O zaman saklamakta fayda varkesinlikle katılıyorum burda iyi niyetli çok insanla tanıstım konustumama allah nasip eder de saglıklı ilerlerse insanlar kendı farkedene kadar sessiz kalmak buna yakın akrabalar da dahil çünkü benim sorunum hamile kalmak değil devamı gelmıyor
Aynen öyle önemli olan kan sonucukızlar ümitsizliğe kapılmak yok, aşağıdakini daha önceEflinn34 göndermişti. geç tutunm oldu ise 7. gün dahi hcg üretimi yeni başladığı için çıkmayabilir. Lütfen umidimizi kaybetmeyelim.
Embriyo transferi sonrası 1.gün; embriyo, kendini çevreleyen kabuktan ayrılmaya başlar.
Embriyo transferi sonrası 2.gün; embriyo, rahim iç zarına tutunmaya başlar.
Embriyo transferi sonrası 3.gün; transferin 3. gün belirtilerinde, embriyo rahim iç zarının daha derin kısmına doğru ilerlemeye ve tutunmaya çalışır.
Embriyo transferi sonrası 4.gün; transferden sonra 4.gün belirtilerinde en önemli durum embriyonun rahim iç zarına doğru tutunma süreci devam etmektedir.
Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Teşekkür ederiztest yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
Bende bizim hoca bölüm sonu canavarına geldi heralde bütün tuşlara basıyor diye düşünmüştüm bu kadar ilaç verinceama hepimiz aynı durumdaymışız
tercih meselesi tabi ki ben maalesef tez canlıyım her konuda :)Teşekkür ederizben kendi adıma kaşarlandığım için günümü bekliyorum artık 2 tüp 1 aşılama geçmişim var
İnşallah ya 7 tane içi dolu yumurtaydı 4 tanesi döllenmis inşallah 5 güne yetişir inşallahAh canım benim annesi sana kavuşacakları günü bekliyorlar
Yap tap yap yap Yap
Kızlar daha elime ulaşmadı yarın öğleden sonra gelir görümcem ama yapasım yokNe zaman yapıcaksnn
Yetişir inşallah annesi. Hiç merak etme embriyolog abileri ablaları çok iyi bakarlar onlaraİnşallah ya 7 tane içi dolu yumurtaydı 4 tanesi döllenmis inşallah 5 güne yetişir inşallah
Şaka yapıyorum yapma bizi bekleKızlar daha elime ulaşmadı yarın öğleden sonra gelir görümcem ama yapasım yok
Evet gerçekten güzel bi tarihŞaka yapıyorum yapma bizi bekle
08.08 bak çok güzel tarihgüzel haberler alcaz inşallah
İnşallah kargo gecikirEvet gerçekten güzel bi tarihama görümcem çok istekli yenge diyor aldım yaparsın demi (17yaş)
Ay yapıcakmısın hemen cok heyecanlıKIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ
KIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ
Evet gerçekten güzel bi tarihama görümcem çok istekli yenge diyor aldım yaparsın demi (17yaş)
kesinlikle katılıyorum. yapacaksan da perşembe 17:00 gibi yap hep beraber yazalım buraya sonuçlarımızıİnşallah kargo gecikir8 inden önce gelmez
Sen topic sahibisinsenin dirayetli durman lazım. 8 inde kan vercek 6-7 kişiyiz bizi bırakamazsın
Yaappp ben senden çok merak ediyorum senin test sonucunuEvet gerçekten güzel bi tarihama görümcem çok istekli yenge diyor aldım yaparsın demi (17yaş)
düşme saylır mı bilmiyorum hamile kalıyorum ama ilerlemıyor 2 transfer 2 dogal yolla toplam 4 defa kimyasal gebelik yaşadımDüşüyor mu rahim dikme işlemleri falan yapıyormus doktorlar
Tabiki de cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorumtercih meselesi tabi ki ben maalesef tez canlıyım her konuda :)