2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

kesinlikle katılıyorum burda iyi niyetli çok insanla tanıstım konustum 🥰 ama allah nasip eder de saglıklı ilerlerse insanlar kendı farkedene kadar sessiz kalmak buna yakın akrabalar da dahil😁 çünkü benim sorunum hamile kalmak değil devamı gelmıyor ☹️
O zaman saklamakta fayda var ❤️
 
kızlar ümitsizliğe kapılmak yok, aşağıdakini daha önce Eflinn34 Eflinn34 göndermişti. geç tutunm oldu ise 7. gün dahi hcg üretimi yeni başladığı için çıkmayabilir. Lütfen umidimizi kaybetmeyelim.


Embriyo transferi sonrası 1.gün; embriyo, kendini çevreleyen kabuktan ayrılmaya başlar.

Embriyo transferi sonrası 2.gün; embriyo, rahim iç zarına tutunmaya başlar.

Embriyo transferi sonrası 3.gün; transferin 3. gün belirtilerinde, embriyo rahim iç zarının daha derin kısmına doğru ilerlemeye ve tutunmaya çalışır.

Embriyo transferi sonrası 4.gün; transferden sonra 4.gün belirtilerinde en önemli durum embriyonun rahim iç zarına doğru tutunma süreci devam etmektedir.

Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.

Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.

Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Aynen öyle önemli olan kan sonucu
 
kesinlikle katılıyorum burda iyi niyetli çok insanla tanıstım konustum 🥰 ama allah nasip eder de saglıklı ilerlerse insanlar kendı farkedene kadar sessiz kalmak buna yakın akrabalar da dahil😁 çünkü benim sorunum hamile kalmak değil devamı gelmıyor ☹️
E emreko aynı yaştayız sizinle. Kaçıncı denemeniz ?
 
KIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ 😂

Evet gerçekten güzel bi tarih 😃😃 ama görümcem çok istekli yenge diyor aldım yaparsın demi (17yaş) 😃😃

İnşallah kargo gecikir 😁😁 8 inden önce gelmez

Sen topic sahibisin 😁😁 senin dirayetli durman lazım. 8 inde kan vercek 6-7 kişiyiz bizi bırakamazsın 😁
kesinlikle katılıyorum. yapacaksan da perşembe 17:00 gibi yap hep beraber yazalım buraya sonuçlarımızı :KK70:
 
Düşüyor mu rahim dikme işlemleri falan yapıyormus doktorlar
düşme saylır mı bilmiyorum hamile kalıyorum ama ilerlemıyor 2 transfer 2 dogal yolla toplam 4 defa kimyasal gebelik yaşadım☹️ bu ay yıne transfer olacagım ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorum sanki bu döngüden hiç çıkamayacak gbi hissediyorum
 
X