Deme böyle kız bende 4.5. Gunlerdeyim testim negatif canim cookk sıkılıyor ya ıkıncı ıcın yenı doktor arastırmaya basladımKızlar moralim cok bozuk yaa. Kimse evde test yapmasın herkes tutsun kendini. Bu bir kamu spotudur. Test gününe kadar her gun uzuluyorsunuz boyle olunca. Allahım ben hiç anne olamayacak mıyım
Embriyom 5.gün 4aa kalitedeydi herşey yolunda diyordu doktorum rahim güzel embriyo kaliteli bayrama gebesin demiştiO nasıl oldu ya
ne guzel bakış açısı allahım bana da tez zamanda nasip etSeni de listeme eklemek isterim eğer istersen
Ben inan ki bu süreçte sabır etmeyi sakin kalmayı öğrendim 3 senedir bu süreçteyim belki diyorum Allahım bana sakin kalmayı öğretiyor annelik zor bir mecrahep pozitif düşün
Hadi Ali Haydarı erkektir dedim es geçtim ama. Bayan Hanım torunun olduktan sonra çocuk da doğurmazsın artıksdfasfssgdf ay hiç gülesim yoktuali haydara ne dersin o da aynı
büyük aşk işte
bizimki az geliyosa demek kiDD
İnsan konuştukça paylaştıkça rahatlar sır perdesi olmaya gerek yok ama size tavsiyem mutluluğunuzu paylaştığınız insanlara dikkat edinne guzel bakış açısı allahım bana da tez zamanda nasip etben çok listelere girdim bu defa sessiz kalıyım dedim ama olmadı 33 yaşındayım 2 adet 5. gün embrıyosu transfer edilecek estrofem başladım cumartesi kontrol var o gün transfer günüm belli olur bi aksilik çıkmazsa diye düşünüyorum.. siz transfer oldunuz yanlış hatırlamıyorsam inşallah mutlu haberi paylaşırsınız bizimle de bu arada pozitif haberi alan arkadaslar da saglıkla kolaylıkla kucaklarına alırlar inşallah
ya bu emojilere bayılıyorumHadi Ali Haydarı erkektir dedim es geçtim ama. Bayan Hanım torunun olduktan sonra çocuk da doğurmazsın artıkbiz tembeliz ivf çıktı mertlik bozuldu
Transferden yaklaşık bir hafta öncesinde başlatmıştı bana ilaçlarıHer doktor farklı veriyor cnm sen prednol u ne kadardır kullanıyorsun
Ay bana da öyle dedi doktor seni hamile diyr yazıyoruz dedi. Bize moral olsun diye mi öyle yapıyolar acabaEmbriyom 5.gün 4aa kalitedeydi herşey yolunda diyordu doktorum rahim güzel embriyo kaliteli bayrama gebesin demiştibende çok mutlu oldum umutlandım sonra 7.8 günde idrar da negatif gördüm yıkıldım kocama söylemedim o kan günü öğrendi negatif olduğunu
Sıkı tutunsun diyedir o zaman canımTransferden yaklaşık bir hafta öncesinde başlatmıştı bana ilaçları
Benim annem bile bilmiyor bu sürece girdiğimi.. çok yakın kız arkadaşlarıma da artık içimde tutamadığım için ağlayarak anlatmıştım bu süreci ve şimdi iyiki söyledim diyorum. dediğiniz gibi paylaştığımız insanlar çok önemli. liseden beri arkadaş olduğum başka bir kız arkadaş grubuma çocuğum olmuyor oyüzden hamile hiçbir arkadaşımla görüşemiyorum dediğimde (bu sırada her ikisi de hamileydi) beni yanlış anlamışlardı kıskanıyorum sandılar.. Okadar üzülmüştüm ki anında görüşmeyi kestim onlarla. Etrafınızda size güç veren insanlar çok önemli oyüzden bu grup bana çok iyi gelmiştiİnsan konuştukça paylaştıkça rahatlar sır perdesi olmaya gerek yok ama size tavsiyem mutluluğunuzu paylaştığınız insanlara dikkat edinsessiz kalmayı ilk 4 ay yapın bence
nasıl emin olup böyle umut veriyolarlar aklım almıyor yaAy bana da öyle dedi doktor seni hamile diyr yazıyoruz dedi. Bize moral olsun diye mi öyle yapıyolar acaba
BilmemAy bana da öyle dedi doktor seni hamile diyr yazıyoruz dedi. Bize moral olsun diye mi öyle yapıyolar acaba
9.gun.hıc artış olmamış sevıyesını sormadım ama analı vücudum da anlamış gibi adet olacağım bellıE kacinci günündu belki daha belli olmadı hemen ümitsizliğe kapılma
Bende bizim hoca bölüm sonu canavarına geldi heralde bütün tuşlara basıyor diye düşünmüştüm bu kadar ilaç verinceSıkı tutunsun diyedir o zaman canım
Aynenn öylenasıl emin olup böyle umut veriyolarlar aklım almıyor ya
kanda pozitif görünse bile ultrasonda görüp kalp atışını duyana kadar içim rahat değil benim
cidden pes.
12 15gun de artan var bence bekle9.gun.hıc artış olmamış sevıyesını sormadım ama analı vücudum da anlamış gibi adet olacağım bellı
Yapmayın böyle çok erken değil mi 4.5.günlerDeme böyle kız bende 4.5. Gunlerdeyim testim negatif canim cookk sıkılıyor ya ıkıncı ıcın yenı doktor arastırmaya basladım
kesinlikle katılıyorum burda iyi niyetli çok insanla tanıstım konustumİnsan konuştukça paylaştıkça rahatlar sır perdesi olmaya gerek yok ama size tavsiyem mutluluğunuzu paylaştığınız insanlara dikkat edinsessiz kalmayı ilk 4 ay yapın bence
Kızlar moralim cok bozuk yaa. Kimse evde test yapmasın herkes tutsun kendini. Bu bir kamu spotudur. Test gününe kadar her gun uzuluyorsunuz boyle olunca. Allahım ben hiç anne olamayacak mıyım
Deme böyle kız bende 4.5. Gunlerdeyim testim negatif canim cookk sıkılıyor ya ıkıncı ıcın yenı doktor arastırmaya basladım
Düşüyor mu rahim dikme işlemleri falan yapıyormus doktorlarkesinlikle katılıyorum burda iyi niyetli çok insanla tanıstım konustumama allah nasip eder de saglıklı ilerlerse insanlar kendı farkedene kadar sessiz kalmak buna yakın akrabalar da dahil çünkü benim sorunum hamile kalmak değil devamı gelmıyor