorum negatif aliriim diye. bugün 11. Günüm düne kadar halsizlik karın ağrısı göğüs ağrısı vs vardı. Dün gece den beri çok üşüyorum ayakalrim hiç ısınmıyor bazen sıtma gibi bişey oluyor isinamiyom. Genelde sicak basması oluyor diyorlar ama bende tam tersi acaba tutmamış ihtimaline ki işaret bu üşüme titreme. Bugün modum düştü biraz moralim bozuldu. Transfer den sonra devamlı öksürdum.hasta oldum bu öksürük iyi olmaz transfer sonrası diyrolardi. Etkili olmuşmudur.
Teşekkürler cnm benim yorumun için nefes oldun bana. 2 gündür sıtma gibi üşümeler gelince baya endişe ettim adet olmadan önce de oluyordum önceleri. Test tarihim geldi ya benim hurafeler iş başında sanırım endişe korku heyecan herşey var engelde olamıyoruz. Böyle çare arıyoruz işte cnm.Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif alırsınherkes aynı belirtiyi yasayacak diye bişey yok transfer sonrası üşüyenlerdenim bende Ağustos ortasında transfer oldum ayaklarım buz gibiydi çorapla terlikle dolaşıyordum evin içinde. Kendini hasta gibide hissedebilirsin hatta hastada olabilirsin endişelenme embriyon sağlıklıysa her türlü sana tutunacaktir
amiin inşallah darısı isteyen emek veren herkesın başına olsun tüm hamiş arkadaslarım saglıkla kolaylıkla bebeklerini kucaklarına alsınlarMaşallahCnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim yüzümüze de baksın rabbim . Demekki kan değerleri düşüklüğü ile ilgili birazda. İşte okuyoruz burda bizde neden yok diye üzülüyoruz..zor bir süreç. İnşallah bende sizin gibi sevinirim cnm ya. Aslında bugün 11. Gün çıkar ama yapmaya korkuyorum ptesi dedi doktor sanki sözünden çıkınca bişey olacak . İşte gün gelir diye de korkuyorum gelmez diye de. Kan testinden önce ki belirtilerin neydi üşümekten başka cnm
Teşekkürler cnm benim umut oldunuz banaamiin inşallah darısı isteyen emek veren herkesın başına olsun tüm hamiş arkadaslarım saglıkla kolaylıkla bebeklerini kucaklarına alsınlarbence de kan degerlerinizle alakalı olabilir üşümek ya da yanmak bi belirti olmaz.. ben de korkudan kan vermek için doktorun dediği günü beklemiştim hattta gündüz iş yerinde moralim bozulmasın diye akşam iş çıkışı kan vermeye gitmiştim.. kasıklarım da agrı hissediyordum başka da bi belirtim yoktu aslında bence benm belirtim yoktu.. herkesin gögüsleri şişti başka seyler oldu bende hiçbiri olmamıştı belirti ararsak benim olumsuz olması gerekıyordu bence sizde belirti aramayın inşallah sonucunuz pozitiftir saglıkla büyür
İnşallah sımsıkı tutunur bebeklerin ve sağlıcakla alırsın kucağınaSağol Cnm benim tek korkum çok üşümek cnm bide arkamda başka embriyom yok yaş 40. Zaten ücretli oldummbidaha yapacak gücüm psikolojimde kalmadı oyuzden azcik tedirginim
Canım sen ilaçlı mı transfer olmuştun ilaçları bıraktın mı ondan mı oldu acaba kahverengi gelebilir korkma doktoruna yaz yada araKizlar bugun 12+0 im ve kahverengi boyle birkac damla kan geldi reglden once gelir ya hani akiskan degil ama of cok korkuyorum zaten yarin doktor kontrolum var ama evde hic prolutex kalmadi fitil yapicam iki tane cok endiseliyim ya
Ben ilaclari birakali 2 hafta oldu hic kanamam olmamisti sari akintim vardi ama doktora soylemeyi bekledim yarin gidicem zaten diye off yani bir iki damla ve peceteye silince gelen goruntu cok cok acik kahve ama insanin sinirlerini bozmaya yetiyor simdi yarin doktora kadar aglarimCanım sen ilaçlı mı transfer olmuştun ilaçları bıraktın mı ondan mı oldu acaba kahverengi gelebilir korkma doktoruna yaz yada ara
Hayır ağlama canım bak fetal dna sonucu temiz geldi bebek sağlıklı. Bişeyi yok çok şükür. Bu tür lekelenmeler olabiliyor rahim genişliyor ya bebek büyüdüğü için. Bak yarın doktora gittiğinde bebiş iyi olacakBen ilaclari birakali 2 hafta oldu hic kanamam olmamisti sari akintim vardi ama doktora soylemeyi bekledim yarin gidicem zaten diye off yani bir iki damla ve peceteye silince gelen goruntu cok cok acik kahve ama insanin sinirlerini bozmaya yetiyor simdi yarin doktora kadar aglarim
Dayanamayip acile gittim ama iki fitil kesti zaten kanama alani goremedi kese duzgun kalp atisi duzgun icim cok rahatladi simdi yarin doktora gidicem ama muhtemelen fitile geri donecegimHayır ağlama canım bak fetal dna sonucu temiz geldi bebek sağlıklı. Bişeyi yok çok şükür. Bu tür lekelenmeler olabiliyor rahim genişliyor ya bebek büyüdüğü için. Bak yarın doktora gittiğinde bebiş iyi olacak
Evet cinsiyet kromozomu. Down sendromu degil cok sukur.Canım down sendromu çıkmadı demi 47 derken cinsiyet kromozomu mu fazla x çıktı
Çok şükür canım. Doktor ne söylediEvet cinsiyet kromozomu. Down sendromu degil cok sukur.
