2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

7+2 deyim, bulantım olmadı hiç. Bi tek göğüs hassasiyeti. O da azalıp duruyor endişe ediyo insan :)
Anladim cnm bendede o şekilde suanda ben daha gerideyim tabikide merak ettim :) Her animiz endişe valla. Benimde başım ağrıyo dr arasam mi ne yapsam bilemedim.
Kan sulandirici kullanmıyorum ya ondan kaynaklı başım mi ağrıyor acaba deyip düşünmeden edemedim
 
Kızlar benim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de doğal transfer olmuştum. Folik asit dışında hiç ilaç kullanmadım. İlk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Benim 5 Eylül de yapıldı transfer test yapmak konusunda pek emin değilim. Herhangi bir belirti oluştu mu sen de hocam
 
Benim de bir ara bas ağrım çok oldu , coraspin alıyorum ben de
 
Benim de bir ara bas ağrım çok oldu , coraspin alıyorum ben de
Benim hiç kan sulandirici almıyorum. Dr a sormuştum gerek görmedi sadce basın ağrıyor mu diye sormuştu o zamanda hic bas ağrısı vs hic yoktu dedim ağrımiyor tm gerek yok demişti o yüzden arasam mi ne yapsam bilemedim.
Hamilelikten de ağrı olabiliyo sanırım
 
Evet hormon değişimleri çok etkiliyor. Ama yine de bir danışın
 
Ben Kayseri System Gökalp Önerdeydim 3 kez orda denedim. Simdi Memorial Semih Zeki Uludag doktorum ve cok menmunum
Sizin neden olmuyordu acaba bir de yaş kaç. Benim 43 ilk denemeydi. Kimyasal gebelik olmuş dedi.bir de yaştan dolayı olmuş olabilir dedi.benim yaştan dolayı maalesef yumurta rezervim azdı ve sağ yukurtalikta hic yumurta yoktu maalesef rezervi bitmis
 
Ben 29 yasindayim. Bi sebeb bulunamiyor 6.ci denemem bu benimde. Buda olmaz ise bende mustafa tasa gecicektim doktor degistirin iyi gelir piskolojik olarakda rahat hissediyorsunuz zaten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…