CANIM nasılsın nasıl geçiyor test verdin mi hiçBENDEN ÖNCE TEST TARİHİNİZ BÜYÜK İHTİMALLE BENİM 4 AĞUSTOS BEN 2.GÜN İŞE BAŞLADIM DOKTOR RUTİNE DÖN AĞIR KALDIRMA İLİŞKİ YASAK DEDİ BENDE ÖYLE YAPTIM HAYIRLISIYLA TUTUNSUN BEBİŞLERİMİZ AMİNNNNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM nasılsın nasıl geçiyor test verdin mi hiçBENDEN ÖNCE TEST TARİHİNİZ BÜYÜK İHTİMALLE BENİM 4 AĞUSTOS BEN 2.GÜN İŞE BAŞLADIM DOKTOR RUTİNE DÖN AĞIR KALDIRMA İLİŞKİ YASAK DEDİ BENDE ÖYLE YAPTIM HAYIRLISIYLA TUTUNSUN BEBİŞLERİMİZ AMİNNNNNN
O nasıl bişey oluyor canım. Benim de 2.denemem tuttu ama boş gebelik yaşadım düşük yaptımBizimde 2. Geçen seferde tuttu ama kornual gebelik oldu sonlandırıldı.
Yarın transferimgünaydın canım senin trasfer bugün değil mi sen nasılsın
Normal rahim gereği kadarını emip geri kalanını atıyorGunaydin kizlar transferr 2 gun kaldi heycan artiyor okumadigim transfer sonrasi diye yazilar kalmadi insallah tutacak. Bu arada fitil kullaniyorum ya 3 gundur tuvalete ciktihimda yarisi geri geliyor normal mi acaba ilk gunler gelmiyordu simdi geliyor
Ultrasonda görünmez yapışıklıkBide aklima takiliyor 2 yil once rahim yapisikligi ameliyati olmustum doktor ultrasonla bakarken tekrarlamissa eger gorur degil mi? Cunku yapisiklik varsa bebek tutmuyormus
Dış gebelik oluyor yaniO nasıl bişey oluyor canım. Benim de 2.denemem tuttu ama boş gebelik yaşadım düşük yaptım
MerhabaSizinle aynı gün transfer olmuşuz
Yaa o zaman inşallah o yapışıklık tekararlamamıştır doktorda bi şey demedi. Hayırlısıyla şu transferi olsaydık durdukça kafama bir sürü şey geliyor.Ultrasonda görünmez yapışıklık
Merhaba kızlar ,
Bugün itibariyle ilaçlara başladım tam transfer tarihim belli değil şu an sanırım ağustosun 1 yada 2 sinde transfer olurum sizde durumlar nasılll
Anne
AdayımızYaş Embriyo Transfer
TarihiTest Tarihi Sonuç
0 01ncl41 33 2 adet 5.gün 23.07.2024 04.08.2024 @Canaann34 27 2 adet 5.gün 27.07.2024 06.08.2024 Eflinn34 26 2 adet 5.gün 31.07.2024 12.08.2024 G gulce34 42 1 adet 5.gün 01.08.2024 12.08.2024 @babyloadingg 29 1 adet 5.gün 02.08.2024 14.08.2024 @tupbebekhikayemm 27 1 adet 5.gün 02.08.2024 14.08.2024 @tutikonuz 27 2 adet 5.gün 06.08.2024 16.08.2024 @Merveeee57 28 1 adet 5.gün 20.08.2024 30.08.2024 Ayse1612 28 2 adet 5.gün Guvenchal 35 2adet
5.gün30.08.2024
hayırlısıyla l kuzum sende saymaya başlayalım günleriYarın transferim
Amin inşallah bende doktora gittim geldim kafam karıştıYaa o zaman inşallah o yapışıklık tekararlamamıştır doktorda bi şey demedi. Hayırlısıyla şu transferi olsaydık durdukça kafama bir sürü şey geliyor.
Amin inşallah ama biraz kafam karıştı .hayırlısıyla l kuzum sende saymaya başlayalım günleri
Niye ki az kaldı sizin transfereAmin inşallah bende doktora gittim geldim kafam karıştı
Yok canım sıkmayın canınızı onlar bilir ne yapacağını. Benim doktor bidaha beni çağırmadı bileAmin inşallah ama biraz kafam karıştı .
Kendi doktorum yoktu asistanı baktı rahim aşağısı kalınlaşmış ama yukarısı ince dedi daha önce ameliyat oldunuz mu diye sordu evet dedim laporoskopi oldum . Sonra doktorumun yerine başka bi doktor gelip baktı oda herşey gayet güzel falan dedi . Kafamda soru işaretleri kaldı
İlk sefer beni de çağırmamışlardı ama bu sefer çağırdılarYok canım sıkmayın canınızı onlar bilir ne yapacağını. Benim doktor bidaha beni çağırmadı bile
bende asistanlarda sıkıntı çekmiştim tam anlayamıyolar bence hala.doktor sorun yok demiş güzel haber bu strese sokma kendiniAmin inşallah ama biraz kafam karıştı .
Kendi doktorum yoktu asistanı baktı rahim aşağısı kalınlaşmış ama yukarısı ince dedi daha önce ameliyat oldunuz mu diye sordu evet dedim laporoskopi oldum . Sonra doktorumun yerine başka bi doktor gelip baktı oda herşey gayet güzel falan dedi . Kafamda soru işaretleri kaldı
Progesteron biraz düşük çıkmış ya 10 çıkmış 13-14 bekliyordum benbende asistanlarda sıkıntı çekmiştim tam anlayamıyolar bence hala.doktor sorun yok demiş güzel haber bu strese sokma kendini
Öyle mi dersin rahatlamalımıyım çünkü bi kaç önce kendi doktorum bayaaaa detaylı baktı adam rahim güzel dinlenmiş demişti çünkü herşey yolunda demişti yanibende asistanlarda sıkıntı çekmiştim tam anlayamıyolar bence hala.doktor sorun yok demiş güzel haber bu strese sokma kendini
iğne olacaksın bu akşamda dimiProgesteron biraz düşük çıkmış ya 10 çıkmış 13-14 bekliyordum ben
bende progestandan korkuyodum dometes suyu bol salata yapıp tüşetmiştim iyi geliyormuş.Öyle mi dersin rahatlamalımıyım çünkü bi kaç önce kendi doktorum bayaaaa detaylı baktı adam rahim güzel dinlenmiş demişti çünkü herşey yolunda demişti yani