Ohh çok sevindim canım fitil yap ben hala yapıyorum tüp bebek doktorum 9 ay boyunca fitil kullansanda bişey olmaz demiştiDayanamayip acile gittim ama iki fitil kesti zaten kanama alani goremedi kese duzgun kalp atisi duzgun icim cok rahatladi simdi yarin doktora gidicem ama muhtemelen fitile geri donecegim
Ya gercekten mi bana kalsa ben kullanirim sonuna kadar yarin ne diyecek bakalim doktor belki de coraspinden dolayi oldu bilemiyorum ki hic yaOhh çok sevindim canım fitil yap ben hala yapıyorum tüp bebek doktorum 9 ay boyunca fitil kullansanda bişey olmaz demişti
Sadece coraspirin mi kullanıyorsun yoksa oksapar da kullanıyor musunYa gercekten mi bana kalsa ben kullanirim sonuna kadar yarin ne diyecek bakalim doktor belki de coraspinden dolayi oldu bilemiyorum ki hic ya
Kullaniyodum enox ve coraspin ama kesti doktor yine de ben coraspine devam ettim onu dinlemeden bilemiyorum gerci iki haftadir iciyodum yani neyden suphelenecegimi bilemiyorumSadece coraspirin mi kullanıyorsun yoksa oksapar da kullanıyor musun
Benim 7.haftada mı ne bi kahverengi lekelenmem olmuştu hem coraspirin hemde oksapar kullanıyordum doktorumu aradım coraspirin yapabilir onu kes dedi. Oksapar ile devam ediyorum sonra kadın doğumcuya geçtim o da oksapar yeterli dediKullaniyodum enox ve coraspin ama kesti doktor yine de ben coraspine devam ettim onu dinlemeden bilemiyorum gerci iki haftadir iciyodum yani neyden suphelenecegimi bilemiyorum
Ya insallah ondandir aksam gittigim doktor kadin dogumcuydu bana dediki gozuken bir kanama alani yok ama kese arkasindaysa zaten hemen gozukmez bir iki gune cikar iyice korktum ama iki tane fitil su an kesti mesela benim akintimiBenim 7.haftada mı ne bi kahverengi lekelenmem olmuştu hem coraspirin hemde oksapar kullanıyordum doktorumu aradım coraspirin yapabilir onu kes dedi. Oksapar ile devam ediyorum sonra kadın doğumcuya geçtim o da oksapar yeterli dedi
Öyle bişey olacağını zannetmiyorum canım yoksa fitil falan fayda etmezdi. İçin rahat olsun yarın doktoruna da sorarsın. Benim öyle olduğunda doktorum bol su içmeni istiyorum demiştiYa insallah ondandir aksam gittigim doktor kadin dogumcuydu bana dediki gozuken bir kanama alani yok ama kese arkasindaysa zaten hemen gozukmez bir iki gune cikar iyice korktum ama iki tane fitil su an kesti mesela benim akintimi
Ya cok tesekkur ederim gercekten biraz icim rahatladi yarin da guzel haberler duyarsam rahatlarim gibiÖyle bişey olacağını zannetmiyorum canım yoksa fitil falan fayda etmezdi. İçin rahat olsun yarın doktoruna da sorarsın. Benim öyle olduğunda doktorum bol su içmeni istiyorum