- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Yazmadın tabiii mesaj kutusu altına basmamaya dikkat etYazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mı brn bu siteyi çok zor kullanıryorum sürekli reklam çıkıyor yazarken sayfalar kayıyor sizinde oyle mı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmadın tabiii mesaj kutusu altına basmamaya dikkat etYazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mı brn bu siteyi çok zor kullanıryorum sürekli reklam çıkıyor yazarken sayfalar kayıyor sizinde oyle mı ya
ÖYLE DEĞİL Mİ YAOfff karnıma ağrı girdi
Öyle bi ağrı oluyor sonra diyorum aaa fitil buÖYLE DEĞİL Mİ YA
Nereye yazdım acaba aksama 7 gibi atıcaklar sonucu hemen yazarım burayaYazmadın tabiii mesaj kutusu altına basmamaya dikkat et
HE SONRA BEN DİYORUM Kİ BAK 4 SAAT OLDU GEÇMİŞTİR ARTIK PROGESTAN BU BASKA AĞRI OLABİLİR Mİ DİYORUM YA OFFFFÖyle bi ağrı oluyor sonra diyorum aaa fitil bu
Hadi bakalım az kalmışNereye yazdım acaba aksama 7 gibi atıcaklar sonucu hemen yazarım buraya
BilinmiyorHE SONRA BEN DİYORUM Kİ BAK 4 SAAT OLDU GEÇMİŞTİR ARTIK PROGESTAN BU BASKA AĞRI OLABİLİR Mİ DİYORUM YA OFFFF
Nereye anlamadımTransferin 2. Günü üstüme oturabilirmiyim sağ tarafım çok ağrıyor felç geçirdim resmen ya
Hoşgeldin canım aramızaDondurulmuş transfer olacağım dün regl oldum yarın bulunduğum ilde muayeneye gideceğim inşallah herşey yolundadır transfer hazırlığına başlarım
Hoşbuldum canım hepimizin pozitif sonuç aldığı bir ay olsun inşallahHoşgeldin canım aramıza
ayyy valla süper olurdu. ellerimizde kabak çekirdekleri ileKIZLAR KEŞKE AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK TOPLANIP HEP BERABER YAAPRDIK
ben ankara'dayım canım.Yaa keşke Ankara’da olan yok mu
Adet olmazsam baktırırm tekrar ınsallah benim yerıme sen pozıtıf sonuç alırsın hayırlısıyla12 15gun de artan var bence bekle
Hoşgeldin çiçeğim
Evet yapıyor
Offf cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?yapıyo yapıyo insanı önce bi umutlandırıyo sonra bakıyosun progestan ağrısı
Amin inşallahHoşbuldum canım hepimizin pozitif sonuç aldığı bir ay olsun inşallah
Benim ilaç reçetem değiştiOfff cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?
Evet yapıyor bende yaptıKizlar progestan fitil kasik agrisi yapiyor mu???
Ay aşkım ne güzel dostlar edinmişim herkes benden heyecanlı yarın gelir öğleden sonraEflinn34 ne zaman elinde olacak, tahmini ne zaman yaparsın? ay beni de heyecanlandırdın :)
İnşallah inşallah Allah’ın izniyle hepimiz umut dolu oluyoruz elimiz boş dönmez inşallahYetişir inşallah annesi. Hiç merak etme embriyolog abileri ablaları çok iyi bakarlar onlara