Aşkım görümcem eczaneden almışİnşallah kargo gecikir8 inden önce gelmez
Sen topic sahibisinsenin dirayetli durman lazım. 8 inde kan vercek 6-7 kişiyiz bizi bırakamazsın
Yarın gelecek ama yapasım yok korkuyorum yemin ederimAy yapıcakmısın hemen cok heyecanlı
Görümcem ısrar ediyor almış yarın öğleden sonra gelecek ama ben korkuyorum yapmayakesinlikle katılıyorum. yapacaksan da perşembe 17:00 gibi yap hep beraber yazalım buraya sonuçlarımızı
Yaaaa nedenYaappp ben senden çok merak ediyorum senin test sonucunu
Daha cok erken 4. 5. Gunler sabretmeyi öğrenmemiz lazımDeme böyle kız bende 4.5. Gunlerdeyim testim negatif canim cookk sıkılıyor ya ıkıncı ıcın yenı doktor arastırmaya basladım
konu sahipleri genelde pozitif oluyor ben umutluyum sizinde pozitif olup saglıkla ilerleyecekKIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ
Hsg çekildi mi genetik test yapılıyor mu kesin vardır bi zamanı canım umıdını kaybetmedüşme saylır mı bilmiyorum hamile kalıyorum ama ilerlemıyor 2 transfer 2 dogal yolla toplam 4 defa kimyasal gebelik yaşadımbu ay yıne transfer olacagım ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorum sanki bu döngüden hiç çıkamayacak gbi hissediyorum
Sen pozitif olursan sanki bende olacak gibiyimAşkım görümcem eczaneden almış
Benim kan günüm 12.08
Yarın gelecek ama yapasım yok korkuyorum yemin ederim
Görümcem ısrar ediyor almış yarın öğleden sonra gelecek ama ben korkuyorum yapmaya
Yaaaa neden
Hiç dikkat etmedim inşallah canım çünkü ben biraz transferi kötü geçirdim evde akşam kötülendim umudum pek yokkonu sahipleri genelde pozitif oluyor ben umutluyum sizinde pozitif olup saglıkla ilerleyecek
hsg cekildi kan da genetik bakıldı temiz çıktı doktorum embrıyoların saglıksız olabilir dedi dondurulmuş embrıyoya genetik test önermıyorum bozuluyor dedi kalan son embrıyomu transfer ettiriyorum sonrasında sıfırdan başlayıp genetik taramalı yapılacak.. allahtan umut kesilmez tabi hepımız için hayırlısı siz transfer oldunuz mu kaçıncı denemenizHsg çekildi mi genetik test yapılıyor mu kesin vardır bi zamanı canım umıdını kaybetme
Yaa abla yaaaSen pozitif olursan sanki bende olacak gibiyim
pozitif düşünmeyi sizden ögrendım allahtan ümit kesilmezHiç dikkat etmedim inşallah canım çünkü ben biraz transferi kötü geçirdim evde akşam kötülendim umudum pek yokgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Yaptım baska bi test çizgi yokYaa abla yaaasen test aldın mı naptınnn
İlk denemem 5.güne 1 tane gitti 4a kalite genetiğe gitti sağlıklı geldi beklemedeyim transferin 5.günü testler hala nefatif bakalım. Genetik test yaptırın bencehsg cekildi kan da genetik bakıldı temiz çıktı doktorum embrıyoların saglıksız olabilir dedi dondurulmuş embrıyoya genetik test önermıyorum bozuluyor dedi kalan son embrıyomu transfer ettiriyorum sonrasında sıfırdan başlayıp genetik taramalı yapılacak.. allahtan umut kesilmez tabi hepımız için hayırlısı siz transfer oldunuz mu kaçıncı denemeniz
Yaa canımsın sana kocaman sarılıyorumpozitif düşünmeyi sizden ögrendım allahtan ümit kesilmez
Kız bize nasıl söylemezsinYaptım baska bi test çizgi yokinat ettim bide kan verdim sonucu bekliyorum
Hoşgeldin çiçeğimKIZLAR KEŞKE AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK TOPLANIP HEP BERABER YAAPRDIK
Evet yapıyorKizlar progestan fitil kasik agrisi yapiyor mu???
Yaa keşke Ankara’da olan yok muKIZLAR KEŞKE AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK TOPLANIP HEP BERABER YAAPRDIK
yapıyo yapıyo insanı önce bi umutlandırıyo sonra bakıyosun progestan ağrısıKizlar progestan fitil kasik agrisi yapiyor mu???
Yazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mıKız bize nasıl söylemezsin
Offf karnıma ağrı girdiyapıyo yapıyo insanı önce bi umutlandırıyo sonra bakıyosun progestan ağrısı